Nobody said it was easy, no one ever said it would be this hard.

Vilken underbar helg jag har haft! Jag trodde där ett tag att det var en förbannelse över denna helgen, men som tur var så visade det sig att jag hade fel! :) Igår var vi inne i Boston. Åh vad jag älskar Boston. Mitt andra hem. Och det bästa med allt var att vädret var UNDERBART! Gick runt utan jacka och bara njöt! Kan inte förstå att det är i slutet på november! Men jag klagar då inte :)

Igårkväll hade vi en liten avskedsfest. Trots att det blev en hel del hejdån så blev det en sjukt bra fest! Allt jag ville var att vi skulle festa som alla andra gånger vi festat. Inga tårar, bara en massa skratt. Och precis så blev det! Jag vet att allting har sitt slut. Och jag har accepterat det. Men jag kan inte uttrycka med ord hur underbara alla männsikor som jag träffat här är! Jag har verkligen haft tur! Älskar dom högt! ♥ Att lämna dom bakom mig är svårt, men jag har alla upplevelser i min bakficka. Alla har rört mig ända in i själen och det kommer aldrig att ändras.


Bestie!


spelar lite kort :)


Johnny, jag och Leyro!


Eder, Lizbeth, hugo, Leyro, jag och Ronnie


Grapys forever!


Hugo och lilla jag!


Spelade flipping cups! :)


I love youuu! ♥

♦ Joey


The best things in life are the people we love, the places we've been and the memories we've made along the way.


I början av detta året gjorde jag ett halsband. Flera av dom som jag umgicks mest med har ett likadant. Det står South Shore Love på ena sidan och åren jag varit i USA på andra. Det är för den familjen jag skapat här, plaserna jag har sett och minnena jag har fått på vägen. Jag sa att jag inte skulle ha den på mig förrän min sista helg här i USA och sedan ha den mer hemma i Sverige. Nu sitter den runt min hals. Min sista helg i staterna är här.. Och jag känner mig helt tom. Det känns som vilken helg som helst. Förutom att jag känner mig förvirrad och trött. Precis som om jag inte vet vad sjutton jag håller på med.

Ikväll ska vi ha någon form av avskedsfest. Jag hoppas på en roligkväll och inte en dysterkväll. Le så länge som det går! :) det får bli mitt motto :)

♦ Joey

Los Angeles Part 2.


Laguna Beach!


Laguna Beach!


Laguna Beach


Lite av Newport


Newport Beach


Redondo


Fiket som används flitit under inspelningarna av OC :)


Redondo Pier


Zuma Beach i Malibu!


Det var här dom spelade in Baywatch!


Zuma Beach!


Santa Monica!


Santa Monica Pier!


Rodeo Drive!


Hotellet som användes när dom spelade in självaste Pretty Woman :)

♦ Joey

Happy Turkeyday!

Happy Thanksgiving allihopa! Dagen då man ska tänka lite extra på vad man är tacksam över här i livet. I mitt fall har det varit enkelt. Jag är SÅ tacksam över den tiden jag har haft här i USA! Alla människor, alla ställen, ja allting! :) 

Jag och Leyro kom upp och iväg i tid i förmiddags. Åkte till Medford där Leyros värdmamma Linda och hennes värdpappa Wally växte upp. Lindas syster bor där och det var en liten samlig av familj därhemma. Alla var jättetrevliga! Men lagom till att kalkonen skulle ställas fram började lilla Leyro må dåligt. Det hela slutade med att hon och Linda fick åka till sjukhuset.. Jag stannade kvar och åkte sedan med Wally och deras flickor hem. Kvällen har väl mer eller mindre gått ut på att oroa sig för Leyro.. Men efter 5 timmar på sjukan visade det sig att hon har njursten.. Inte roligt! Men åtmindstonde sitter hon nu här brevid mig och ser inte lika blek ut som hon gjorde när jag sist såg henne!

Tack och lov för allt snällt folk som trots att jag som främlig själv firade thanksgiving med dom varit underbara mot mig! :) Ibland blir inte saker riktigt som man tänkt sig. Men det kunde alltid varit värre:)



♦ Joey

What goes around comes around.

Klockan är sex på morgonen och jag har inte ens gått och lagt mig än... Har suttit uppe hela natten med tjejerna som fortfarande jobbar med sitt grupparbete. Ena tjejen somnade runt ett så sedan dess har jag varit deras back up. Tror ni jag får något betyg för det?:P Imorgon eller rättare sagt idag är det Thanksgivning och det ska firas hemma hos Leyros värdmammas syster. Jag tror det börjar bli dags att gå och sova lite så vi åtmindstonde kan vara levade under middagen:P

Annars hämtade jag upp min nya data idag! :) Det roliga är att när vi kom till Best Buy så är det redan folk som TÄLTAR utanför affären inför imorgon natt då det stora rean börjar här aka Black Friday! Och dom har varit där sedan i går.. bara för en TV.. Nä jag tror folk får betala mig för att göra sånt:P hehe! Men ni kan ju ana er hur galen folk blir natten efter Thanksgivning när alla Amerikanare är så mätta att dom håller på att dö, men sedan utan att sova går ut på årets störta rea:P Vi får väl se hur mycket jag vill blanda mig med den:P

Nä nu början solen stiga upp så jag borde sova nu.. Sov gott alla! :)

♦ Joey


Los Angeles, Part 1!

Precis som San Francisco så är det supersvårt att välja ut bara några av dom bilderna jag har tagit.. Jag kan bara ge ut en inbjudan till dom som är intresserad att möta upp mig i Sverige så ni får se mer eller ta en titt på facebook där bilder så småningom kommer komma upp:P


Hollywood är såklart FULLPROPPAT med olika kända ställen som man sett från filmer och så. Här är iallafall hotellet som dom bla har filmat delar av Ocean 12! Lite roligt med skylten som hänger upp och ner :P


Beverly Hills och även Bel Air är riktigt faaancy, precis som på TV:)


:)


Såg såklart många kända hus och här har ni Britney Spears hus.


Walt Disney Consert Hall som man kan hitta i Downtown LA


Downtown LA


Andra dagen i LA åkte vi till Universal Studios!


Snygga bilar från Fast and Furious!


Wisteria Lane från Desperate Housewives


Träffade hunden från the Proposal:P


Skådespelare från bla CSI gjorde stunttrick under en uppvisning :)

♦ Joey


San Francisco!

Jag har HUR mycket bilder som helst fran min resa till vastkusten.. Men jag ska forsoka fa upp lite bilder. Det som later vettigast ar att borja med San Francisco! Sa har har ni lite bilder av det vi fick se :)


Vi bodde i utkanten av China Town




Solnedgang nere vid Bay side. Fiiiiint :)




Golden Gate Bridge!






Alcatraz


Inne pa alcatraz.. Lite laskigt:P




Rastgarden..


Utsikten av San Fran var inte dalig! :)

♦ Joey

My heart is freaking out when I held ya.

Åkte hem till min värdfamilj idag för att säga hej då.. Ungarna var som ett klister på mig och mina värdföräldrar var även dom lite känslosamma. Mitt slut med min familj som jag bott hos i ett och halvt år kunde nog inte blivit bättre. Och det är det jag försöker fokusera på nu. Mitt hjärta gick i tusan bitar när jag gick därifrån. Jag har många gånger fått kämpa för att ta mig igenom min vardag och det har inte alltid varit en dans på rosor. Men jag gjorde det och jag klarade mig igenom allting. Trots blod, svett och tårar så är det mycket jag lämnar bakom mig. Så att få en kram av alla och ett "jag hoppas vi ses snart" får mig att hoppas att detta faktiskt inte varit ett hej då.


Baby, you're glistening
I see it in your eyes that you're listening
Do you even understand
I have to let go of your hand
I have to let go of your hand
Believe me, I don't want to go

♦ Joey


It was not what we expected, it was so much more.

Igår blev det lite häng hemma hos Johnny. :) Vi började kvällen med att sitta och spela lite guitar och sjunga:P Det ena ledde till det andra och det slutade med att vi började skriva en låt:P Vi får väl se om vi hinner avsluta den:p Annars var kvällen väldigt trevlig med massa spelande. Jag och leyro bestämde oss för att ha sleepover hos johnny så vi lätt kunde ta oss in till Boston idag. Jag har nu spenderat eftermiddagen och kvällen hemma hos Vivan en tjej som leyro går i skolan med. Dom håller på att göra ett grupparbete och mitt jobb är att pusha dom:P Jag lär mig ganska mycket och har uppepå allt faktiskt ganska roligt:) Snart ska vi bege oss hem. Jag behöver verkligen ta en dusch och lite sömn snart:P Joey

There are people we can't live without but have to let go.

When the person you least expect look you in the eyes and says "please don't leave".. that is when your heart really breaks and you don't really know what to do.

♦ Joey

Happiness is not about getting what we want, it's about appreciating what we have.

Jag ber om ursakt for min daliga uppdatering. Men grejen ar den att om jag nu ska vara arlig som kommer den sakert vara lite halvkass nu ett tag framover. Jag kommer uppdatera lite da och da och forsoka fa upp lite bilder fran min resa. Men annars ska jag fokusera till fullo att njuta av min sista tid har i USA..

Jag och Anna landade i Boston igen i Torsdagskvall. Efter tre UNDERBARA dagar i Vegas och med en helt UNDERBAR resa bakom oss. Vi partjade i Vegas pa hustak dar folket var lite mer fancy an vad vi ar vana vid. DJs, agenter, fotbollsspelare och agare for ett football lag ar bara nagra av det folket som vi stotte pa! :P Annars har vi kollat in lite allt som Vegas har ett erbjuda men insag att tiden var alldeles for knapp! Kan saga har och nu att jag SKA tillbaka till Vegas och LA igen. :) I Onsdags blev det en dagstripp till underbara Grand Canyon dar allting var fantastiskt vackert! Kakade lucnh med varldens basta utsikt, besokte en Ranch och klappade pa hastar :) Hela min resa med Anna har varit sjukt bra. Jag ville helt arligt inte ta flyget tillbaka till Boston riktigt:P

Men val tillbaka har dar man hor hemma kanns det bra. Jag delar numera rum med Leyro, jag ska fa en helt ny data, igar var vi pa Bucks och idag blir det lite mys hemma hos Johnny! For att uppdatera er lite snabbt om laget! :)

Bilder fran min resa pa vastkusten kommer, som sagt. jag jobbar pa det:P



♦ Joey


Yellow diamonds in the light now we’re standing side by side.

Vi har nu kört på den första byggda motorvägen i usa. Vi har kört en liten bit på route 66. Vi har kört genom berg och öken och till sist nått våran slutdestination Las Vegas! Fy sjutton vad häfftigt Vegas är! Vi har lämnat in våran bil och checkat in på hard rock hotel and casino. Älskar detta sjuukt stora hotel! :) Efter att sovit i halvkassa sängar I två tre veckor kan jag inte vänta tills jag får somna i min sköna stora säng här på hotellet! :) Nu väntar jag på att Anna ska bli färdig med sitt bad, sedan är det min tur! Ska sedan fixa till oss och senare festa till det lite! :) Joey

Sometimes words make no sence.

En snabb liten uppdatering innan sängen kallar! Idag har solen stålat och om vi inte redan hade förälskat oss i California så kunde man inte mer än bli det idag! Vårt första stopp idag blev Malibu och den kända stranden zuma. På Zuma beach spelades baywatch in så att se den stranden och Malibu var inte fy skam! Vårt andra stopp blev Santa Monica och den kända piren som finns där. Fy tusan vad fint det var där! Eftetsom vädret var så pass bra som det var tog vi oss ner till stranden där vi satt oss ner och käkade lite lunch. Vi kunde sedan inte låta bli att lägga oss ner för att sola lite! Inte helt fel att kunnat göra det sådär lite mer än en månad kvar till Jul:P Vi skulle sedan vidare till Venice men då parking var grymt dyrt och det inte var så långt från Santa Monica åkte vi bara genom och styrde istället tillbaka mot LA och Rodreo Drive! Den kända gatan där allt rikemansfolk shoppar! Vi gick runder lite och hamnade till slut på Cheesecake Factory för middag. Nu har vi packat ner alla våra saker då vi imorgon lämnar underbara California för att bila till Las Vegas! :) Joey

Now when the times are changing.

Min dag började superbra då jag fick reda på att mitt bankkort faktiskt befinner sig på universal studios! Så himla glad över att det faktiskt finns ärliga människor här i världen! För gud vad det hade komplicerat saker och ting om mitt kort varit helt borta! Så TACK till han eller hon som räddade mitt skinn:) Annars så hämtade vi upp våran hyrbil idag och åkte på en liten roadtrip! Först underbara Laguna Beach, sen Newport beach och till sist åkte vi till piren som användes i inspelningarna av OC! Sjukt kul och obeskrivligt bra dag!! :) Väl tillbaka i Hollywood så har vi käkat fin middag på en japanesisk restaurang och gått lite i affärer:) Nu väntar sängen! Imorgon är det sista heldagen i LA och schemat är fullsmockat:P Joey

Sometimes there is nothing that can make you fall.

Efter en lång dag på universal studios är vi nu tillbaka på vårat hostel och gosh vad bra det varit:) Har sett hur dom gör massa specialeffekter i filmer, träffat kändis djur och åkt på en tour där vi fått se olika film location. Och det är bara några exempel på vad vi fick se idag :) Väl tillbaka på Hollywood boulevard insåg jag att jag tappat mitt bankkort... Jippy.. Precis vad jag Ville Skulle hända nu.. Men jag hoppas att någon snäll soul lämnat in den till någon på universal så jag kan hämta upp det imorrn. Wish me luck:P Joey

When dreams become reality.

Jag är fruktansvärt kär i LA! Efter 7 timmars overview över stan och 3 olika tourer så tror jag att jag har ett hum över denna stora stad:D Vet inte vad som varit bäst:P Har sett så himla mycket som jag aldrig trodde jag skulle få se! Efter alla tourer idag gick jag och Anna hela walk of fame som var längre än vad vi trott:P Mina ben och fötter är trötta och mitt huvud är slut. Så jag tror det är dax att avrunda denna dagen :) Joey

My heart is taking over, the world is passing by.

Någonstans mellan san Francisco och Los Angeles, mellan bergen och i en omgivning som mina ögon inte sett mycket av, insåg jag att jag var i California.. Det är svårt att greppa att man nu är på ett ställe man länge drömt om. Men nu har jag Anna iallafall allänt till LA! Vi kom hit runt middagtid och tog oss rätt smidigt med tunnelbana till vårat hostel som ligger mitt på Hollywood boulevard. När vi går ut från hostelet hamnar vi mitt på walk of fame! Jag gillar läget! :) Jag och Anna har redan gått runt och inspekterat lite och mer blir det imorrn:) Angående hostelet så är det inget att hänga i julgranen. Vi blev nog lite bortskämda i San Francisco... hehe. Men vi får vara glada för läget och för att vi meat ska sova och duscha här:P Nu ska jag försöka sova lite så jag kan ta mig ann lite äventyr imorrn:D Joey

Do what makes you happy. Be with those who make you smile, laugh as much as you breathe, love as long as you live.


San Francisco sager jag bara!! Gud vilken vacker stad det ar! Idag har jag och Anna befunnit oss pa tour genom hela staden. Vi har sett alla kanda stallen och framfor allt statt och kollat ut genom Golden Bridge! Underbar kansla kan jag bara saga att det var!! Pa eftermiddagen begav vi oss till det kanda fangelset Alcatraz for en runtvandring som var mycket vart pengarna och dessutom fick vi en perfekt view over San Franciscos skyline! Efter att ha avvarkat en middag pa Hard Rock Cafe tog vi bussen tillbka till varat Hostel som vi nu precis ramlat in pa.

Klockan ar bara 6 pa kvallen men helt arligt hade jag kunnat ta en dusch och sedan kunnat hoppat i sang:P Vi far val se hur det blir med den saken, men ska val inte stanna uppe allt for sent! Imorgon vantar en laaaaaang resa ner till LA!!! :)

Maste dock namna att vi hamnat pa ett riktigt trevligt stalle har i San Francisco! Det ar ett stalle for Backpackers egentligen. Det ar val inte sa varst fancy, men vi far misann gratis frukost och middag vilket inte ar helt fel nar man nu kanske inte ar hur rik som helst! Och folket har ar valdigt trevliga! Far mig lite in pa tankarna om att sjalv backpacka pa riktigt:P haha!

♦ Joey

I'm far from home but I'm on my way.

Jag ar i San Francisco nu!!! :) :) :) Resan hit gick bara bra. Men kandes valdigt laaaang! :P I och med tidsskillnaden sa kandes det ibland som att tiden bara stod stilla:P Men vi hittade till varat hostel som kanske inte ar sa fancy med duger valdigt bra for tva natter!
Nu ar vi precis tillbaka pa hostelet efter en liten vandring i China Town och nere vid hamnen. Det ar ratt fint har faktiskt! Men kommer se mer imorrn da vi har varan langa tour! Jag kan dock inte fa in i mitt huvud att jag faktiskt ar har! Jag jobbar inte langre i USA utan ar numera turist.. Ser trots allt valdigt mycket emot denna resan! En drom sedan lange som nu gar i uppfyllelse :) :)
♦ Joey

Every little thing is gonna be alright.

Igår tog jag all min packning och flyttade hem till Leyro! Så jag har nu offentligt flyttat ut.. Det skulle egentligen bli ganska sorgligt men jag följde med min värdpappa och tvillingflickan till stallet på morgonen innan leyro hämtade upp mig och stallet får mig alltid att må som att det inte finns några problem alls i världen ! :) Mina värdföräldrar funderar på att köpa häst så min uppgift var att kolla in hästen och se vad jag tyckte:P men när tvillingflickan hade ridigt färdigt så tyckte dom att det var min tur att hoppa upp Haha! Jag trodde dom skämtade men jag fick en hjälm på huvudet och tyglarna i mina händer:P Så efter över ett och ett halvt år satt jag på hästryggen igen och gud vad underbart det var :D Inget kunde rubba mitt humör igår efter den händelsen:P Till familjen sa jag vi ses då jag kommer träffa dom igen när jag kommer tillbaka från min resa:) Idag var vi på science museum I Boston hela dagen Vilket var skoj:) Nu sitter jag i Mikes soffa med hans hund Auzzie I knäet och inväntar Mike och Anna:) Ska sova här i natt då Mike ska köra mig och Anna till flygplatsen imorrn :) wiiiie:D Joey

So much to mention but I can't find the words.

Då var mitt jobb avslutat med denna familjen. Jag har nu visat Doriane allting som hon behöver se och gett henne så mkt info om ungarna som det bara gått. Det var halvdag för ungarna idag så efter skolan åkte vi och såg på bio, katten I mästerstövlar blev det:) Sedan lämnade jag även Doriane själv med ungarna för ett litet tag för att åka och säga hejdå till min värdmammas syster och lãmna in min data på lagning! Blev till att ta hand om lillen lite till när jag kom hem då tvillingarna hade fotbollsträning. Min värdmamma ringde mig dock när dom var iväg och sa att vi inte fick gå ut och att vi skulle låsa alla dörrar.. Tydligen var en galning lös i vårt område och han var tydligen beväpnad.. Skrämmande! Min värdpappa kom iallafall hem ganska så snabbt efter att vi låst in oss så vi kände oss lite tryggare:) Nu på kvällen bjöd min värdfamilj ut mig och Doriane på middag! Väldigt trevligt! Avslutade på red mango för lite efterrätt :) Nu har jag precis packat ihopa det sista av mina saker.. så nu står packning redo för att flyttas imorrn. Blir till att hoppa i sängen nu och sova en sista natt i min lilla lägenhet. Dax för att lämna över allting till Doriane! Sov gott allihopa! Joey

1 year and 6 months.

Jag har nått mitt mål. Det var först menat att jag skulle vara i staterna i ett år men sedan förlängde jag med 6 månader. Och nu är vi här. Jag har varit borta ett år och 6 månader från mitt hemland och alla nära och kära. Jag Kan inte förklara hur jag känner för det finns inga ord. Jag ãr glad för att jag snart är hemma, ledsen för allting jag måste lämna. Jag är lycklig för allt jag fått vara med om och stolt över mig själv õver vad jag har åstakommit. Jag är en ny människa nu och jag kan bara ärligt säga att det är till en bättre Josefin som kommer hem. För att fira att jag nått ett år och sex månader så välte jag min dator så den åkte i marken så den gick sönder... Jippy. Ska åka och lämna in den imorrn så jag förhoppningsvis får med mig den hem:p Vad gör man? Jag är klumpig, men åtmindstonde har jag en försäkring. Alltid nått! :P Joey

Life goes on tomorrow.

Äntligen värme i huset och varmvatten i kranen :) Snacka om att man är bortskämd.. Tänk så många människor som inte alls har det. Och här klagar jag för två och en halvdag.. Fy mig! Men men. Idag fortsatte min guidening för Doriane. Men idag la vi även in lite av mina ärenden. Var bla på banken och sedan best buy. Tänk att alla mynt jag samlat på mig under min tid här i USA kunde ge mig en ny kamera:P :) Så nu är jag inte längre utan kamera :D Känns lite lugnare nu inför min lilla tripp :)

Jag vet inte riktigt hur jag känner mig idag faktiskt. Är trött och allmänt deppig. Ena sekunden är jag hur glad som helst och sedan går det över till att jag nästan vill gråta. Mycket känslor som kommer över mig nuförtiden.. Det är jobbigt att se hur barnen tyr sig till någon annan, samtidigt som jag är glad över att allting funkar. Min värdmamma kommer hem och berättar att till och med tvillingflickans ridlärare var ledsen för att jag skulle åka hem.. Ja, lite rörigt är det ju allt nu för Josefins lilla skalle. Men. Imorgon kommer en ny dag. Och vet ni vad? På månadag åker jag till CALIFORNIA!!!!!!! :D

♦ Joey

Our greatest glory is not in never falling, but in rising every time we fall.

Klockan ringde tidigt imorse igen. Jag kan ju säga att jag INTE var på så bra humör. Jag ville inget annat än bara somna om igen. Men rörläggarna skulle ju komma igen så det var bara till att masa sig upp. När dom sedan knackade på en kvart för tidigt blev jag ännu surare. Men när jag öppnade dörren höll rörläggaren Nick fram två koppar kaffe och muffins till mig. Han sa att både jag och Doriane kanske behövde vakna upp. Och snacka om vad jag blev glad :P hehe:) Så efter det uppvakandet började jag och Doriane våran upptagna dag..

Hanover Mall, gymmet, bian, stallet, Scituate Lighthouse, tre olika stränder, två lekplatser och till sist Shipyard i Hingham. Efter tre timmars körande var vi båda ganska trötta kan jag ju säga:P Hämtade sedan upp ungarna och nu på kvällen tog jag med Doriane på bio. Att ta med någon som aldrig varit på bio i USA innan är ju verkligen underhållande kan jag ju säga! Jag har blivit så van vid allting så jag tänker ju inte längre på skillnaderna:P Men det är ju verkligen skillnad på allt! :)

När vi nu kom hem fick vi den underbara informationen att rörläggarna måste komma tillbaka imorrn för att något inte fungerar som det ska.. Jippy. En dag till utan värme eller varmvatten och en till tidig morgon.. Imorgon ska vi dock åka iväg någonstans och duscha. För seriöst, jag känner mig grymt ofräsh! Nuu ska jag iallafall gå och ta en raggardusch och hoppa ner i täcket för att få lite värme:P


Josefin SVÄRD! :)

♦ Joey

If you're for real and not pretend, then I guess you can hang with me.

Glad Halloween allihopa! :) Imorse var jag och Doriane uppe tidigt då rörläggaren skulle komma och byta ut värmeberedaren här nere i källaren. Så nu är vi utan värme och varmvatten tills imorgon. Buur!:P Men min värdpappa kom ner med ett värmeelement igårkväll och jag har precis tänt massa ljus så vi ska nog klara oss igenom en natt:P

Annars idag så har jag vissat Doriane runt och försökt lära henne så mycket som möjligt om alla rutiner. Jag har glömt bort hur roligt det är att faktiskt jobba med någon annan:P Riktigt glad faktiskt att jag och Doriane har klickat väldigt bra och har roligt under dagarna! :) Nu på kvällen skulle ungarna iväg och gå bus eller godis så jag och Doriane stannade hemma för att ta emot alla ungar som kom och ville ha godis:P Hela tiden kom det barn så det blev inte en lugn stund:P Men det var ganska kul att se alla som hade klätt ut sig :)

Trots att klockan bara är 8 på kvällen sitter jag nu i min Pyamas och planerar inte att göra många knop ikväll:P Skönt att bara relaxa lite:)


Lillen, som inte är så liten längre, var utklädd till en snäll häxa :)


Jag och min Celticsspelare :)


Min Cowgirl! :)


Godiset som skulle delas ut till alla som gick bus eller godis:P


Det kom massor med barn som fick godis:)

♦ Joey


RSS 2.0