Our hearts beat as one.

Fy tusan vilken bra helg jag har haft!! :) :) Igår började jag dagen med att ta Doriane till Nikos, jag menar vad annars? :P Leyro mötte upp oss och vi körde vidare till Stop and Shop för lite inhandling. Stackars Doriane hade det inte lätt bland alla amerikanska varorna, jag kommer ju ihåg hur sjukt förvirrad jag var i början och kanske fortfarande är:P hehe! Vi åkte vidare hem till mig, färgade hår, fixade till oss i godan ro. Efter MYCKET trassel med hur vi skulle ta oss till Gils Halloween fest blev det jag som körde. Väl framme i Malden snöade det och det låg till och med snö på backen!!! För tre veckor sedan kunde folk hänga på stranden och nu snö... Men men, snö eller ingen snö, festa skulle det göras :)

Och gosh vilken kväll! Mycket skratt, folk, dans och massa roligt långt in på natten. Inte förrän 6 på morgonen somnade vi alla gott! :P Lyckat med andra ord :) När vi sedan vaknade efter några timmars sömn bjöd Gil på frukost och därefter åkte vi vidare till häxstaden Salem. Var där förra året och det är bara något man inte får missa! Salem är en sjukt mysig stad och trots att det var kallt så gjorde det ingenting:P Jag och Leyro lyckades få en gratis framtids/personlighets spåsak:P Vad det nu än heter så var det ju verkligen.. annorlunda:P När vi sedan var tillräckligt frusna, trötta och hungriga körde vi hemåt igen. Doriane blev avsläppt hemma och jag och Leyro åkte och käkade middag tillsammans. En toppen dag med andra ord :)

Min fot är svullen och gör ont efter igår och jag borde egentligen ligga och sova nu då en fullproppad vecka väntar runt hörnet. Så hoppar väl i sängen nu. Blir med ett leenede på läpparna eftersom jag gillar läget just för tillfället! :)


Gil och Camilla :)




Dans, dans, dans!


Flickorna samlade plus Paulo som också ville vara med lite på hörnan:P Jag, Leyro och Anna gjorde det enkelt för oss och kom som Cowgirls:P


Gil, Camilla, Leyro, Esteban och Kim :)


Pang pang!


Mike som the terminator och Neal som en gravid nunna:P


Doriane och Paula


Happy Birthday Gil! :)

♦ Joey

Change is never easy. You fight to hold on. You fight to let go.

När jag åkte till skolan idag för att hämta ungarna var jag nästan helt gråtfärdig. Jag kände mig sjukt känslosam. Och hela min första vecka i USA gick i repris framför mina ögon då jag nästan kunde känna vad den nya Au Pairen kände. Kanske var till och med jag nervös inför hennes ankomst.

Men allting har gått väldigt bra. Doriane heter den nya tjejen och hon är väldigt trevlig, något jag är glad över då jag faktiskt ska bo med henne i en vecka:P Vi har käkat Kinamat allihopa tillsammans och hela eftermiddagen har varit ganska trevlig rent generellt. :) Valt att stanna hemma ikväll. Även jag känner mig väldigt trött, precis som Doraine:P Varit en lång tid som jag gått och varit spänd och stressad, men allting har släppt lite. Nu ska jag njuta av min Halloween helg till fullo! :)

Något jag känner att jag bara måste nämna idag så är det ER; Mina underbara läsare, mitt folk från Sverige, mitt hemma. Era ord och erat stöd gör att det inte känns det så jobbigt att komma hem. Det gör allting här borta lite enklare att lämna bakom mig och att min lite panikartade känsla minskar. :) Jag kan inte tacka er nog för det nu gör! Jag håller på att avsluta ett underbart fint kapitel i mitt liv. Ett liv som är svårt att släppa taget om. Men ett slut betyder även en ny början. Kan ju bara komma bra saker från en ny start :)

♦ Joey

My back to a closed door and my eyes to the seasons.

Då sitter jag här. Sista kvällen ensam i min lägenhet.. Jag trodde aldrig denna dagen skulle komma. Imorrn kommer den nya Au Pairen. Men jag har allting under kontroll. Jag har bara lite finputsning kvar på städningen och bädda rent i sängen sen är allting annat klart. Jag har 3 stora väskor, 2 handbagage väskor, en sportväska och två handväskor packade. Haha.. Nåja. Får rensa ut resten sen hos Leyro:P

Åkte och köpte glass med ungarna idag efter skolan. Det uppskattades trots att regnet öste och jag höll på att frysa ihjäl:P När vi sen kom hem igen fick jag ett avskedsbrev av tvillingpojken.. Jag har fortfarande inte helt läst brevet då jag bara inte kunde med honom ståendes brevid mig.. Så lusläste bara lite och trots det så fick jag kämpa för att inte gråta en skvätt. Men det var många fina ord :)

Hur det nu än är så känns det ganska bra att lämna över jobbet till någon annan. Det är okej. Jag har fått många underbara stunder med ungarna, jag har kämpat, jag har skrattar och ibland nästan gråtit:) Dom har gett mig mycket, mycket mer än vad dom själva vet om. Jag har till och med fått ett halvår längre med dom är vad jag hade räknat med. Det halvåret fick mig att komma dom ännu närmare, så jag ångrar ingenting. Förhoppningsvis har jag satt mina spår hos dom också, så som dom satt spår hos mig :)

Nu ska jag hoppa in i duschen, tända lite ljus och krypa upp i min soffa för att kolla på Grey's Anatomi. Senare ska jag krypa ner i min säng, för sista gången. Jag kommer sova gott i natt tror jag :)


Min säng :) :P

♦ Joey

Always keep smiling, sometimes it's the only thing that keeps you going.

Åkte iväg på mitt sista Au Pair möte nu under kvällen. Det kryllade fullt av nya Au Pairer men jag kom mest dit för att säga hejdå till min LCC. Hon började som LCC samtidigt som jag kom hit därför blev jag hennes första Au Pair som hon tog emot. Hennes första Au Pair möte var även mitt första så kanske är det därför det alltid funnits ett speciellt band mellan oss. När jag träffade henne nu ikväll stod hon med tårar i ögonen och berättade hur mycket hon kommer att sakna mig.. It breaks my heart a little.. Ett fint hej då vid bilen och sedan skildes våra vägar. Nu börjas det... Alla dessa förbannande Hej dån. Bye Tammi, thanks for everything! 

Okej, till något helt annat. Vädret! Nu är hösten här kan jag ju meddela. Ingen mer värme, nä nu väntas det istället snö på torsdag. Här går det undan i svängarna!! :P 



What day is it? And in what month?
This clock never seemed so alive


♦ Joey

It's the laughter we'll remember whenever we remember the way we were.

Var en snabbis på bibloteket innan idag för att låna lite böcker. Där jobbar en liten äldre dam på barnavdelningen som varit där sedan jag kom hit, kan tänka mig att hon jobbat där i flera år. Första gången jag träffade henne kunde jag inte sätta fingret få vem hon liknade. Men hon var som tagen ur en tecknad serie eller nått. Hon mummlar ganska mycket och trots att jag har utvecklat min engelska ganska så mycket under min tid här borta så förstår jag inte än idag knappt ett ord av vad hon säger. Hon är jämt glad och fnissar och det är något i hennes ögon som säger mig att hon inte har en ond cell i kroppen. Jag nickar alltid till det hon säger, inflikar om det är något jag förstår och kan kommentera och skrattar när hon skrattar. Gullig liten gumma det där. Man vill bara stoppa ner henne i sin ficka och komiskt nog ser hon ut som teskedsgumman. No joke:P 

Under ett och ett halvt års tid har jag varit på bibloteket ungefär varannan vecka. Och hon är en stor del till varför jag faktiskt inte alls har något emot att åka dit. Bara några få minuter med henne vid disken och man går ut därifrån med ett leende på läpparna:) Just därför är hon värd att nämnas i bloggen. Aldrig hade jag trott att gå till bibloteket kunde vara så trevligt :P



♦ Joey

You have to color outside the lines once in a while if you want to make your life a masterpiece.


Sitter i en ganska så tom lägenhet. Och jag kan säga att jag själv också känner mig ganska tom just för tillfället. Men om det är något jag känner så är det en fruktansvärd stress. Stackars Anna och Leyro som fått se hur Josefin fungerar under stress:P haha kanske inte varit helt lätt:P När jag åker till västkusten kommer jag väl kunna återgå till mitt normala jag förhoppningsvis :) Då all jobbstress är över. 

♦ Joey


Sandra Skulstad

Idag blev det dax att vinka av Sandra då hon imorgon åker vidare till Västkusten och efter det hem till Sverige. Detta är något jag inte kan få in i mitt huvud.. Sandra är tjejen som blev Annas ersättare när Anna förlängde med en annan familj. Jag har sett henne genom hela hennes år och efter det att jag förlängde har vi pratat om hur få veckor det skiljer mellan det att hon åker hem och jag själv åker hem. Men allting har sin gång. Jag kan bara glädas av dom fina minnen vi har lyckats skapa oss på vägen och jag hoppas verkligen att våra vägar kommer korsas igen, hemma i Sverige eller ute i världen! Jag önskar henne all lycka och en underbar resa till västkusten!!


Ha det bra Sandra! Och ta hand om dej! See you soon again! :)

♦ Joey

Sometimes life hands you situations when all you can do is put one foot in front of the other and live moment to moment.


Jag och Leyro såg skräckfilmen Paranormal Activity 3 idag och jag måste säga, jag har sett alla filmer nu, men denna var värst. Det var en och en halv timme som man satt på nålar.. Haha helt sjukt..! Men jag gillar spänningen:P Så gillar ni skräckfilm så är den verkligen att rekommendera :)

Nu har jag även allting inför Halloween! Känns konstigt att vi har allting planerat. En fest att gå till, en plats att sova och kostymen redo.. Det är inte likt vårat liv här i USA då ingen kan planera:P Men det känns sjukt skönt att allting är klappat och klart :)

♦ Joey

So I face it with a smile, there is no need to cry.

Sov otroligt lite i natt så det var ett under att jag kom upp i tid för att släppa in rörmockaren vid 8 i morse:P Tur att han var en sån trevligt prick att man fick en bra början på dagen:P Har annars spenderat min dag med att rensat, rensat och åter rensat. Jag förstår inte hur jag ska få med mej alla mina saker hem till Sverige.. Jag vill ju ta med mig allt hem.. Så jag efterlyser ett flygplan som kommer och hämtar mig och alla mina grejer. Kan väl inte vara så svårt att få tag på? ;)

Eftermiddagen spenderade jag med ungarna och Autie Kelly. Tydligen hade ungarna varit rätt stökiga under dagen så jag tog över ungarna ett tag så hon fick en paus. När hon kom hem igen låg jag på ungarna på golvet och pysslade. Hon drog mig åt sidan och frågade hur sjutton jag fick ungarna så lugna... Haha mitt svar blev "Ja efter ett och ett halvt år så börjar jag få till det".. haha!

Nu på kvällen behövde jag bara en break från min röriga lägenhet så träffade Leyro en sväng. Nu är jag tillbaka igen och har rensat undan allting som jag avlastat på min säng. Resten får vänta tills imorrn. Nu ska jag hoppa in i duschen och slänga mig framför ett avsnitt av Grey's Anatomi. Det är jag värd :)


♦ Joey




If you ever truely let yourself go, you might fly.

Vaknade upp runt 9 i morse och det var sådär konstigt mörkt runtomkring mig. Jag har inte så många fönster nere hos mig men det lilla ljus dom släpper in lär man sig att tolka. Och jag visste att det var en mörk morgon jag vaknade upp till. När jag dessutom lyssnade kunde jag höra regnet vräka ner utanför mitt hus. Så jag tänkte nooo way att jag går upp nu:P Somnade därför om! Bra beslut där tycker jag allt:P

Nu har jag vinkat av min värdmamma som tillsammans med min värdpappa ska åka iväg i några dagar. Autie Kelly är påväg hit för att ta hand om ungarna så tills dess är jag bossen över dom små liven. Att Kelly är påväg innebär det för min del minimalt jobbande resten av veckan. Ganska så skönt med tanke på allting som jag behöver fixa. Dock kommer jag knappt ha någon bil alls. Kanske bra trots allt så jag får gjort det mesta nere hos mig. Sen kan jag ta resten av mina små tripper hit och dit nästa vecka.

Annars kan jag också påpeka att jag ibland kan vara lite smart! Jag har nämnligen lagt undan nästan alla mina mynt under min tid här i USA. Meningen har varit att jag på så vis skulle ta alla mina mynt och använda dom till min sista månad i staterna. Så igårkväll ordnade jag lite med det och kan då nu konstatera att jag har lite extra pengar vilket inte alls sitter fel :)

♦ Joey


If we're in each other's dreams, we can be together all the time.










Hälsa till Skay och hans kompisar. Ni springer tillsammans nu. Mina två pälsklingar ♥


Dröm sött min lilla gosebjörn. En dag kommer jag få krama på dig igen. ♥

♦ Joey

It's the dream afraid of waking.

Så har jag då knappt två veckor på mig innan den nya Au Pairen kommer till familjen. Skrev en lista idag på saker jag måste hinna med innan dess. Och det är en del! Faktum är att jag egentligen borde sätta igång med allting redan nu. Men vet ni vad? Jag har ingen lust.. Jag vet inte vilken ände jag ska börja i eller hur jag ska lägga upp allting. Så jag har bestämt mig för att jag gjort nog idag. Jag gjorde listan och det får vara nog. Så det blir nya tag imorrn.

Något jag iallafall kan pusta ut om är att jag nu pratat ordentligt med min värdpappa och har fått klartecken på att jag får stanna kvar i lägenheten hela vägen fram tills jag ska till California om jag så behöver. Visst jag kommer ju dela den med den nya Au Pairen men jag behöver inte känna att jag måste ut ett visst datum. Jag kommer bo hemma hos Leyro och hennes familj min sista tid här i staterna så behöver ju ändå förflytta mina saker dit. Men nu kan jag mer planera hur allting ska gå till :) Skööönt :)

♦ Joey


What doesn't kill you makes you stronger.

Jag och mina små underbara flickor har haft en underbar dag inne i Boston! Gått och strosat runder, njutit av det fina vädret och framförallt njutit av Boston! Jag gjorde dock misstaget att ta på mig mej mina vinterskor, bara för att jag ville inviga dom och mina fötter höll på att svettas ihjäl! :P haha! Innan vi åkte hem käkade vi på Fire and Ice, bara för att vi visste att det skulle inte komma några fler tillfällen att kunna göra det. Jag har sagt det innan, men jag säger det minsann igen: I LOVE BOSTON:) :P Underbara stad! Om ni får tillfälle till att åka hit, gör det! Staden kommer aldrig göra dig besviken:)



♦ Joey

If you want the rainbow, you have to put up with the rain.

Det är lördagkväll men här sitter jag uppe i huset och passar ungarna när dom sover. Mina värdföräldrar är ute på äventyr och jag antar att dom kommer vara borta hela kvällen. Lite surt att behöva jobba en lördag, men jag fick ju faktiskt extra ledigt förra veckan, så jag ska inte klaga :)

Något jag däremot KAN klaga på är min kamera.. Jag har typ två månader kvar i landet men nu, NU har den minsann gått sönder! Den kunde inte vänta några veckor med det..? Gick in på en kameraaffär idag och en gubbe tittade på den. Om jag ska lämna in den kommer jag för det första inte få tillbaka den förrän typ i januari och för det andra skulle det kosta skjortan.. Just my luck. Precis vad jag behövde nu. Jag vet att jag kanske inte ska svära på min blogg men seriöst här kommer det.. Fan!!!... Nu får jag helt enkelt vara utan kamera eller se om jag kan hitta någon billig.. Värt att tänka på.

Sådär ja. Då har jag avreagerat mig lite över min kamera. :P Ska nog slå på tven nu en stund och se vad den har att erbjuda. 800 kanaler så något borde jag kunna hitta:P

♦ Joey

Even angels have their wicked schemes and you take that to new extremes.

Jag hade inte allt för stora förhoppningar när vi kom til bian igår och skulle se Footloose. Men jäklar vad bra den var, rekomenderar den starkt :) Efter filmen blev det som jag nämnde igår sleep over:) Najsit värre :)

Vaknade upp imorse över att en otålig Leyro ringer och vill åka till Nikos. Sagt och gjort. Där spenderade vi en lååång stund. Hade till och med ett tillfälle då jag fick tårar i ögonen men fick lite skäll för det:P  Och dom har så rätt så. Vi behöver inte börja bli blödiga än:P

Annars har tjejerna och jag åkt runt idag och försökt hittat en halloweendräkt. Vilket är lättare sagt än gjort. Vi åker alla tre hem snart och har inte plats till mera saker i våra väskor. Sen har vi ju det faktum att vi också inte vill lägga ut hur mycket pengar på en kostym som vi kanske bara kan använda en gång. Men jag tror vi fått till det nu:) Kommer inte bli lika avancerat som förra året, men bra kommer det att bli :)


Förra året var ju jag och Leyro Cool, Purple Grapes:P Vi satt ribban för detta året ganska högt:P haha

♦ Joey


It's all about enjoying the ride.

När jag gick på gymnasiet så pratade min lärare en gång om hur man skulle tänka inför och under en tävling. Hur man skulle rita upp en bild i huvudet och se sig själv tex hoppa en bana med sin häst och se framför sig hur man vann. Jag har insett lite nu att mallen hon beskrev för oss inte bara handlade om att vinna en hästtävling. Det handlade även om andra saker i livet. Utan att jag tänkt på det så har jag under min tid här sett mig själv nå vissa mål. Och från första dagen jag började jobba började jag måla upp en bild över hur det skulle se ut för mig då jag skulle jobba min sista. Om två veckor kommer den nya au pairen och jag är nära. Den bilden jag har haft framför mig då jag ska lämna över till någon annan blir snart verklig och det känns jättekonsigt..

Men nu är det äntligen fredag och jag kan lägga mina tankar åt sidan för ett litet tag! Trots att jag haft en kort vecka har den känts som en evighet! Kan bero på att jag haft liiite svårt för att sova, vädret varit trist och jag fortfarande haft Florida i blodet. Ikväll blir det bio och sedan pyamasparty. Inte helt fel för en fredag tycker jag :)

♦ Joey 

Everything changes eventually that's just the way life is and you have no control over it.

Jag har insett att under 2 månader kommer jag åka 10 olika flyg.. 4 är redan avklarade så då återstår väl bara 6 till:P Just flygning är något jag verkligen fått mer vana till under min tid här i statera. Kan inte flygning i Sverige vara lika billigt som här??

Annars har min dag varit regnig och ganska tråkig. Ungarna åkte med Nana and Papa på bio så dom fick man inte se mycket av. Jag har tvättat, tvättat och tvättat. Ni vet gjort sådant som är så där jätteroligt(läs ironin) :) För första gången märker jag även av att vi börjar gå mot mörkare tider. Det var för mörkt i morse när klockan ringde och det blev mörkt alldeles för tidigt nu under kvällen. Så jag antar att hösten verkligen börjar visa sitt rätta jag. Kan inte bestämma mig för om det är bra eller dåligt:P

Nu sitter jag och dricker en kopp kaffe och lyssnar på denna sången. Den har blivit lite av Bostons sång. I love Boston.



The weather doesn’t make this city, it’s the people
We’re livin’ proud so we shout it loud
And it feels so good

♦ Joey

Easy come, easy go.

Det är ju ett faktum att jag inte träffar på så många svenskar här i USA. Det finns en hel del, jag har bara tagit lite avstånd. Jag kommer ju se svenskar så det räcker att bli över när jag kommer hem:P Jag vet att jag har nämnt det innan, men jag och Anna pratar ju inte alls svenska med varandra:P Därför kändes det lite halv konstigt men ändå väldigt trevligt att möta upp Sandra och Maja idag på Panera och sitta och prata på svenska:P Sist jag gjorde det face to face var 4th of july! Och det var ju ett tag sen! :P

Jag, Sandra och Anna har ju konstaterat för länge sen att vi skulle åka hem ungefär samtidigt. Men varför känns det så himla overkligt när Sandra berättar att hennes familjs nya Au Pair kommer på fredag?? Det betyder att ganska så snart är även min tid här över och det går bara inte att få in i min lilla hjärna. Jag känner mig helt tom för tillfället. Bara för att jag inte förstår det! :P Men idag fick jag iallafall rensa ut lite av mina tankar till Sandra som även hon sitter i samma sits som jag själv gör:P Så det kändes ju lite skönt :)

Nu tänkte jag hoppa in i duschen innan jag sedan hoppar vidare i säng:) Hopp, hopp!

♦ Joey


Miami and Orlando, Florida

Så fick jag äntligen besöka Florida! Något jag sett fram emot länge!! Efter en tidig start på fredagmorgon tog två flyg mig och Leyro hela vägen till Miami. Jag tackar verkligen Leyro för att hon är spansktalande då i princip ingen pratade engelska när vi kom fram:P Så efter mycket om och men lyckades vi ta oss med buss in till downtown Miami:) Efter lite effektiv kartläsning från min egen sida hittade vi vårat hotell väldigt fort som låg väldigt centralt och verkligen inte var fy skam! :) En snabb tillfixning senare satt vi på en buss igen som denna gången tog oss till Miami Beach! Snacka om en helt annan del av Miami! :) Här gick tjejerna runt i underkläder och killarna spelade allan:P haha! Underhållande värre! Vi spenderade kvällen med att strosa runder, ta en tur ner till stranden där vattnet förövrigt var sjukt varmt och bara njuta av att vara i Miami! Ännu senare på kvällen hamnade vi på uteklubben Clevelander. Pool, dansgolv utomhus och inomhus samt en show bjöd klubben på. I Miami är det all in på allting! :P

Vi var uppe med tuppen även på lördagmorgon då vi checkade ut från hotellet och inväntade våran skjuts som skulle ta oss till nationalparken Everglades precis utanför Miami. Vi besökte Gator Park där vi fick åka airboat för att bäst kunna se alligatorer i det fria, vi se en show där en gubbe visade lite olika exotiska djur och även presenterade en VÄLDIGT stor alligator för oss:P Sedan fick vi även chansen att hålla i en alligotorbebis:) Verkligen en upplevelse:P Vi hoppade efter någon timme på våran buss igen och åkte in till Miami och till Bayside. Där väntade en båttur som tog oss runt Miami och sedan bort till Star Island, där visade dom oss massa hus som tillhörde kändisar och såklart rika människor! Ja, jag säger det igen, det skulle inte sitta fel att bli rik:P hehe:P När våran tur var över utforskade vi Bayside på egenhand. Vi käkade middag och försökte undvika regnet så gott vi kunde:P Runt 20 tiden hoppade vi på våran buss som tog oss till Orlando. Runt halv 1 på natten kom vi fram till hotellet och kunde ta oss en dusch och äntligen hoppa i säng:P

Efter några få timmars sömn var nästa stopp Disney World!!! Vi kom till Magic Kingdom precis när dom öppnade och spenderade heeela dagen där! Vi åkte olika karuseller, såg parader, dansshower, träffade massa olika Disney karaktärer och hade riktigt kul! När mörkret kom bjöds det på underhållning till MAX! Ljusshow, parad och fyrverkerier! Det kändes stundtals som om jag var mitt uppe i en tecknad film! Och när fyrverkerierna kom gick det inte att hålla tillbaka tårarna! :P Fast det var tårar av glädje:) Disney World var över förväntan och jag kände mig som ett litet barn igen! :)

På måndagmorgon var det strålande solsken! Istället för att åka in till Orlando bestämde vi oss för att åka in till Downtown Disney där dom har massa affärer och restauranger:) Fram emot eftermiddagen var vi tvungna att dra oss till flygplatsen vilket vi kanske inte riktigt ville:P Det var verkligen 4 underbara dagar! Men underbart är kort ibland och man får vara glad för den tiden man får! :)
 

Downtown Miami


Downtown Miami


South Beach


Letade upp Miami Ink aka Love Hate, som tyvärr var stängd:P


Jag och Leyro delade på denna Miami Bulldog:P Är det semester så är det:P


Ocean Drive från stranden!


När vi besökte Gator Park fick vi se en hel del alligatorer! Bla denna lilla krabaten.


Showen efter Airboat turen.


Jag ville egentligen pussa honom men han luktade inte så jättegott:P


Från våran båttur runt Miami


Vi fick bla se Elisabeth Taylors förra hus! Statyn av den hoppande kaninen är en gåva från Michael Jackson. Varför just en hoppand kanin? Jo för att Taylor hoppade från äktenskap till äktenskap:P haha


Miami!


När vi utforskade Bayside hittade vi detta inne på Bubba Gump:P Från filmen... Forrest Gump:P


Disney World!


Main Street


Långben! :) Och ja, jag fick mig en kram:P


Här träffade vi Peter Pan. Han var så rolig att jag skulle velat ta med honom hem:P


Parad!


Show med bla Askungen, Mimmi, Musse, Långben, Kalle Anka och Peter Pan


Här hittade vi två karaktärer från Pirates of the Caribbean. Han som spelade Jack Sparrow såg äckligt likt ut att vara Johnny Depp.. :P
 

Vad är en bal på slottet...?


Från electrical parade. Här kom Askungen i sin pumpa:)


Downtown Disney


Downtown Disney

Här nedan kan ni se en liten snutt på vad som utspelade sig under kvällen. Men filmen gör det inte rättvist.. Men ändå så var det helt, ja magiskt:P



♦ Joey

Frankly my dear, I don't give a damn.

Tillbaka till verkligheten! Känns som jag varit borta i två veckor från ungarna! Men det har ju bara gått 4 dagar:P Vilket fall som helst så har tvillingflickan plus lillen hunnit bli lite halv krassliga. Så krassliga att dom efter skolan inte skulle åka till fotbillsträning som planerat. Men är det något fel på mig om jag säger att jag tycker det är lite mysigt när ungar är sjuka? Visst det är lite extra jobbigt att dom är lite små gnälliga. Men det är när dom är sjuka som man kan passa på att krama dom lite extra:P

Nana och Papa har gållt mig sällskap med ungarna! Fast mestadels har det gått ut på att jag suttit och berättat om min resa och dom om deras helg. Fick även en liten paus på eftermiddagen då det bara var tvillingflickan och Nana som blev kvar i huset och lillen låg och sov. Gick sedan upp för att väcka lillen och hittade Nana och tvillingflickan spela Guitar Hero. haha! Nana spelade för första gången och förstod väl lika med noll:P haha! Så det var underhållande:P

Jag vet att jag borde skriva om min Florida resa som jag lovat, men har kommit lite andra saker ivägen. Så jag tänker skjuta upp det tills imorrn då jag har lite mer tid. :P Hoppas ni kan förlåta mig:P

♦ Joey

Just wanna change the way the world goes round.

Då är jag tillbaka i Boston igen. Borta bra, men hemma bäst som man brukar säga:) Anna var så snäll och hämtade upp oss på flygplatsen så vi slapp komma hem allt för sent. :) Tack lilla Anna :) Är grymt trött nu efter några intensiva dagar i Florida. Men jag har verkligen haft det UNDERBART!! :) Över 700 bilder är tagna och jag har sååå mycket att berätta! Men allting får vänta tills imorgon! Nu ska jag lägga mig framför tven en liten stund innan jag ska krypa ner i MIN säng :)


Thank you Leyro for an AWESOOOOME trip!!! :) 

♦ Joey

Where dreams come true.

Har äntligen fått tag på internetuppkoppling! :P Men jag Ska inte vara långvarig här ändå, hehe:p kommer uppdatera om allting när jag är tillbaka hem till Boston. :) Men just nu sitter jag på en buss som Ska ta mig och Leyro frän Miami till Orlando! Vi har haft lite halvkasst väder i Miami men det har Varit över förväntan och inte stoppat oss:) Vi har haft det grymt bra än sålänge:p Nu Ska jag försöka slumra till lite. Imorgon vãntar Disneyland:) Awesooome :D Joey

Memories Remain.

För 6 år sedan undrade jag verkligen hur jag skulle må idag. För just då kändes allting väldigt hopplöst, orättvist och fördjävligt. Dom säger att tiden läker alla sår, men jag tycker egentligen det är helt fel sagt. Tiden hjälper en att leva med sitt bagage men vi kommer alltid ha ett ärr som gör oss påminda om vårat förflutna. Att acceptera hur livet fungerar är svårt. Men jag har gjort det. Det är något jag bara varit tvungen att göra. För att svara mig själv på min fråga över hur jag mår idag, så är det tvärtemot vad jag trott. Jag tycker livet är jävligt bra. Jag är glad att jag lever. Jag är fruktansvärt förväntansfull över vad framtiden har att erbjuda mig. Det finns så mycket att se och så mycket att uppleva! 

Det känns fortfarande som om det var igår då Elle försvann från denna värld och in till en annan. Jag kanske börjar känna mig vuxen, men en del av mig vill inte släppa taget om den 16 åriga Josefin som precis börjat gymnasiet och träffat nya kompisar, den 16 åringen som sprang hem till sin bästa kompis varje fredagkväll för att utbyta allting som hänt under veckan. Och kanske kommer den delen alltid finnas inom mig för att kunna minnas. Jag ser ingen anledning att radera den biten av mig själv.

Jag har accepterat läget. Men efter 6 år har jag fortfarande saker jag måste bearbeta när det kommer till Elle. Det tar aldrig slut. Ju äldre jag blir desto bittrare blir jag också över hur mycket hon missar. Men jag gav ett löfte till henne däruppe i himlen för 6 år sedan. Jag ska leva livet som hon skulle ha gjort. Förverkliga mina drömmar och göra det bästa av min tid här på jorden. Synd bara att tråkiga saker ibland måste hända för att man ska inse. 
 
Jag älskar dig, i med och motvind. Men minnena finns kvar och dom kan ingen ta ifrån mig.


Some people come into our lives and quickly go. Some people move our souls to dance. They awaken us to new understandings with the passing whisper of their wisdom. Some people make the sky more beautiful to gaze upon. They stay in our lives for awhile, leave footprints in our heart, and we are never ever the same.

♦ Joey

Where we go, we don't need roads and where we stop nobody knows.

Åkte och hämtade Nana and Papa på flygplatsen idag.. Massa klydd med deras flyg men till sist så kunde dom hoppa in i bilen:P Var grymt kul att se dom igen! Och hittade dit och tillbaka utan problem :) Lite komiskt att jag ska till Logan imorrn igen:P Jag och Logan Airport börjar bli vänner :) haha!

Nu är väskorna packade och klara inför imorrn! Kan ni fatta att jag packat ner allting i EN ryggsäck.. Men vilken plåga det varit:P haha! Jag kan bara inte packa lätt:P Men jag har varit tvungen nu, så med lite sura blickar från Leyro och himlande med ögonen fick jag till sist rätt på det:P Vi har även printat ut boarding passet för flyget imorrn så vi kan bara gå rätt till gaten utan att checka in på flygplatsen:) Känns skönt eftersom taxin hämtar upp oss  runt halv 5 imorrn bitti så jag vill behöva tänka så lite som möjligt då:P

Min mobil är med mig under helgen så hade faktiskt tänkt att uppdatera er lite under min helg. MEN jag ska inte säga för mycket; beror på tid, batteri och internet tillgångar:P Nu ska jag gå och lägga mig och sova för att ladda mina batterier. Sedan väntas äventyr:) Ha en bra helg nu allihopa :) Det ska iallafall jag ha ;)


Ungefär såhär exited är jag inför att åka till Florida :P

♦ Joey


There's no need to complicate 'cause our time is short.

Var uppe tidigt idag, klockan 6 för att vara extakt! Bara så jag kunde få prata en liten sväng med Tackan Bäson :) Bra sätt att vakna upp på vill jag meddela :) Efter det fortsatte min skypning litegrann då Ronja även ringde mig! Var längesen jag pratade med henne! Och jag säger ju det. För att bara ha träffat varandra 3 gånger (på training school i NY, i Washington och i NYC) så kan man ju tro att vi känt varandra föralltid! Hon är ett bra bevis på att jag verkligen träffat bra folk här under min tid i USA! Det kändes som det var igår vi träffades! Men för att ha träffat varandra såpass lite som vi gjort har vi HUR mycket minnen som helst:) Roligt värre :)

Efter att ha pratat med även mamma så påbörjade jag min dag med alla sysslor som skulle göras, njöt av det fina vädret, åkte till bibblan och till sist åkte och hämtade ungarna. Kul det där att vädret fick från strålande solsken till regn lagom tills att lillen skulle ha fotbollsträning. Så där stod vi i regnet, jippy:P haha!

Nu efter jobb mötte jag upp Leyro på Panera för att fixa det SISTA innan helgen! Allting är i princip betalat förutom Disney World som vi ska köpa på plats. Känns bra! Har även gått igenom resan bit för bit, kontrollfreakar som vi båda är! Vi har försökt få en översigt över hur Miami ser ut allt för att undvika att gå vilse:P Så nu är vi good to go! Wohoo :)

Fick även reda på idag att den nya Au Pairen anländer den 28 Oktober. När jag berättade det för Leyro trodde hon jag menade nästa månad. Men nä, vi är inne i Oktober nu så det dröjer inte länge.. Hon gav mig en kram och höll på att börja gråta. Men jag sa till henne att även fast tiden här börjar bli knapp har vi inte tid till att fälla en tår för mycket! :) Jag trodde att jag själv skulle hyperventilera, men jag känner mig lugn. Än sålänge:P Mohahha! :P


Jag, Hannah och Ronja i NYC! Om någon undrar vad vi gör så leker vi älgar. Älgar - Sverige, get it? haha:P

♦ Joey


You’ll never enjoy your life living inside the box.

Varför är det att man inte kan titta på Extream Home Makeover utan att gråta floder? Jag har försökt i år att klara ett helt program utan att fälla en tår men jag misslyckas varje gång:P Så om någon lyckas, Let me know:P

Annars så är det exakt 17 månader idag sedan jag kom till USA. Jag har en månad kvar sedan har jag nått slutet. Mitt nya mål blev 6 månader till och jag är väldigt nära nu. Det är väldigt overkligt. Jag menar 17 månader?! :) Gaaalet :P

Snart är det äve dax att bege sig till Florida! Tidigt på fredag morgon lyfter planet för 4 intensiva dagar i Orlando och Miami! :D Ska bli underbart! Detta har jag väntat länge på! :)

♦ Joey


Sometimes you have to get knocked down lower than you've ever been. So that you can grow taller than you ever were.

Jaha, då har många hus här i South Shore pyntat inför Halloween, inklusive mitt eget hus. Kändes kontsigt att komma ut och se huset pyntat på samma sätt som det såg ut förra året. Det får mig att inse att jag faktiskt varit här så pass länge som jag har. Under mitt första år här i USA memorerade jag så mycket som det bara gick. För det var ju faktiskt bara menat att jag skulle vara här i ett år. Så det känns lite konsigt. Det som känns ännu konstigare är dock att affärerna nu börjat sälja julsaker.. One thing in the time, maybe?! haha. Jag hatar verkligen hur man bara kan gå in i en affär och känna chocken av att tiden går så himla fort. :P

Annars skulle jag bara vilja reda ut en sak för mina läsare. Jag vet att min förvirrning om att komma hem till Sverige kanske är lite svår att förstå. Just för att det är komplicerat. Men jag vill bara påpeka att jag ÄR glad över att komma hem. Jag inser att jag kanske inte alltid låter så himla exalterad över det, men det har bara med att göra med min situation. Jag tänker mer på allt jag ska lämna än det jag faktiskt kommer hem till. Men det ska också påpekas att jag har moments då det känns som 5000 fjärilar i magen. Tänk jag snart kommer att få träffa alla igen. Tänk att jag snart får komma hem.

Nog om det. Nu funderar jag på att hoppa in i duschen. Mycket liv uppe i huset ikväll. Det är tydligen en liten fest där uppe. Har nog aldrig sätt så många bilar utanför mitt hus förut som idag. Jag kunde ju inte ens parkera bilen där den ska stå:P Så jag undrar vad som försigår där uppe..



♦ Joey


People say you don’t know what you’ve got till it’s gone. Truth is, you knew what you had, you just never thought you’d lose it.

Tog ett litet tag innan jag fick tag på bilderna från när vi besökte minnesplatsen i Boston för offerna från 11 September. Men bättre sent än aldrig! :)


En flagga för varje person som omkom i 11 September och var bosatt i Massachussets.








Alla namn står skrivna här.





♦ Joey

You'd give anything to get what's fair but fair ain't what you really need.



Don't lose who you are, in the blur of the stars.
Seeing is deceiving, dreaming is believing,
It's okay not to always be okay.
Sometimes it's hard, to follow your heart.
Tears don't mean you're losing, everybody's bruising,
Just be true to who you are.

♦ Joey




Things they change my friend.

Igår var det Viktors födelsedag men eftersom han faktiskt inte kunde fira med oss, fick vi fira lite för honom :) Så på kvällen åkte jag, Leyro och Anna till Beerworks. Vi käkade det Viktor alltid käkade där, drack en öl som han alltid drack där:P Efter ett tag kom Neal och Mike dit för att göra oss lite sällskap. Vi åkte sedan från Beerworks till Bucks där vi mötte upp Chris och Dougy. Fullt hus på Bucks igår! Och stämningen var på topp! :) När Bucks stängde stod vi utanför lääänge. Snackade och skrattade typ så mycket så jag nästan fick andnöd:P hehe.

Vi hade bestämt oss för att jag skulle sova hemma hos Leyro så vi kom intrippande hemma hos henne tidigt på morgonen:P Fördelen när vi har pyjamasparty hos mig är väl att det aldrig är någon som kommer in till oss och väcker oss:P Men i morse kom Lilly, Leyros ena värdbarn och Leyros värdmamma Linda och förde liv:P Leyro tyckte mest det var irriterande. Jag o andra sidan ville först slänga en kudde på dom, men sedan tyckte jag det var ganska kul. Kändes nästan som hemma:P

Vi har spenderat dagen åt att vara extremt trötta:P Snackade lite med familjen och jag fick till och med lite kvalitetstid med Nero, Leyros hund:P Nu på kvällen körde Leyro hem mig och jag tror nog att jag kommer stanna här även ikväll:P


My Girls :)

♦ Joey


RSS 2.0