Thank you 2010!

Såhär på nyårsafton har jag gått runt och tänkt på allt som hänt detta året, lite sammanfattning i min hjärna. För det första kan jag inte ens fatta att 2010 nu snart ligger bakom oss och 2011 snart är här. Känns som en vanlig fredags kväll. Och ju mer jag tänker på det desto mer känner jag nästan en klump i magen. Är jag verkligen redo för att säga hej då till 2010?

Varje år fram tills nu har jag sett fram emot ett nytt år. Ni vet allt det med nytt år nya tag. Men denna gången är det annorlunda. 2010 har varit ett sånt underbart år rakt igenom. Och temat under året har varit USA så det nästan sprutat ut genom mina öron. Redan precis efter 2010 dragit igång, i början på januari, fick jag reda på att jag hittat en familj här i USA och att jag verkligen skulle komma iväg. Och så fort jag satt min fot under amerikansk mark, i början på maj, har allting varit ett äventyr utan dess like.

Detta var året då jag verkligen har förstått HUR mkt mina nära och kära betyder för mej. Jag har växt som människa och själv insett att trotts att framtiden är ovis kan jag göra vad f*n jag vill. Jag har inte bara hittat tillbaka till gamla Josefin, som någonstans varit lite gömd, utan även hittat en bättre Josefin. Jag har sett platser som jag aldrig trodde jag skulle få se. Jag har träffat obeskrivligt många människor som berört mej enda in till mitt hjärta. Jag har gråtit, varit arg och besviken men någonstans hittat vägen ut från det, lagt det bakom mej för att nästa sekund skrattat tills jag inte fått luft. Hur kan någonting toppa allt detta? Jag har verkligen ingen aning. Men på något sätt är jag ändå förväntansfull på vad 2011 har att ge mej.

Motgångar kommer men det gäller att ta visdom från dom motgångarna. Och vad det gäller all medvind man får, ja den ska man ta till sej, komma ihåg känslan och sikta på att alltid ha den underbara känslan. Minnena stoppar man i en säck och lägger upp den på ryggen. Det kan bli en hur stor säck som helst, men det spelar ingen roll, för jag lovar er den vägen INGENTING! Och framför allt komma ihåg att skratta sej igenom allting, även när det känns som mest meningslöst :) Om jag utgår från detta och har det i åtanke när jag välkommar 2011, kan det inte bli mer än ett bra år. Vem vet, det kanske blir ännu bättre än 2010 :)

Då återstår det bara för mej att önska er alla ett riktigt Gott Nytt År! :) ♥ Hörs nästa år! :)



♦ Joey

Way up high or down low.

Soooom jag har väntat på att mammas paket skulle landa hemma hos mej. Meningen var att jag skulle ha paketet tills julafton, men pga alla omständigheter med holidays och väder så har den inte kommit. Förräns IDAG :D Så det blev skype med mamma direkt! Jag såg nog ut som en liten 7 årig flicka på julafton när jag satt där med mitt stora paket :P I det stora paketet hade mamma lagt ner massa småpaket som hon dessutom slagit in :) Så där satt jag och öppnade paket för paket. Och jag såg nog ur löjlig ut när jag för varje paket nästan höll på att börja gråta :P haha :)

TACK mamma :) Älskade ALLT :)


Lösgodis, hemmagjorda kolor, geisha rullor, oboy, ostbågar, refill till tandborstarna, läppsyl, decubal, deodorant, smörkniv, min spikmatta och 3 bonus paket från mamma :)

♦ Joey

If I could, then I would.

För er som inte riktigt förstått det så har jag lite semester nu i mellandagarna. Visst jag kanske ska få ett eller annat kvällspass men annars är jag helt ledig. Nog för att det är skönt med ledighet, men jag hade nog uppskattat mer att vara ledig längre fram i vår.. Så jag hade kunnat resa någonstans. Nu vill jag inte ens tänka på att resa någonstans - tack och lov. Hade inte varit så kul att varit fast någonstans, eller fått sitta på hotellrummet för att vädret var så dåligt. Så jag har helt enkelt njutit att ledigheten hemma. Jag får ju då mer tid till att prata med folk hemifrån som det varit RÄTT länge sen jag hörde rösten på sist. Idag blev det Linda och Tackans tur att få prata med mej. Dom hade en liten tjejkväll bara dom två och jag fick vara med en timme på ett hörn via skype. Riktigt underbart att höra deras röster! :)

Nu på kvällen mötte jag upp Maja och Ines för att åka vidare till John och Jay, två brödrar som bor i Hingham. Efter ett tag där välde det in pojkar. Det gillade vi ju såklart :) Blev lite kortspel, något som hette Asshole. Ja jag lyckades iallafall att inte bli ett asshole en enda gång :) Yay! :)

Efter ett tag ringde Viktor och var lite arg på mej för att han tyckte jag var på helt fel ställe. Så efter någon timme hemma hos John och Jay åkte jag vidare till en pub i Hingham. Även där dominerade pojkar. Eller ja jag var den enda tjejen. Men jag klagar inte! :) Som vanligt spårade allt ut när Mike och Viktor hittade sugrören och servetterna. Lyckas alltid bli krig mellan dom. En dag kommer vi säkert bli utslängda! :P Men åtmindstonde är det inte mitt fel då :P

Imorrn kommer Anna tillbaka! :D Och det har varit riktigt tomt utan henne i staterna :) Jippyyy! :)


:)

♦ Joey

Make a wish and place it in your heart.

Så blev jag äntligen FRI :P Tog bilen till Derby St och gick på Kohls. När jag gick där ínne och tittade så råkade jag stöta in i den pyamasen som jag fick av min värdfamilj i julklapp... Oh My God. 45 Dollar för byxor och tröja.. Har jag någonsin haft en sån dyr pyamas..? Jag menar man sover ju bara med den. Är det sedan onormalt att jag av "misstag" går runt och letar upp vad mina klappar kostat? Jag antar att det är typ förbjudet. Men jag slutade ganska så snabbt då jag inså hur fel det var. Fyyyy på dej Josefin :P Men i slutändan kom jag utgående med min kära DKNY parfym. Den som jag hade med mej hit till USA med gick sönder efter typ en månad i staterna. Sådär ett halv år senare lyckas jag äntligen köpa den igen:)

Blev ett stopp i bokhandlen och inhandlade 2 böcker. Sista delen av LA Candy och en annan. Har kommit in i min period då jag inte tycker det är en plåga att läsa böcker. Kommer sådär vart halvår. Lika bra att passa på medans jag har suget kvar :) Sen kom jag ÄNTLIGEN iväg till stop and Shop för lite inhandligen av mat. Sa för 3 veckor sen att jag behövde göra en storhandling. Men som man brukar säga- bättre sent än aldrig!

Nu ligger ungarna i sina sängar och sover sött. Fick jobba lite nu på kvällskvisten. Så nu ska jag invänta mina värdföräldrar genom att titta lite på tv. Är det förresten någon förutom jag(Mej? Öh svenskan?) som inte kan förstå att vi snart går in på ett nytt år...???

♦ Joey


Blizzard.

Dag nummer 2 då jag inte kommer någonstans pga av den kära snöstormen. Har inte gått utanför dörren idag, jag ville inte ens prova. Snöstormen fortsatte under hela natten och under dagen idag har väl snöandet slutat men stormen fortsatt. Och jag erkänner- jag är en klen skåning! Jag har inte varit med om allt för många snöstormar i mina dar så detta är lite stort för mej:P Medans Linda som faktiskt kommer från Gävle sitter och skriver på sin blogg att detta är ju ingenting och att amerikanarna gör allting 1000 ggr värre än vad det egentligen är ställer jag mej mer åt amerikanarnas sida, sorry Linda.:P Men det är kanske inte så mkt pga av vädret utan mer pga av omständigheterna. Först och främst för att idioter till amerikanare inte ens har vinterdäck på sina bilar! Tydligen är det olagligt med dubbdäck.. Och sen kör amerikanare som om dom fått sitt körkort från flingpaketet. Så jag skulle bara vilja ställa mej på en pall och skrika till alla "STEP AWAY FROM THE CAR AND GET BACK INSIDE"! Något annat borde vara olagligt..

Men för att komma tillbaka på det med att jag är en oerfaren skåning när det kommer till snökaos så har jag suttit och kolla på nyheterna x antal gånger idag. Quincy som ligger 10 min norr om mej har haft översvämningar så att det varit svårt att komma fram och Sitcuate som ligger ca 10 min söder om mej har också haft problem med detta. Till och med folk som fått lämna sina hus. Både Quincy och Sitcuate ligger precis längs kusten så det är ju kanske mer stormen än snön som orsakat detta. Anyway, där sitter jag iallafall med hakan ner till knäna och häpnas över bara synen. Såg inte ut att vara samma värld.

Jag är iallafall OERHÖRT uttråkad. Internet och TVn har turas om att slutat fungera under dagen och jag är sällskapssjuk till max! Men jag har hört att vädergudarna nu ger efter och imorrn ska allting övergå till det normala. Då är det jag som är först ut genom dörren! Världen jag är tillbaka, typ!


Tog en bild i går kväll/natt. Bilen var i princip helt begravd i snö imorse :P

♦ Joey

It's more fragile than you think.

Efter mina långa inlägg nu under julhelgen ska jag fatta mej kort idag. En snöstorm har kommit över oss idag och den ska tydligen vara kvar tills imorrn. Det har betytt att i princip alla hållt sej inne. Ingen har velat köra bil i onödan, inkluderat mej själv. Så idag har jag hatat avstånden i USA. Och hatat lite att jag inte har kompisar som bor gångavstånd till mej. För med knappt några fönster och helt alone i källaren har jag känt mej lite som en fånge. Okej, det kanske är lite att överdriva men det har inte varit en rolig dag. När jag var liten brukar jag önska att jag skulle bli insnöad. Men i drömmen ingick aldrig att jag skulle vara det helt solo.  

Dagens i-landsproblem: Ljudet i Sex and the city 2 funkar inte.




Everytime I think of you
I always catch my breath
I'm still standing here
And your miles away
And I wonder why you left me
And there's
a storm that's raging through my frozen heart tonight

I hear your name in certain circles
And it
always makes me smile
I spent my time just thinkin about you
And its almost driving me wild

♦ Joey


Be Thankful.

Så blev dax för att fira jul på amerikanskt vis! Dom firar ju den 25:e och inte den 24:e December som vi gör i Sverige! Jag gick upp till familjen vid nio i morse. Då hade ungarna redan fått alla sina julklappar och var i full gång med att leka med allt:) Här kommer ju inte jultomten hem till familjer utan han kommer på natten och lämnar alla presenter under julgranen och i julstrumporna:P Så direkt när alla vaknar upp på morgonen öppnas allt. Men jag hade fortfarande mina presenter som jag skulle ge till ungarna! Det blev star wars Lego till tvillingpojken, ryktsaker till tvillingflickan och till minstingen gav jag en tingelingdocka. Dom blev jätteglada för allt :) Jag fick även mina paket! :D Smycke, mystofflor, mössa, vantar, halsduk, pyamas och lite annat! Och även det blev jag glad över! Efter all presentöppning gjorde min värdpappa pannkakor till frukost. Riktigt mysig morgon med massa lek med barnen och bara umgås med hela familjen.

Vid 12 gick jag dock upp till mej för lite skypande med pappa, Marita och Madeleine! Kanske på tiden att pappa får lära sej skype :P haha! Och efter en lång stund skypande fixade jag till mej och begav mej upp till familjen igen! Då hade även Jen med familj och Nana och Papa kommit! Plockmat stod framme, Celticsmatch visades på tv och ungarna sprang runt för fullt så det var bara till att dyka in i allt julstök.

Efter ytterliggare en till julöppningsstund och lite film tittande var det dax för middag. Skinka, någon potatisgratäng, majs, broccolistuvning och lite annat prydde bordet och var inte alls i närheten av en svensk julmiddag. Okej om man då bortser från skinkan:P Men det var kul att prova på lite vad amerikanare käkar på julen! :)

Sen blev det att titta klart på filmen. Och det blev en riktigt mysstund. Ungarna låg på golvet, vuxna satt i soffan och jag hade dom två minsta på varsin sida för lite snuggle:P Söta:) När filmen var slut var både vuxna och barn trötta efter allt stök att det blev en snabb efterrätt. Jen hade gjort "Birthday Cake to Jesus" och alla sjöng Happy Birthday Jesus innan alla högg in. Verkligen en remider om varför vi firar jul.

Igår under julklappsövningen viskade Papa i mitt öra att han bad verkligen om ursäkt men att dom inte köpt någon julklapp till mej. Jag sa ju till honom flera gånger att det inte gjorde något! Jag var ju bara glad över att vara en del av allt firande! Därför var jag väldigt förvånad när jag faktiskt fick en present idag av dom! Det var ett Yankee ljus som hette "Be Thankful". Nana berättade för mej hur oerhört tacksam dom var för att jag tog så bra hand om ungarna. Jag fick även ett jättefint kort då dom än en gång berättade hur oerhört tacksamma dom var! Verkligen kul att höra! Och det är ju det jag också ska vara. Thankful för att jag trotts allt haft en jättebra jul! Thankful för att jag få vara i USA och thankful för typ en miljon andra saker.



Mina värdbarn förra veckan när vi var på HanoverMall.


Santa var där :)


Vi fick en vit jul! Och visst är det så mkt mer juligare än om det inte varit det :)


Julgranen här hemma!


Tvillingpojken:) Jag hann inte med att få ett julfoto med honom. Han hade rätt fullt upp :P


Tvillingflickan :)


Minstingen :)

♦ Joey

Christmas Eve.

Då sitter jag här nyduschad och fräsch. :) Julafton börjar gå mot sitt slut och i Sverige är den redan över! Men den blev nog bättre än förväntat! Kanske minus att mitt paket från mamma inte dykt upp än så blev ingen presentöppning framför skype som vi planerat. Men det kommer ju såsmåningom så det får bara bli lite försenat detta året :)

Vid 16 åkte vi som jag nämnt till min värdmammas syster Jen för lite middag. Var egentligen en helt vanlig middag, dvs det serverades lasange och inte typ prinskorvar:P Det var en helt annan sida av familjen som jag aldrig tidigare riktigt fått chansen att se vilket har gjort allt så mycket mer intressant idag:) Efter middagen blev det julläsning för barnen. Jag däremot hamnade tillsammans med Papa vid disken. Där tog vi våran tid och pratade mellan allt och himmel och jord! Nana och Papa får en verkligen som att känna sej som en i familjen! Och mormor och morfars betendet är likadant jämtemot mej som mot barnbarnen. Vilket underlättar, speciellt under juletider! 

Efter läsningen blev det lite julklappsöppning. Jag satt och tittade på barnen och såg hur glada dom blev av allt :) Men blev RIKTIGT förvånad när även jag fick två presenter :) Fick en ficklampa som satt på en nyckelring av en kär vän till familjen, Auntie Cerry:P Hon hade en föreläsning för mej om hur bra den är när det är mörkt ute och jag går själv:) Sött. Av Jen och hennes familj fick jag en lotion, kaffe från starbucks och hemmabakta kakor som hennes ungar bakat till mej:) Väldigt vänligt av dom att tänka på mej! :)

När klockan började bli runt halv sju skulle alla åka iväg till en julgudstjänsti i kyrkan. Jag tvekade inte en sekund med att följa med dom dit. Alla skulle ju med och jag ville verkligen inte bryta mönstert genom att åka hem! Nog för att jag kanske inte är så kyrklig. Men om jag nu ska fira jul på amerikanskt vis får jag ju göra det fullt ut! :) Dessutom var det rätt trevligt:)

Jag vet att jag än en gång lyckats skriva ett alldeles för långt inlägg. Men förhoppningsvis underhåller jag mina läsare nu när många är lediga från jobb och skola :) Vill passa på att tacka alla som skickat fina julkort, mejlat mej och även till dom små tomtenissar som har satt in pengar på mitt konto. Ett steg närmare att bli ekonomiskt oberoende ;) TACK, ni är bäst! ♥

♦ Joey

Julhälsning från USA.

Lite halvtrötta och fortfarande i myskläder sänder jag och Linda en hälsning till Sverige! Saknar er en dag som denna! Hoppas alla får vad dom önskat sej av jultomten! :) ♥




♦ Joey

Christmas Time.

Julfirandet i USA kommer inte alls bli så lugn som jag trott! Om någon frågade mej vad mina planer på julafton var så hade jag mest tänkt mej en lugn julafton med myskläder, glögg, pepparkakor och sunes julklipp på youtube. Nog för att det låter mysigt men det blir mkt bättre! :) Såhär dan före dopparedagen så ska jag först slå in lite julklappar och sedan blir det till att köra och hämta Underbara Linda! :) Vi har lite tänkbara saker vi ska göra tillsammans idag som bio, fika, hästaffär. Ja dagen står öppen för oss! :) Och jag njuter av varje sekund jag får ha med henne. Hennes dagar börjar räkna ner här i USA. Så jag rycker åt mej all kvalitetstid jag kan få! :)

Planen imorrn på själva julaftonsmorgon är att gå upp tidigt, käka risgrynsgröt, äta pepparkakor och dricka julmust samtidigt som vi tittar på kalle anka :) bara julmys :) Sen ska jag lämna henne i Concord innan jag får skynda mej hem för att ringa, skypa och ja ta kontakt med framförallt mamma och pappa. Samtidigt måste jag fixa till mej till en middag som kommer hållas hemma hos min värdmammas syster Jen.

Om Viktor får bestämma så vill han festa till det på julaftonskvällen. Jag o andra sidan har andra åsiker om det. För på annandag jul så börjar min morgon med julfrukost med familjen och julklappsöppning! Därefter så är det middag igen på kvällen. Känns som att jag vill vara pigg inför det. 

Schemat är proppat nu fram till Söndag. Men det är lika bra. Då slipper jag få tid att gå in på datan och tänka på alla hemma :P Men jag lovar er ändå uppdatering efter min förmåga :) Ta hand om er nu under julhelgen. Och kör försiktigt där hemma i Sverige! Snön verkar ju inte få något stopp!

♦ Joey

Here without you.

Jul har under mina 21 år firats med familjen. Och nyår har på senare år betytt att man firar in det nya året med kompisar. Något sms eller samtal som dessutom varje år utbytts mellan familjen då tolvslaget kommer och fyrverkerierna står i högan sky. I år är det annorlunda.. Jag kommer fira det alldeles för långt ifrån alla där hemma. Samtidigt får jag uppleva något helt nytt och det är jag så oerhört tacksam för. Men jag kan inte krypa under stolen med att det är lite jobbigt.

Vaknade av att Linda ringde och sjöng väckarklockan ringer:P Det är det bästa sättet att vakna upp haha! Yrvaken kunde jag inte låta bli att börja skratta:P Sen dog min mobil. Yay. Haha. Men jag var på topp hela morgonen. Men sen satt jag mej framför datan och där gick utför.

Idas värdpappa sa till henne en gång när hon hade hemlängtan "Do you wanna hug it out?". Jag har fasnat på just dessa orden. För nu sitter jag här och skulle mer än någonsin vilja Hug it out. Men inte med någon på denna sidan jordklotet. Nä vill jag ha en lång kram hemifrån. En sån kram som bara mamma kan ge mej. Eller en sån kram bara pappa kan ge mej. En sån kram då man känner sej som typ 9 år igen och världen var inte så skrämmande. Eller varför inte en sån kram som bara någon av mina kompisar kan ge mej. Alla på sitt lilla eget vis.

Lägger ut lite krambilder. Mest som tröst för mej själv :)


Syskon plus hund kram.


Bästis kram.


Ems och Jonna kram.


Gruppkram.


Bäää kram.


Gruppis kram.

♦ Joey


Still frames in my mind.

Sovmorgon, lite jobb och sen skype med mamma! Det är hur min dag sett ut. Lugn som ni kankse förstår :) Och nu på kvällen kom Ida och hämtade mej och det bar iväg till Braintree. Lite sista shoping för henne och jag själv köpte mystofflor! Så grymt sköna och varma! :) Sitter med dom nu :) Men det behövdes, är ju rätt kallt här nere hos mej i källaren. Efter lite handling mötte vi iallafall upp Sandra och hennes pojkvän and guess what! Vi käkade på Cheesecake :P Skyndade sedan bort till forever 21 där Ida skulle köpa det allra sista innan dom stängde varuhuset kl 9. Me det visade sej att dom hade öppet till 11 ikväll haha! Galna amerikanare som har extra julöppet. Men egentligen ganska smart! :)

Bar iväg hemåt och jag fick vinka av lilla Ida som åker hem till Sverige på torsdag. Så det var sista gången jag såg henne på Amerikansk mark. Men vi kommer garanterat att ses i Sverige sen :) Kommer faktiskt sakna den lilla galna skåningen! Vem ska jag nu prata skånska med? :P Mitt nästa mål att lära både Sandra och Anna skånska. Kan ju bli en utmaning :P


Gatorna i underbara Boston!


Där nere kan man skymta Quincy Market, location Faneuil Hall. En av mina favoritställen i Boston :)


I Quincy Market har dom en STOOOOR julgran som är så fint upplyst! Knappt att man kunde få plats med hela granen när man skulle ta foto :P

♦ Joey

Hold My Hand.

SNÖ! :) Tydligen var det någon som tog ett allvarligt snack med snön haha :) Nu har det lagt sej på riktigt också :) Allt är som det ska vara såhär 4 dagar innan julafton :) Nu är jag riktigt taggad :) Idag informerade Älskade Linda även mej även att hon är ledig torsdag till fredag! Det betyder att hon och jag kan fira lite jul tillsammans :) YAY :)

Eftersom det är jullov nu för ungarna har jag haft alla tre idag. 3 små änglar har dom varit :) Vid lunch åkte vi till Hanover och intog biosalongen! Ibland tycker man om sitt jobb lite extra mycket hehe :) Yogi Bear blev det. Visst den var gullig och allt. Men efter att sett tangled så är mina förhoppningar höga på barnfilmer:P påväg hem var det en mindre kaos på vägarna! Och även fast snö är fint och allt detdär så är det inte roligt att köra i! Amerikanare gör inte saken lättare heller.. Kör ut rätt framför en och förväntar sej att man minsann kan bromsa precis som vanligt. Men förhoppningsvis så lugnar dom ner sej med tiden!

Lite komiskt var det dock när jag skulle svänga in på våran gata. Jag körde lugnt och försiktigt men var ändå tvungen att bromsa lite för att klara svängen utan att sladda iväg. Men grejen var den att bromsningen tog inte! Jag bara gled lugnt och fint förbi vägen jag skulle svänga in på haha.  "Josefin where are you going??" hörde man från baksätet. Jaaa om jag det visste:P



♦ Joey

What I meant to say.

Som jag nästan anade! Ingen snö har kommit till Boston idag inte.. KOM IGEN snö! Vi vill ha vitt på julafton! Vet snön hur många som bara önskar sej det i julklapp?! Någon borde iallafall informera snön det. Anyone!

Igår vaknade jag upp tio över åtta på morgonen. Great. Jag hade lixom planerat att åka mot skolan kl åtta.. Så det blev rätt bråttom. Svor RÄTT mkt när jag kom ut till bilen och behövde skrapa rutorna.. Och jag svor nog ännu mer när jag lyckades virra bort mej helt och hållet påväg till skolan! Samtidigt hade Linda också åkt vilse. 20 min försent lyckades vi inta skolbänken. Men sen flöt dagen på bra! Linda och jag redovisade om Hollywood efter lunch. lite ringrostig på det med redovisningar. Hade fjärilar i magen! Men vi kom levande ur det med :) Och när klockan slog 3 kom jag utgående med ett diplom som visade att jag klarat mina första 3 credits :)

Efter skolan mötte jag upp Ida och vi åkte in till Boston. Där mötte vi upp Hannah! KUL att se den göteborgare igen:) Kanske ska förklara att Hannah är en av tjejerna från training school i NY:) Iallafall traskade vi runt lite i Boston. Mestadels höll vi oss vid Quincy market. Åh vad jag älskar Boston! :) Efter någon timme satt vi på tunnelbanan hem. Jag och Hannah åkte hem till mej och catchade up. Därefter åkte vi till Beerworks. Men hann inte mer än att komma dit förrän alla skulle åka vidare till en annan fest. Så Hannah och jag tänkte att vi kunde hänga på!

Viktor och Mike åkte i en bil framför oss och visade vägen. När vi hade kommit till ett villaområde stannade vi för att invänta Dougy som visste vilket hus festen var i. Så vi hoppade ur bilarna och ställde oss och snackade lite. Det var då en bil kom körandes och stannade med nervevad ruta. Det var en gubbe och en tant som frågade oss vad vi höll på med. Vi förklarade att vi bara inväntade en kompis och gubben och tanten åkte vidare till sitt hus. Då vi tyckte det började bli lite för kallt för att stå ute hoppade vi in i min bil alla 4 och började lyssna på musik. Några minuter senare kom en polisbil inrullandes på vägen. AWESOME, gubben och tanten hade ringt polisen! Jag blev jäkligt skakis men vevade ner rutan när polismannen började gå mot bilen. Polismannen riktade en ficklampa i huvudet på mej innan han frågade 500 frågor! Ju mer frågor han ställde ju argare blev hans ton. Till sist praktiskt taget skrek han på oss! Jag kände mej mindre än någonsin där jag satt i förarsätet. Trodde han skulle dra ut oss ur bilen och arrestera oss. Men istället kom en annan polisbil till platsen och efter att kollat våra IDn 10 ggr och ställt ytterliggare 500 frågor kunde vi åka. Jag körde så fort jag bara fick därifrån. Helst skakis.. Fattar inte varför han var så arg! Han hade bara kunnat be oss snällt att flytta våra bilar för att dom som bodde i området blev nervösa. Men istället skrek han frågor som "WHAT THE FUCK DO YOU HAVE IN YOUR LAP?!" Den frågan var riktid till Viktor.. "A car seat" fick han till svar. Herregud säger jag bara. Reta ALDRIG upp amerikanska poliser! Dom är inte att leka med. Men såhär i efterhand kan man bara skratta åt det och vara glad för att vi kom ut ur allt utan några konstiga böter eller samtal till värdföräldrar:)
 
Idag lämnade jag av Hannah i Braintree vid halv 11 och mötte senare upp Ida för amerikansk brunch. Sen åkte vi till mallet för att inhandla lite julklappar. :P jag har förövrigt varit helt död idag. Fått alldeles för lite sömn i helgen. Men jag kommer vara ledig rätt mkt i veckan så jag får nog tid över att sova ut då :)

♦ Joey

If that is all you can give me.

Yes! Idag funkade blogg.se! Dom hade nog hjärnsläpp igår. jag som hade SÅ mkt att berätta för mina läsare:P haha! Så mycket intressant att jag inte ens kommer ihåg idag vad jag skulle skrivit:)

Igår var ungarna små änglar! Kramade på mej och sa att jag var bäst i hela världen:) Lillen vägrade dessutom att låta mej gå ner till mej på kvällen när min värdmamma kom hem. MEn tänk så snabbt det kan vända! Efter en playdate med Ida och hennes värdbarn idag gick allt som det gick. Tog en timme att få i lillens lunch och mitt tålamod på slutet var väl ungefär noll. Lyckades sedan bli utskälld av mitt andra värdbarn för en världslig sak. Ja mitt jobb är som en berg och dal bana.

När jag ändå är inne på att prata om min värdfamilj kan jag meddela alla som varit oroliga att jag kommer fira jul med dom. Min värdmammas föräldrar plus syster kommer på annandag jul så det ska faktiskt bli lite kul! Kommer vara konstigt att inte fira jul på julafton dock. Men jag hoppas på Skype med mamma någon gång under julafton och sen har jag bestämt mej för att bara mysa hela den dagen. Dricka glögg och äta pepparkakor! :) Jag klarar mej nog! Ska samtidigt bli superkul att fira en amerikansk jul :) Barnen har typ 5000 julklappar som ligger gömda nere hos mej, så kan ju bli lagom roande att se dom öppna alla paket! Och min värdpappa tar julhandling till en annan nivå. Nämligen beställa 1000 saker från internet. VARJE dag kommer det något paket som han beställt. Och något säger mej att det inte är helt omöjligt att det är just så julhandlingen kommer gå till i framtiden.

Om vädergudarna håller vad dom lovar blir det minsann snö på söndag! Sedan ska det fortsätta snöa på måndag och tisdag! Så oddsen för en vit jul finns kvar! Men. Men. Men. Dom har ju också lovat snö innan. Så helt säker kan man aldrig vara :P

Precis hemkommen från en myskväll med Lilla ida :) Blev kinamat och film. Dessutom blev det lite tittade på filmklipp på youtube :) Nu sitter jag och pluggar lite inför imorrn då jag tar sista lektionen för året :) 



♦ Joey 


It's true. ♥



Missing someone gets easier everyday,
because even though you are one day further from the last time you saw them,
you are one day closer to the next time you will. ♥
 
♦ Joey


Looking for that magic rainbow.

Jag har längtat och längtat efter att snön ska komma till Boston! Jag vill inte ha en jul utan snö! Så nu får Boston ta och rappa på! Man får sååå mycket mer julstämning när allt är täckt av snö. Men anyway! idag så hände det! Årets första snö! Det la ju sej inte såklart. Men nog kom det lite snö! Men grejen var den att när jag satt och tittade så fridfullt och lyckligt ut genom fönstret slog det mej. Jag saknar hemma. Har blivit varnad över att julen kan vara lite extra jobbig över jul. Och än sålänge har jag inte känt av det. Men nu kom det över mej.

Jag kommer ihåg när jag och Linda hade börjat mejlat innan jag ens hade satt min fot här i USA. Då sa hon till mej att ha några svenska vänner här gör att man klarar sej igenom sin hemlängtan mycket lättare. Någon från samma land och som talar samma språk. Och det är faktiskt sant. Just nu består mitt svenska crew av Sandra, Ida, Anna och Linda. 4 st toppentjejer! Svenskarna får en att stå lite extra stadigt på jorden. Men när mitt svenska gäng nu svajar, svajar jag också. Och jag insåg nu, när snön föll att det påverkar mig också.

Anna åker hem över jul. HEM. Vet inte om jag är avundsjuk eller inte.. Ida har bestämt sej för att avbryta sitt år och åka hem helt och hållet. Så hon åker hem nästa vecka. Sen har vi Sandra som får hit sin pojkvän under jul och nyår. Ja tänka att få krama någon hemifrån. Suck. Tänk om jag var rik så jag antingen kunde komma hit eller skeppa hit någon! Sen har vi ju Linda. Henne ska jag inte ens gå in på. Efter nyår har hon fullföljt sitt år och åker hem till "lilla" Gävle. Och det vill jag bara inte ens tänka på. Inte nu.

Så när marken idag svajade lite extra, då mötte jag upp Ida, Sandra och Anna på Derby Street. Så när jag sen kom hem kändes allt mycket bättre :) Annars har jag idag jobbat lite. Sen har jag även julfixat lite. Med allt vad julstök innebär. Imorgon fortsätter det. Yay! haha!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan värma upp lite glögg :) Lite julmys såhär i julmörkret. :)

♦ Joey

You're gonna catch a cold, from the ice inside of your soul.

Har precis avverkat två filmer på bio med Anna! Den animerade filmen Tangled i 3D och sen musikalen Burlesque med Christina Aguilera och Cher! Båda var faktiskt bra! Tangle var den bästa barnfilmen jag sett på länge! Fick sej många skratt :) Dessutom var det en häst i filmen som jag skulle dö för att få ha:P haha! Han var som en hund:P Burlesque var också en bra film, kanske inte direkt min typ av musik. Men det fanns vissa bra låtar och något som var ännu bättre nämnligen Cam Gigandet! Kanske mer känd som Volchok från the O.C. Snyggare får man leta efter! :P

Det är det som är tjusningen med USAs biosalonger. Man köper en biljett direkt i ingången. Sen kommer man in till där alla salonger är och där man även kan köpa popcorn och grejer. När du väl är där inne så kan du i princip hoppa runt på vilka filmer du vill. Och hur många du vill! :) För det är inte som i Sverige där du har speciell plats i salongen. Du får sätta dej vart du vill, såklart måste det ju vara ledigt där du sätter dej:P Men jag gillar hela konceptet. Fattar inte varför Sveriges SF inte gör samma sak!

Hittade även ett filmklipp av Tangled på youtube. Visst verkar den rolig? :D



♦ Joey

Vermont!

I fredags kom Mike och hämtade upp mig och efter ett snabbt stopp i Braintree för att hämta upp Alé bar det sedan iväg mot Stowe som ligger i Vermont! Efter ca 4 timmar i bilen var vi framme och kunde lasta in sakerna i vår lilla stuga! :) Alla var rätt trötta men vi hann med att umgås lite. Innan vi gick och la oss. Redo för en dag i backarna dagen efter.

Halv 7 ringde klockan och strax efter det kom Mike gapandes om att det var dax att gå upp. Sagt och gjort. Kanske tur ändå att vi började så tidigt. För efter att alla fått på sej alla kläder, lastas in i bilen, stannat för att hyra skidor och sedan en snabb frukost var klockan runt 10 innan vi kunde ta oss ann backarna. Mike och Anna hade sagt till oss oerfarna att det bästa sättet att lära sej åka skidor var helt enkelt att bege sej upp till den högsta backen och sen lära sej hur man kommer ner. Låter ju logiskt... Men jag hade hört många historier om folk som blev upplurade på samma sett och det har ju gott som det gjort för dom.. Så jag sa blankt nej. Men efter mkt övertalning bestämde vi oss för att åka lift upp i den svåraste backen ändå. Hur svårt kunde det vara lixom.. Så jag, Leyro och Alé ställer oss på tur för att åka upp i liften. 

Pinsam händelse nr 1: Liften vi skulle hoppa på var hela tiden i rullning. Vilket betydde att man skulle hoppa på i farten.. Detta slutade efter en liknade domino effekt av oss 3 att dom fick nödbromsa hela liften.. Varav ca 30 pers ser hela denna händelsen eftersom dom står i kö..
Pinsam händelse nr 2: Efter att Alé berättat 500 ggr för oss att detta var det värsta vi kunde göra och jag samtidigt försökte inbilla mej själv om att vi kunde gå ner för backen i värsta fall åker vi högre och högre upp.. När det sedan är dax för att hoppa av liften ska vi även detta göra i farten.. Jag lyckades stå på mina ben men av ren reaktion skriker jag typ "I MADE IT" och x antal personer bryter ut i skratt och virar på huvudet. Samtidigt som jag gör detta lyckas Leyro och Alé ramla dirkekt när dom kommit av liften.. Opsi!

Det är nu en snäll och trevlig man dyker upp och frågar om vi kanske var nybörjare. När vi berättade hela situationen om att detta är det bästa sättet att lära sej på råder han oss att inte göra det. Jag själv inser att det är idiotiskt då jag knappt kommer varken fram eller tillbaka med mina skidor.

Pinsam händelse nr 3: Mannen fixar så att vi får ta liften ner. Även fast detta är en lättnad så innebar det att vi mötte alla som skulle åka upp i liften och fick mer än 10 personer att brista ut i skratt när dom passerade. Som om detta inte var nog så när vi väl kom ner så fick dom nödbromsa liften IGEN för tredje gången för att vi skulle hoppa av. Och då hade dessutom kön till liften blivit större. Men vi hoppade så snällt av och tackade mannen 5 miljoner gånger för att  han fixade ner oss :P

Vi begav oss istället till nybörjar backarna. Och vi var gaaaanska nöjda över att vi faktiskt var på lägre höjder :) Vi stannade sedan i den minsta backen hela dagen men det gjorde så att vi fick det roligt iallafall :) Mike, Anna och Viktor kom efter ett tag och gjorde oss sällskap. För dom 3 tog det ca 1 och en halv timme för att komma ner från berget som för övrigt var Vermonts högsta berg:) jag kan bara tänka mej hur lång tid det tagit för mej själv om jag börjat färden ner därifrån :P MEN det var ju i den minsta backen som nästa händelse dök upp.

Pinsam händelse nr 4: Viktor, Leyro och jag är på väg upp i backen med liften. Viktor åker snowboard så vi visste att han behövde ganska mkt plats för att hoppa av liften. Så när vi väl kom till avhoppningspunkten avvaktade jag tills jag såg att Viktor var påväg av, men lika så gjorde Leyro. Och eftersom jag satt brevid Leyro fick jag vänta lite till eftersom jag inte ville krocka med henne. Resultatet blev att när det var dax för min tur så hade det blivit för högt för att hoppa av och jag fortsatte åka med liften.. hihi. Nödbroms igen.. :P haha

Efter en dag i backarna var alla möra i kroppen och väl hemma i stugan blev det dax för dusch för alla. Och efter alla blivit rena och fina åkte vi ut på restaurang och käkade en mysig middag :) Skulle sedan bli fest på kvällen med det slutade med att alla var för trötta så det blev kortspel och lite annat kul innan vi somnade gott för natten :)

På söndagsmorgonen checkade vi ut från hotellet, käkade brunch och begav oss sedan för att besöka en Ben and Jerry fabrik! Världens godaste glass! :D Fick en rundtur i fabriken som avslutades med smakprov av en ny smak :) Och sen ytterliggare lite mer glass ätande i glasskiosken :) vermont är ju Ben and Jerry's rötter så det är ju allrid en merit att varit där :P Därefter styrde bilen hem till Boston igen :)


Alé, jag och Leyro är redo för att åka lite skidor :)


Going up!


Jippy! :) I'm exited! :P


Going down.. haha!


Häääär kommer jag åkandes! Visst ser det elegant ut?! haha!


:P


Frusna Grapes :)


Vermonts högsta berg!


Anna och Mike, dessutom ser man Leyro kämpar på med snowboarden i bakrunden:P


Vår lilla stuga!


Jag och Viktor!


Min söta BFF :)


Riktigt bra gäng :)


Peace, love and ice cream - Det mottot möttes vi av när vi kom till Ben and Jerry's




Fick provsmaka en ny sort av Ben and Jerry! Mums :)


På vägen hem var alla rätt trötta! :)

Jag avslutar med ett filmklipp där Viktor ska väcka upp Anna. Tror alla fick varsin sånthär uppvaknade under helgen. :P


♦ Joey

So lucky, so strong, so proud

Hemma igen i Boston! Imorse när vi lämnade vår lilla stuga snöade så fint och mysigt. Men ju mer söderut vi kom och ju närmare Boston vi kom så övergick snöande till regn. Så snön får vi nog vänta lite på! Men ändå kul att få uppleva lite snö för en helg! :)

Nu är jag trött och kroppen värker men det är det värt! Har varit en bra helg! Och jag kan skratta mej lycklig igen över att jag åkte iväg med så underbara människor :) har skrattat så jag fått ont i magen :) Imorrn får ni bilder också får nni höra mer om min helg :) Nu längtar jag bara efter att lägga mej i min säng :)


Vermont Shore! :)


När jag loggade in på facebook idag hade Marita skickat en bild på en pepparkaka som var ängnad till mej. Visst är den fin? :) Jag skulle bara vilja hoppa in i datan och ta den:P TACK!

♦ Joey

Skiing!!!

Då är vi tillbaka i vår stuga efter en hel dag i backarna här i Vermont! Jag ska berätta allt för er när jag kommer hem och har alla bilder på datan. Men jag kan lugna alla med att jag inte brutit något :D haha men mååånga muskler i kroppen värker just nu så jag vill inte veta hur min kropp mår imorrn :P

Men vi har haft det väldigt trevligt :) Men jag kan lätt säga igen att skidsemester inte riktigt är min grej. :) Men med trevligt sällskap så funkar allt :) Nu ska alla duscha innan det blir lite after ski :) Alltså lite fest :)

Imorrn får vi se vad som händer. Blir inte mer skidor igen. Och vi ska vara utcheckade efter kl 11. Men något blir det:) Wiiie :)

♦ Joey


We made our way by finding what was real.

Jahapp. Då fick jag reda på igårkväll att jag inte började jobba förrän halv 11 nu idag. Gött tänkte jag, då kan jag packa klart allt under morgonen då jag visste att jag inte hade tid efter jobbet. Hmf. Halv 11 knackar lillen på min dörr och Josefin låg fortfarande i sin säng. Vaaad stolt jag är över mej själv! Eller inte. Till mitt försvar vet jag inte vad som har hänt med mej. Kan verkligen inte komma i ro när jag ska somna. Jag ligger och är halvvaken långt in på nätterna med 1 miljoner tankar som yrar runt i skallen på mej. Och resultatet blir ju såklart att jag inte vaknar på morgonen. Drömmer konstiga drömmar om folk jag inte sett på år och dar dessutom! Men i grund och botten vet jag nog vad som gnager mej. Det är beslut som behövs ta ganska så snart. Och jag har ingen aning om jag ska gå åt höger, vänster eller rakt fram. Men om jag ska kunna börja sova lugnt om nätterna måste jag sätta mej ner på måndag och skriva en lista med för och nackdelar. Få ner mina tankar på papper så att dom inte förföljer mej på natten!

Nog om min nattsömn! :) Det jag ville komma fram till är att jag inte packat klart inför Vermont än! Och jag vet att jag kommer ha sjuuuukt brottom när jag väl slutar jobba! Så det blir till att kasta ner det sista i väskan och stå Gi vakt när Mike kommer! Om vi inte ska sitta 5 år i trafik påväg norrut. Men taggad inför helgen det är jag! :) Ska bli kul att komma iväg. Men kan alla mina kära läsare göra mej en tjänst? Håll tummar och tår för att jag inte bryter armar och ben i backen i helgen! :P Så ska jag göra mitt bästa för att uppdatera om att det INTE har hänt :)

Ta hand om er allihopa! Var än ni befinner er i världen:) Och ha en underbar helg! Det ska iallafall jag ha :D

♦ Joey


Everything at the same time.

Fullspäckat schema idag innan jag skulle hämta ungarna vid 14! Fick iallafall tid att ringa en sväng till Mamsen vilket jag verkligen behövde. När min hemlängtan kommer över mig nu hjälper det nästan bara genom att ringa hem. Så jag är så tacksam för att jag kan ringa hem billigt och att skype finns! :)

Nu på kvällskvisten hämtade jag upp ida och Sandra för att sedan åka vidare till en japansk restaurang i Marshfeild.Det var dax att äntligen få fira Anna som blev 21 år idag! Grattis Min älskade vän! :) Blev en ovanlig middag med Annas värdfamilj, Mike och vi andra tre. Det var en sån restaurang där en kock gör maten mitt framför en. Riktigt roligt! Speciellt eftersom kocken var grymt rolig! Hade en sån rolig asiatisk brytning också där R verkligen inte fanns med! Så det bjöds på många skratt! :) Annas värdfamilj var också huuur trevliga som helst! :)

Nu däremot har jag packat lite för imorrn! Då blir de Vermont! Men för att inte göra mina läsare besvikna så kommer datan att följa med! :) Så kommer bli lite uppdatering under helgen!



Vår kock!





kocken gjorde en vulkan med lökringarna och av kyckligen gjorde han en orm :P haha!


Happy Birthday Anna :)


En liten annorlunda Grattis sång för Anna :P



♦ Joey

Aimin' right at you.

Precis hemkommen från en middag med mina mexikanare! Alltid lika roligt! Har jag tur kan jag spanska efter detta året också. Inte bara dom fula orden:P Till helgen blir det Vermont som gäller med hela det gänget plus två som jag inte träffat än och såklart Mike och Anna :) Ska bli riktigt roligt! :) Finslipade dom sista detaljerna nu under kvällen. Men mitt största frågetecken är fortfarande om jag ska ta den ridturen eller om jag ska åka skidor. Ridturen lockar mej mest! För det vill jag verkligen lägga ner pengar på! Men samtidigt får jag göra det själv.. Men vill jag verkligen lägga ner mer pengar på att åka skidor än jag behövde betala för boende två nätter plus bilfärd fram och tillbaka? Hm.. Tåls att tänka på!

Jag har ju helt glömt bort att berätta för er om mitt öga!! Sen i måndags har jag varit helt illröd i ena ögat! vi snackar inte lite nu heller. Det ser ut som att det blöder.. Men vet inte vad jag gjort. Ser ut som att någon huggt mej med en gaffel eller något! Men jag kan inte komma ihåg att någon har gjort det :P

Nu ska jag titta lite på vänner innan jag sover. :) Traditionellt för mej varje kväll nu :)

♦ Joey

Santa, this is my ONLY wish this year!

Jag antar att detta är den nya tekniken. Man skriver inte längre brev till tomten. Det räcker att skriva ner sin önskelista på sin blogg så kan tomten se det. För tomten kan se ALLT!

OREALISTISKA julklappar som tomten kan ge mej:

Falukorv
Pågens limpa/lingongrova
Herrgårdsost med en passande osthyvel
A-fil
Smörkniv, så jag slipper använda kniv
Remoladesås
Euroshoppers popcorn
Euroshoppers vaniljglass
Felix tomatketchup
Skånemejeriers mjölk
OBOY
Geisha eller framförallt Svenskt hederligt lösgodis
Lussebullar
Refill till min tandborste
Tvättmedel som inte förstör kläderna
För att sammanfatta allt ovanför - Få en MAXi öppna upp nära mej

Decubal
Läppsyl Neuva
x-cider
Badkar - skulle kunna stå ut med ett bubbelbad
Få mammas soffa från sitt vardagsrum fraktas över till mej
En cykel!
Hederliga Panodil
Få tv4 och kanal 5 att öppna upp så jag kan se på deras program online
Dammsugare - som inte är som en klumpeduns
Ny mobil till mitt amerikanska nummer
Ipod
Högtalare till datan
DVD som funkar!
Alarmklocka

REALISTISKA julklappar som tomten kan ge mig:

Pengar till min roadtripp i California
Pengar till ,om roadtripp i Södra USA
Pengar så jag kan resa vart jag vill ex: Chicago, Miami, Seattle, Canada, Mexico
För att sammanfatta ovan, pengar i ren allmänhet så jag blir ekonomiskt oberoende! :D
Få någon från sverige (vän eller familj) skickad i ett paket och levererad till min ytterdörr! :)
Personlig kock
Personlig tränare
Personlig stylist

♦ Joey








Memories remains.

Blev en annorlunda arbetsdag idag då jag och lillen tog tunnelbanan in till Boston för att sedan möta upp Ida och hennes värdbarn på Children's museum! Trodde det skulle blir lite av en katastrof att åka tunnelbanan med lillen mitt i all morgonrusning. Men hon satt så sött brevid mej. Och sa inte ett ljud utan bara tittade på alla människor:P log mot lite folk gjorde hon också och minst två personer frågade mej om den lilla söta ungen var min dotter. Jag tar det som en komplimang över att dom tycker jag också är söt istället för en väldigt ung förälder haha :P Hade iallafall det väldigt trevligt på museumet och ungarna lekte fint med varandra :) Lite kul att göra något annorlunda :)

Nu efter jobbet somnade jag så fint på soffan, helt utmattad.. när jag sedan vaknade fick jag rycket och fixade med det allra sista julpyntet! Så nu är jag helt färdig, kanske lite sent men bättre sent än aldrig:P Gjorde fina bordsprynader med. Blev nästan så stolt att jag tror jag ska ta bild på dom nu i veckan och visa er. :P Men nu när jag är färdig med allt blir det allt lite ledsamt att ni hemma inte kan komma och hälsa på och se hur fint jag har det..

Kan även meddela att efter helgen så har var och varannat hus här extrem julbelysning runt sina hus. Jag får passa mej så jag inte kör av vägen då det nästan är för bra för att vara sant vissa gånger! Och ja, dom överdriver inte på film och tv hemma. Det är MYCKET pynt. Men jag gillar det. Att fira jul här är som en dröm som går i uppfyllelse lixom.


Mys i källaren.


Även mitt hus är pyntat. Vi var dessutom det första huset som fick upp julbelysning på hela gatan. Ja sedan Thanksgivning har vi haft julgran och hela alltet.


Promise me you'll think of me every time you look up in the sky and see a star

Joey

You can do all that, I just might need to carry you.

I fredags efter jobb körde jag mot Concord för att hämta upp lilla underbara Linda! Vi var grymt hungriga så vi körde till Braintree för att käka på Cheesecake. Frågade hur länge vi behövde vänta på ett bord och svaret blev 15 min. Inte så farligt tänkte vi och sprang in en snabbis på CVS för att handla lite snacks till kvällen och gick sen tillbaka till restaurangen. Och väntade och väntade och sedan väntade vi lite till! Till sist frågade vi igen när vi skulle få vårat bord. Då blev svaret ca 30 min! Visade sej att vi hört fel och att dom hade sagt 50 min från början! haha! Kanske tur att vi inte visste det:P Men till sist blev det mysig middag och sedan åkte vi hem för att mysa framför tven! Fick snabbt göra våran underbart roliga läxa mitt i natten. Yay! men vi fick den klar till sist!

På lördagsmorgonen blev det till att åka till Massbay Collage för lite skola. Skojar inte, det var grymt tråkig lektion! Hon pratade på om slaveriet och massa annat och visade 500 videoklipp(eller som hon sa DVDer haha) från YouTube. Har redan hört hela den historian i 8an eller 9an.. Anyway desto roligare blev det efter skolan när vi åkte till kära IKEA. Inhandlade det sista till mitt julpynt och MASSOR av svenskt godis! Laddade upp för julen nu! :P Kanelbullar, pepparkakor, julmust, glögg, marabou och kexchoklad bla! :) Efter allt handlande blev det traditionell köttbullar med potatismos och ligonsylt till middag :) Yummy in my tummy :P

Körde hem för att fixa till oss snabbt och sedan kom Leyro för att hämta oss och det bar iväg hem till Mike! Något jag inte har kunnat berätta för er innan är att jag i flera veckor haft lite planer för att ha en överraskningsfest för Anna. När jag sedan la förslaget till Leyro och Mike kunde vi sätta igång med allt fixande och igår var det dax för festen! :D Så medans Mike var ute på middag med Anna och hans pappa så var vi hemma hos Mike och blåste upp ballonger och fixade fint :) När sedan Mike och Anna kom hem stod vi i ett nersläckt vardagsrum och när Mike sen tände lampan skrek alla SURPRISE och slängde glitter och grejer på en chockad Anna :P :) Det blev riktigt bra! :D Anna hade ju ingen aning eftersom hennes födelsedag inte är förrän på torsdag! :) Efter överraskningen blev det fest för hela slanten! Och vi hade verkligen en grymt rolig kväll! :)

I morse blev det dax för mej att köra linda hem till Concord. Varför bor hon inte närmare mej? Det suger. Men jag är glad att vi kan träffas så pass mycket som vi kan trots att det är en timme mellan oss! Och snart åker hon hem.. Något jag inte ens vill tänka på. Kanske kidnappar jag henne och förvarar henne i min källare! Vem vet:P Iallafall så åkte jag sen och hämtade upp Anna efter att jag lämnat Linda och det blev söndagsmys hemma hos mej :) Nu på kvällen blev det bio med mike och anna:) Love and other drugs. Mycket bra. Var kärlek i den filmen som fick en att sväva på rosa moln och jag fällde till och med en liten tår. :P

Ännu en underbar helg har passerat! Min känsla i kroppen just nu är bara lycka. Lycka över att ha så sjukt underbara kompisar här borta, lycka över att julstämningen börjar komma till mej och Lycka över att få vara i USA. Lycka. Lycka. Lycka!


Pyntning!


Sina och Tine båser ballonger :)


Redo för att ta överraska Anna :)


SURPRISE! :P


:)


Söta Anna :)


För dom är bara bäst!


Anna, Ida och Sandra!


Linda, jag och Viktor :)


Kathrin, Annika, Lisa och Maja.


Ida och Linda.


Mina underbara tjejer! Ni är helt amasing! ♥

♦ Joey


I don't have time to go round and round and round.

Fick ett sånt underbart uppvaknade i morse vid 5 halv 6! Brandlarmet gick nämnligen igång! Och innan jag lyckades yrvaket lokalisera vart allt dånande kom från hann jag spring både två och tre varv i lägenheten! Efter det var jag HUR vaken som helst! Så istället för att gå och lägga mej igen bestämde jag mej för att ha en mysmorgon i typ en timme och sen få något gjort under dagen! Hade typ fullspäckat schema på vad jag ville hinna med innan jag började jobba klockan 14. Men.. så blev det inte. Tvillingpojken hade lyckats bli sjuk så jag fick ta och rå om honom. Kan säga att det var många gånger jag rev mej i håret av att titta ut på det fina vädret och veta att jag inte kunde gå ut med honom! Så dagen blev lååång. Det enda vi gjort är i princip spelat spel. Jag är verkligen tacksam över att detta är första gången någon av dom måste stanna hemma från skolan! Men samtidigt får man ju chansen att umgås med dom själva. Vilket också kan vara bra!

Mina få timmarssömn i natt har satt sina spår. Så det blir lite vänner innan jag bäddar ner mej i sängen:)


Grattis på födelsedagen min fina ängel! Om hon nu finns någonstans därute så hoppas jag att hon blir serverad en stoor fin tårta och får en massa presenter! ♥

♦ Joey


December!

Hur konstigt är det inte att det redan är december då?! Tyckte precis det var April..! haha! nog för att det har regnat idag, men jag har lyckats skapa julstämning ändå. Tända jul, äckliga pepparkakor och julmusik :) Saknas bara lussebullar, glögg och julmust :) Men det fixar vi på IKEA och antagligen julbak i helgen :D Och snart kommer väl snön. Om inget annat så kommer jag uppleva snö nästa helg då det blir en weekend i Vermont! För där finns det snö! :) Tydligen är weekenden i Vermont en skidweekend. Jaja, vi får se hur det blir med det. Jag såg på deras hemsida att dom hade visst turridning där med! Något jag hellre vill lägga mina pengar på! :) och som jag sa till min kära mamma innan idag, jag bryter hellre benet av att åka av en häst än av att trilla i skidbacken:P haha! Men kul blir det nog vilket fall som :D

Annars kan jag titta fram på alla planer under December fram till Julafton, och det är verkligen fullsmockat! jag har en liten känsla i magen av att det kommer bli en av dom bästa jularna jag får vara med om! :) Minus all familj och vänner hemifrån. Men trots det så kommer jag få uppleva en jul i USA. Det har jag bara drömt om innan. Vårat hus lyser redan upp mest på hela gatan, hittills! Och lite överallt börjar all överdriven pyntning av husen. Men jag är taggad! Jag är ett stort fan av julen. Man får en sån varm känsla i kroppen, trots all kyla :)



För två helger sen besökte vi Edaville i Carver. Otroligt mycket julbelysning. Idag blir det bara två bilder av denna fantastiska upplevelse. Men dessa bilder passar bra att lägga in pö om pö nu i julmörkret :)


Bilden är inte rättvis. Man blev stum så fint det var :)

♦ Joey

Take a stand, let your feelings show

Så var det jobb som gällde. Men började vid 12 så det var rätt lugnt. Mindre roligare att jag lyckades sova mej genom 3 klockor i morse så kom inte alls upp den tiden jag velat. Tror dock jag behövde den mini semestern jag haft nu på en vecka. Gick mycket bättre ett jobba. Märkte att jag saknat dom små liven. :P Dom kan ju vara rätt söta :)

Förra veckan körde jag tvillingpojken till karate och fick såklart dra med mej tjejerna när jag skulle lämna honom. När vi stod och väntade på att träningen skulle dra igång hittade jag och tvillingflickan gamla gruppfoton. Så tänkte dela med mej lite av orden som sades mellan henne och mej.. :P

Jag: Look this picture is taking 1994. You weren't even born then.
Tvillingflickan: Oh! And not you either, right? Or wait, how old are you?
Jag: I'm 21, so I was 5.
Tvillingflickan: No I don't belive you! What year were you born?!
Jag: 1989.
Tvillingflickan: WHAT?! Josefin you are history!
 

Där satt hon mej verkligen på plats:P Men det är ju lite sant. För henne som bara är 8 år är det mesta history :P Blev bara lite stum där ett tag:P I brist på annat att säga! Men det slutade att jag började skratta och kunde inte riktigt sluta heller! Föräldrarna som satt där kollade rätt konstigt på oss kan jag säga:P

Här kommer lite bilder från Celticsmatchen jag var på förra veckan! Hade ju inte data nu, så jag får försöka uppdatera er med bilder steg för steg :)


 
Leyro, hennes värdmamma och jag.


Me and my green grape :P


Cheerleaders!


Defence! Så himla rolig tolkning :P


Vi satt allra högst upp, men det spelade ingen roll :P Vi såg faktiskt hyffsat ändå :)


O'neil tar sats...


And GOAL :P


När denna bilden togs, skrek ALLA som galningar för att få upp "the noise meter" :)


Celtics win! :) 89-83 :)

För er som är intresserade fick jag även lite cheerleaders på film :P Ni kanske har sett det 5 miljoner gånger på tv. MEN inte när jag filmat:P



♦ Joey

RSS 2.0