We're smiling but we're close to tears.

Såg precis en bild på Amandas lilla Ebba. Sjukt söt! Åh vad jag hade velat vara i Sverige nu. Men det får vänta ett litet tag och istället inleder vi en väldigt känsloladdad helg. Sista helgen med hela gänget samlat på ett bra tag, kanske sista gången någonsin, vem vet. Men jag försöker att skjuta bort den tanken tills dess att jag absolut måste inse det. Jag kommer spendera så mycket tid med dom som det bara går.

Av denna anledning så har min uppdatering här varit lite si och så. Det har inte varit lathet från min sida utan snarare att tiden inte har räckt till. Dessutom vaknade jag upp i morse med svullen hals och ont i kroppen. Kunde inte kommit mer passade... Så nu har jag precis svalt ner lite painkillers och ska faktiskt lägga mig ner och slumra för en liten stund. Vill INTE bli sjuk nu...!

Ha en bra helg alla mina trogna och otrogna läsare :P Jag uppdaterar utav förmåga denna helg. Tills dess att vi hörs igen, HA DET BÄST! :)



♦ Joey



How come when I reach out my finger, it feels like more than distance between us?

Igårkväll, svensk tid, Onsdagen den 27 Juli så kom hon äntligen till världen, Amanda och Mickes lilla prinsessa!! :) Jag hade en känsla i kroppen av att det var nu det hände och så fick jag smset i morse som bevisade att jag hade haft rätt! Jag blev så glad att tårarna kom! Både Micke och Amanda kommer bli superbra föräldrar och nu kan jag ju inte ens berga mig tills jag får träffa den lilla kotten! För mig är detta första bebisen som kommer till världen i mitt kompisgäng så det känns lite extra spännande! Något som dock gör ont i mig är att jag inte är i Sverige nu. Men som jag sa till Manda, jag kommer hem lagom tills allting lugnat ner sig :)

Så GRATTIS Manda och Micke!! Skönt att allting gick bra! :)


Så glad för din skull Manda! :) :)

♦ Joey

If that's the way it is..

Nästan varje kväll innan jag går och lägger mig tar jag upp min mobil och går in på aftonbladets hemsida för att uppdatera mig om vad som händer hemma i Sverige och ute i världen. Jag har knappt ens nämnt här i bloggen om det som hände i Norge, men det finns väl egentligen inget att säga. Det är sjukt skrämmande att det händer ett land så pass neutralt som Norge och det är även tvistat att det händer så nära Sverige. Sånt händer lixom aldrig där. Jag läser om dom som överlevt ett helvete och undrar hur sjutton man kan gå vidare efter att ha upplevt en sådan sak. Allting låter som en påhittad film. Jag antar att vi alla ibland får ett slag i magen över hur skrämmande världen egentligen är.

♦ Joey


If you don't live for something you'll die for nothing.

Åkte iväg för att plocka lite blåbär idag med flickorna (sjukt goda blåbär har dom här i USA) och påväg till Quincy för att hämta upp pojken på camp händer något oväntat.. Ligger i innerfilen på motorvägen. Tjejerna tittar på en film och jag sitter i mina egna tankar. Helt plötsligt hör jag ett högt kras från baksätet. Trodde först att någon kört in i oss och hann tänka INTE IGEN, men när jag tittade mig runt var det inte en bil i närheten. Vi kunde sedan bara konstatera att fönsterutan bara hade rasat ihop av ingen anlednig... Chockade blev vi men jag är OTROLIGT glad över att vi inte hunnit hämtat upp pojken än, för då hade han suttit där och fått glassplitter på sig.. Men frågan är ju fortfarande; hur tusan kunde det hända??!

Jag har ju verkligen inte tur med allt här i USA, men då är väl allt som det ska vara :P Tur är ändå att min värdpappa tog allt med ro och var bara glad för att flickorna var okej! :) Kände mig ändå lite skyldig så åkte och dammsög hela bilen efter jag slutat. :P

Skulle egentligen varit på bio idag med Anna, men bilen är kanske inte världens bästa att köra med tills imorrn. Så det blir hemmakväll. Tänkte slänga mig i en dusch nu och sen sätta på en film på datan. :) Myyys :)

♦ Joey

Rihanna!

Vi har verkligen väntat i månader för att få se Rihanna och igår var dagen ÄNTLIGEN kommen! Intog TD Garden exalterade som små barn på julaftons morgon! :) Letade upp våra platser och insåg att vi betalat för mycket för att få sitta allra högst upp, allra längst bort från scenen. Men inget kunde rubba vårat braiga humör! Men när vi satt där och väntade kom en som jobbade upp till oss och frågade mig om vi inte ville flytta ner lite. Svaret var ju självklart YES :) Blev ju bättre än vad vi också trodde! :) Sånt händer ju ALDRIG mig, men någon gång ska man väl ha tur :P

Förbandet blev av någon anledning inte CeeLo Green vilket var lite synd. Men en grym DJ spelade bra musik och sedan intog JcOle scenen, vilket inte heller var så dåligt. Har aldrig hört honom förr men man vet ju aldrig han kanske lyckas stort någon dag :)

Och Rihanna. Vilken show hon gör! Jag ångrar inte att jag gick för 5 öre! Hon fick oss tjejer att dansa gärnet för att sedan få mig att nästan gråta när hon sjöng hennes egna version av I love the way you Lie. Vet inte varför men den låten har bara blivit lite av ett soundtrack till mitt första år här i USA. När Rihanna sen skriker "Boston!" går det lixom upp för mig. Där stod jag och tittade på världsstjärnan Rihanna i Boston, USA. Lycka var ordet. Trötta men glada tog vi tunnelbanan hem. Kom i säng lite sent sådär en söndag men vad gör det? Man lever bara en gång ;)

Bilderna gör det inte rättvist någonstans. Men kan ju ge er en liten inblick iallafall :)






Bilden är sämre än sämst, men här tog sig Rihanna sig upp väldigt nära där vi satt! :)


En av gitarristerna hade på sig en Bruins tröja vilket fick hela stadion att gå crazy :P








Avslutning med konfetti :)


På vägen till tunnelbanan passerade vi en upppiffad Jeep! Huur fråck som helst haha! :P

♦ Joey


It's my heart I'll follow this time.

Ligger i min säng, har 3 gäster i mitt lilla rum som sover gott och jag undrar varför jag inte bara försöker somna om. Men jag känner sådant behov över att uppdatera er läsare :P Vi gick inte och la oss förrän 5 i morse men det var sjukt mycke värt det! Igår hade jag nada lust att åka in till Boston och gå på någon nattklubb. Dessutom skulle dom bege sig in redan runt 21.. tidigt tyckte jag. Men det var ju trots allt MIN födesedagshelg! Nu skulle vi fira :)

Mötte upp Esteban i Harvard Squere. Gick vidare för att få våra biljetter. Gick lite runder och kom sedan lagom runt 11 in på klubben. Dom flesta var spansktalande och jag insåg att jag hade hamnat på en Latinamerikansk klubb. Jag som har så bra takt och allt.. (Läs ironin..) Men kvällen bjöd på ett band där sångaren sjöng värre än värst, många skratt och mycket dans! Tro det eller ej men jag tror jag fick in några bra moves :P haha!

Bilder få komma senare. Nu ska jag nog hoppa in i en dusch och sedan väcka liv i mina gäster. Vi måste bestäma vårat nästa steg. En fågel viskade i mitt öra att det är lite festligheter pågång i Lexington. Vi får väl se. Kanske drar vi bara på bio? :P

♦ Joey

Mina tankar går ut till folket i Norge och alla som berörs av tragedin.

And that's why smile.


"Har ni inte råd att åka till Thailand själva, men ändå vill få känslan av att vara där?" Jo men varför inte. Är ju precis samma sak.... Ungefär lika korkat som när Kicki berättade om en kille hon träffat på i Australien. Han spenderade alla sina pengar på att festa istället för servädigehter när han backpackade genom Asien. Citat från honom: "Vem behöver åka till Kinesiska muren lixom? Den enda som vill ha ett kort från när jag står på den muren är min mamma. Men för att inte göra henne allt för besviken så photoshopar jag in mig själv med en bild på muren och skickar hem. Jag får festa och hon blir stolt. Alla glada.". Ibland undrar jag vart världen tar vägen. Men ändå så roligt att man nästan kissar på sig.  

♦ Joey

I still see you when I close my eyes, you're still apart of my life.

Jag har varit borta ganska länge nu från mina kompisar där hemma. Men det har gått bra för det mesta. Dom flesta verkar inte ha lämnat min sida när jag nu varit ute i vida världen. Och ni anar inte hur glad jag är för det!! Men ibland känner jag mig hjälplös. Vi kan skypa, vi kan mejla och hålla kontakten, men ibland vill man bara vara nära dom. Speciellt om dom går igenom något, bra eller dåligt, då jag vet att jag varit först på plats om man varit hemma. Jag hoppas dock att dom vet att jag är där i mina tankar. Jag säger det alldeles för lite, men jag saknar er fruktansvärts mycket och älskar er högt!

Det har varit upp mot 38 grader ute idag! Men jag kan bara jämföra med förra sommaren då det var såhär varje dag! Så än sålänge klagar jag inte! Blev en sväng till poolen vilket var hur naaajs som helst! :) Sen blev det födelsedagstårta med min värdfamilj nu på kvällen! Glasstårta närmare bestämt! :) Dessutom fick jag en uppsjö av underbara ord från mina kids. Man börjar märka att man varit här ett tag nu. Vi har våra duster men vi har också våra moments. Och när dom kommer är dom bättre än någonsin. :) 
 
♦ Joey

You are only young once, but you can be immature for a lifetime.

Då har man lyckats bli ett år äldre. Tiden bara rinner iväg tycker jag. När jag var liten tyckte jag att folk som var 22, 23 år var hur vuxna som helst. Då hade man egen lägenhet, jobb, stadigt förhållande och kanske till och med barn. Det kanske är så för många också. Men nu är jag ju inte en av många. Jag kommer nog aldrig riktigt följa trenden på när man ska börja bli seriös och super vuxen. Istället lever jag livet och njuter. Går dit näsan pekar och hjärtat vill. Jag kanske inte är där jag trodde jag skulle vara när jag var liten och tänkte på framtiden. Men jag är precis där jag vill vara nu:)

Har iallafall haft en superbra dag!! :) Har fått lite hemlängtan dock då jag inte var hemma i Sverige förra året heller. Men tur jag har underbara folk här som får mig att glömma alla sånna tankar :) I morse överraskade Anna mig med ett vrålåk och bjöd på frukost på Nikos! Har jobbat lite och nu på kvällen blev det middag på Olive Garden i Plymouth! Avslutade kvällen sen med att springa genom vattenspridare och känna mig som 10 igen:P Bra slut på en bra dag!! :) I helgen fortsätter firandet och det ser jag verkligen fram emot! :)

Vill tacka alla som gjort denna dagen så speciell!!! :) Alla brev, mejl, sms och presenter! TACK!! Ni är BÄST!!


Min BFF överraskade mig med att hämta upp mig i denna snygga bilen :)


:)


Superseriösa?? :P


Jag utanför Olive Garden med min fina ballong:P Som dock på bilden nästan är osynlig:P


Springa genom vattenspridare med ballong i högsta hugg är bra för själen :P

♦ Joey


There and back, there's no doubt, your touch makes me whole again.

Halvt solbrända axlar, uppskrapat knä och så många myggbett att man inte längre kan räkna dom, det är väl typiska sommartecken?? Iallafall om man är runt 10 år. Jaja. Jag jobbar ju faktiskt med barn så jag är kanske förlåten :P Men skillnaden är att jag nu kanske inte sitter och räknar extakt hur många myggbett jag verkligen har på varje ben. Nä istället kan jag nästan börja skrika av ilska över att det kliar så mycket! Man blir gnälligare med åren:P haha!

Det har hunnit blivit tisdag och tisdagar betyder ju halva priset på bio! Med vackert väder har vi ju kommit ifrån det lite. Men idag var det dax och vi gav oss på Zookeeper, jag och Anna. Egentligen en barnfilm, men den utspelar sig i Boston och på Franklin Zoo där jag brukar gå med ungarna så jag var bara tvungen att se den! Dock utspelade sig inte mycket från Frankin Zoo utan säkert en studio. Men många igenkända platser i Boston fick vi se! Alltid kul! Och filmen bjöd på många skratt :P Harry Potter drar ju också sin publik.. Har aldrig sett så mycket folk på bian... Utsålt var det också! Man kanske skulle gå emot sig själv och se den bara för att.. Något jag får fundera över:P

Mina ögon håller nu på att falla ihop lite smått så snart blir det sängen. Men först ska jag titta lite på OC. Drömma mig bort till Kalifornien och hoppas på att jag snart får se det med egna ögon! :)

♦ Joey

In the light of the sun.

Söndagen blev lång då jag vaknade upp tidigt för att hinna skypa med älskade Jenny innan jag åkte in till Boston med Sina och Tine! Vi hade planer på att gå på Whale Watching vid två men då tiden blev knapp bestämde vi oss för att strosa runder lite i Underbara Boston då vädret var toppen ++! :)

Började med att gå igenom Boston Common. Gick upp till Bunkin Hill såg the old State house, gick runt och njöt av hur fint det är. Joy St är känt för att förr i tiden vara "gettot" om jag inte har helt fel för mig. Vilket inte alls märks idag! Man går där och kan inte sluta att titta sig omkring och bli häpen! :) Vandrade sedan vidare genom Public Garden med sikte på Newbury St. Jag såg en Galleria längs vägen och kände att det lite var av ett måste att gå in och kolla! Även fast mitt konstintresse ligger på noll! Men fick minsann se en Picasso Tavla vilket inte är illa! :P Blev en tripp in på Mac då det är Tines favoritaffär:P Och sedan blev det HM! Jag skulle ju inte köpa något men fick med mig lite hem.. Jaja.. Inget och hänga läpp för väl?? :P

Tog tunnelbanan till Gov Center och sprang vidare till Quincy Market för att köpa med oss något att äta på båten. Gick ner till Boston Harbor, köpte biljetten och hoppade på båten! Vi åkte ut med den båten i hopp om att kanske få se en eller kanske två ynka valar på långt avstånd. Men det blev ju så mycket bättre än så!!! Det kryllade av valar! Fick se en val "vinka" till oss sådär fint och även ca 5 hopp! När vi precis skulle vända tillbaka båten mot Boston började en val hoppa precis framför den fina solnedgången.. Kanske något av det bästa jag någonsin sett! Så himla fint!!!!

Så söndagen blev verkligen ett äventyr jag lägger på minnet! Kom inte hem förrän 11 på kvällen och jag kan säga er att jag somnade som en stock! :) Nu. BILDBOMB!!! :P


The Old State House


Bunker Hill


Lite väl små dörrar fanns det på vissa hus:P


Jag och Tine :)


Bunker Hill


Tine och Sina i Public Garden


Public Garden är sååå fin!


Goverment Center


Boston Harbor's Lighthouse


Toppentripp med mina toppenflickor :)


Val!! :)


Titta han vinkar till mig :)


Underbart fin solnedgång!


Det var väldigt svårt att få en bra bild på valarna och när dom hoppade var det i princip omöjligt. Dom kom ju upp lite varsomhelst och överraskade oss varje gång. Jag provade istället med att spela in en video där man ser lite bättre. Men även det blev sådär:P Var lite svårt att stå stilla med vågorna. Men gjorde så gott jag kunde:) Resten finns inprintat i mitt minne ;)



♦ Joey

Forever united here somehow.

Vi trodde att när vi rullade in på stranden en fredagkväll precis innan det skulle bli mörkt att vi skulle vara i princip själva där. Och vi tyckte våran ide om att tända en brasa och köpa med oss pizza var en superbra ide.. Jo men visst. Det var säkert minst 20 stycken brasor som var linade upp på en rad. Alla såklart med sin bil precis brevid sig. För det är ju så man gör i USA. Man KÖR in på stranden och ställer bilen så man slipper bära på alla saker..haha! Men men vi fick igång våran och hade det riktigt mysigt när fullmånen lyste på oss och vågorna rullade in :) När stranden stängde igen för kvällen hamnade vi på en annan del av stranden där vi tittade på stjärnorna och jag och Leyro bjöd på all sång! :) En toppenkväll om du frågar mig, som absolut måste göras om :)

Idag åkte vi till stranden! Vattnet var underbart så jag och Anna passade på att leka i vågorna:P! Mindre underbart var dom äckliga insekterna som störde min solning genom att bita mig 5000 gånger och det gjorde ont varenda gång!! Till sist gav vi upp och åkte till Beerworks för lite mat. Sen blev det hemgång för mig då jag skulle jobba.

Så nu sitter jag här och faktiskt saknar mitt gäng! :) Men jag träffar dom imorgon igen och då hoppas jag på att vi slipper all otur i gänget. På två dagar har vi haft både punktering, stoppning av polis och krockning med bil! Det tycker jag vi kan vara utan! :)


Vår lilla brasa :)


:)


Ser det inte nästan lite sagolikt ut? :)


It's beeeeeeach-timeeee! :)

♦ Joey


Life is for sure full of surprises.

Om man vill göra en soulsearching(vad heter det egentligen på svenska..?) ska ska man absolut åka iväg som jag har gjort. Även dom där jobbiga tankarna kan man inte längre skjuta iväg utan dom kommer upp till ytan. Ibland kan det kännas jobbigt, men någon gång måste dom komma upp. Det är så vi kan gå vidare med vårat liv och blicka framåt! Jag ska verkligen inte göra detta inlägget djupare än vad det behöver vara. Men bara ett litet tips! Soulsearching är bra för själen! :P

Jag är ganska kluven i mitt lilla liv för tillfället. Just idag iallafall. Mina tankar gå till mina vänner och min familj hemma i Sverige. Jag har varit ifrån dom alldeles för länge. Och ibland känns avståndet extra långt. Men samtidigt Ä.L.S.K.A.R jag mitt liv här! Åh. Så underbart! Ikväll blir det beachparty med dom bästa. Kan det bli bättre? :) Sen får vi se vad resten av helgen har att erbjuda. Men jag har en bra känsla över att det kommer bli ytterliggare en bra helg :) 

♦ Joey


New England Revolution vs. Manchester United!

Åh vad kul det var igår!!! :D Vi lyckades visserligen komma ganska så mycket försent till matchen av olika anledningar, så vi missade tyvärr största delen av första halvlek! Buhuuu! Men när vi väl kom på plats var det kanon! Bra platser och jag kände mej mer eller mindre hemma. Gosh vad jag har saknat att gå på fotbollsmatcher!

51 500 personer kom för att se dessa lagen spela! Det är inte illa! :) Men alla dessa människor gjorde väldigt lite väsen för sig om man jämför med allt liv som MFF har på sina matcher! Manchester lekte väl mer eller mindre med Revolution men matchen var trots allt bra! Allting slutade 1-4 till Manchester, om ni inte redan visste det :P

När matchen väl var över gick vi mot pojkarnas bil. Grejen var den att vi tjejer va lite sura på pojkarna som åkte till matchen tidigare utan oss, men när vi kom till deras bil kunde vi inte mer än förlåta dom! Ni kan ju tänka er vilka köer det blev när alla bilar skulle ut från stadion! Men istället för att sitta i bilkö hade pojkarna en annan ide. Nämligen att vänta ut det värsta vid bilen. Innan vi visste ordet av det var ett tält uppe, grillen framtagen, mat och dryck framtagen och musiken på! Snacka om smart! :P När dom flesta bilar hade kommit ut från parkeringen packade vi ihop(läs tvingades) för att sedan köra hemåt! 

När klockan var runt 2 kunde jag lägga huvudet på kudden och trots att dagen idag har gått lite segt så klagar jag inte! Jag har sett Manchester United spela live, nananananNA :P Nästa gång får det bli en match i England istället där draget är lite bättre :P  


The family samlad! :)


Mycket folk! :)






Viktor, Neal, Tine och Leyro!


Här blev det visst mååål :P




Här väntar vi ut all trafik :P


:)


Litet klipp där Viktor sjunger fint för oss medans Leyro står för effekterna:P


Jag lyckades precis börja filma när Manchester gör 1-3 :P

♦ Joey

Gotta be the good life.

Manchester United möter New England Revolution och jag kommer minsann vara på plats!!! Detta är stooort för mig. United lixom..!! Men ändå sitter jag här och undrar lite vem jag ska heja på. Bostonlaget eller United..? Men jag tror jag skiter i att heja på någon av dom och bara njuta av bra fotboll med bra sällskap! :) Vilket fall som helst så är jag taggad till MAX! Kameran är laddad så bilder kommer upp imorgon! :) :)

♦ Joey

Simple thing, where have you gone?

När jag för första gången gick på Duxburys Au Pair möte var det mening att jag skulle få en namnlapp så att alla skulle veta vad jag hette. Medans folk drog och slet i mig så skulle jag bokstavera mitt namn till LCCns dotter. När jag sen väl fick namnlappen märkte jag att den var ovanligt lång för att vara mitt namn. Och mycket riktigt. När jag tittade på hur hon hade stavat mitt namn stod det Josesefin. Det stavfelet har hållt i sig ett tag då mina kompisar här tyckte det var allmänt roande att då och då kalla mig för Josesefin. Men vaddå man bjuder väl på sej själv:P Tycker ju själv att missförstondet där var rätt roligt!

Men när jag igår gick och hämtade posten hade jag fått ett brev från "Things to Remember" där jag blev medlem för att tag sen. Men när jag tittade närmare på brevet så såg jag det här:



Sammanfattning. Jag måste lära mig att 1) bokstavera mitt namn. 2) stava mitt namn.

♦ Joey

If you look at me closely, you will see it my eyes.



Feels like I'm caught in the middle
All I need is time
A moment that is mine
While I'm in between

♦ Joey

I'd rather be a comma than a full stop.

Då är vi inne på en ny vecka! Och jag lyckades minsann få måndagen ledigt! Najs med en till långhelg! Men ska kanske börja med att uppdatera er om söndagen. Hände väl inte för mycket dock. Eftersom vädret var underbart blev det ju såklart en dag på stranden och vattnet var underbart! :) Men det var MYCKET folk.. Satt i trafikkö för att komma till stranden och sen även från att åka därifrån. Ibland bara äääälskar man USA.. :P Men tack vare älskade Tine som bor 5 min gångväg från stranden kunde vi iallafall få parkering :)

Idag har vädret forsatt varit underbart! Gjorde lite småsaker under dagen som att åka till posten och banken, ni vet sånna roliga saker:P Hämtade sen upp Viktor för att åka till stranden med honom och Leyro. Blev att lägga ut filten, käka pizzan som vi hade köpt med och bara vara :) Älskar sommaren!! :)

Imorgon är det tillbaka till verkligheten :) Känns lite skönt ändå. :) :)


Det här är egentligen den delen av Nantakset Beach som det inte brukar vara mycket folk alls. Och detta var inget jämfört om man tittade mot det hållet där "alla" vanligtvis håller till! Alla ville ta del av en solig dag på stranden :)

♦ Joey

Learn from ur mistakes but never regret.

Lyckat. Så förbaskat lyckat. Det var det i morse när jag runt halv åtta tiden bestämde mig för att faktiskt sova typ 3 timmar innan mitt besök hos frissan vid lunchtid. Det blev så lyckat att jag sov igenom klockan och vaknade med ett ryck lite innan 12.. Typ 10 min innan jag skulle vara där! Snacka om att jag fick panik! Hur korkad får jag vara lixom?? Jaja. Det löste sig till sist då jag fick dra en vit lögn om att bilen pajat och som tur var hade hon en tid för mig runt ett!

Roligt det där när folk får reda på att man är här som Au Pair hela vägen från Sverige. Amerikanare är SÅ intresserade! Kanske för att många inte ens varit utanför sina egna landsgränser och där sitter lilla jag, typ 10 år yngre än dom, och har kommit till andra sidan jorden helt själv. Frågorna var många! En av frisörerna satt till och med kvar efter hon slutat och gjorde mig sällskap medans hela mitt huvud var fullt med folie! :P

Tillbaka till huvudämnet, mitt besök hos frissan. Dyrt som tusan, men min omvandling från att vara brunett till att gå tillbaka till blond kunde nog inte vara bättre! Jag ser inte ut som en barbiedocka iallafall i håret, vilket var min prioritering nummer 1! :)

Annars har det blivit en sväng till stranden idag med Dougy och Anna. Lite mer häng hemma hos mig. Och nu sitter jag här själv. Hälften av gänget är NYC, hälften ute på vift i Boston. Jag är typ bamseuttråkad, men känner mig typ megapank efter mitt besök hos frissan. Så håller i mina pengar. Iallafall tills nästa helg:P Tills dess känner jag mig lite extra stolt. Kanske mest för att jag måste:P

♦ Joey


People change, and things go wrong but always remember life goes on.

Klockan står på lite efter 5 på morgonen och här sitter jag uppe och glor. Men nä, jag har inte varit ute och festat och gjort omgivningen osäker. Jag har faktiskt sovit. I typ 2 timmar. Under fredagskvällen hamnade vi på Bucks i Weymouth där dom hade det kallare inne än ute, men ändå var rätt trevligt! Sen drog jag hem Viktor och Leyro till mig så dom slapp åka hela vägen till Marshfield för någon timmes sömn. Vi somnade runt halv 3 och ja för ca en halvtimme sedan vaknade jag upp av att båda var i full gång till att fixa till sig. Dom drar till NYC nu, men jag biter ihop och håller mig hemma. Jag har bestämt mig för att vara lite sparsam med mina pengar. Okej nu ljög jag. Jag ska till frissan idag och det kommer gå på skjortan. Så ett besök hos frissan = en tripp till NYC. Hur weird är inte det??

Vilket fall som helst så funderar jag på om jag ska stanna uppe. Att inte gå och lägga mig utan bara slänga mig på soffan och halvslumra till en film. Det börjar redan bli ljust ute och något säger mig att jag kommer vara dödstrött om jag somnar om. Hm.. Kanske jag dra mitt täcke till soffan.. Yeah Yeah. Det blir nog bra vilket som!

Till er i Sverige hoppas ni har vaknat till liv nu därborta. Er dag har precis börjat medans vi här inte ens har vaknat. Ibland kan tidsskillnaden fasinera mig.

'
Zzzzz.

♦ Joey

Sometimes it's taking over me.

T.G.I.F! :) Äntligen fredag :) Tänkte att jag måste då och då faktiskt följa bloggtrenden och lägga upp lite musik på min blogg. Även om det inte är min starkaste sida som bloggerska(bloggerska och bloggerska, låter lite överdrivet:P).


Måste ju säga att Katy Perrys "Last Friday Night" har en rätt rolig video. Hennes video är ju nästan ett måste att se om man inte redan gjort det!


USAs The Voice vinnare Javier Colon fick en grym vinnarlåt måste jag ju säga. Den går varmt i våra högtalare här borta.

♦ Joey

I ain't gonna live forever, I just wanna live while I'm alive.

Citat från tvillingpojken: You poop hard when you're in love, it's just because love hurts!

HAHAHA!! Vi satt i bilen när han kläckte ur sig detta och jag höll på att dö av skratt! Men jag hörde på hans tonläge att han var överseriös så jag dolde det så gott jag kunde! Men ibland kan ju ungar bara säga dom mest klockrena sakerna:P

Min supervecka fortsätter och just nu älskar jag mitt jobb. Mestadels så har jag bara det väldigt roligt! Jag vet inte om det är för att ungarna äntligen kommit in i rutinerna nu när det är sommarlov eller om det är så att jag faktiskt är mer positiv. Men jag gillar läget. Livet leker nu.  

Jag börjar sakta men säkert kunna sätta ett stort utropstecken över denna sommaren och att jag faktiskt tagit ett förbannat bra beslut om att stanna kvar! :) Sitter nu i min egendesignad keps och har hemmakväll. Resten av mina kompisar har samlats och jag är lite tråkig. Men sån är jag, behöver lite ensamtid ibland:P Men jag bara ler. Kan lixom inte sluta. Fånig_Tjej89 :P


Jag tog hem min egengjorda midsommarkrans och gjorde en liten bordsprynad av den. Kreaktivt värre tycker jag själv:P Jag är faktiskt inte så kreaktiv som många tror... :P Vuxenpoäng kanske?

♦ Joey

Just remember me when everything goes right.

Strålande solsken och över 30 grader har det varit här i Boston idag! Känns som att det är måndag trots att det är tisdag:P Så blir det när man haft långhelg!

Började dagen med ungarna i stallet. Därefter åkte vi direkt till Fyren i Scituate där vi badade och njöt i några timmar! :) Bada med 3 ungar innebär att jag också har tre ungar runt halsen heeela tiden. Börjar ha lite medlidande med pappa som alltid fick stå ut med mig och syrran i vattnet:P Stranden i Scituate är liten och nästan aldrig några folk. Vilket gjorde att vi fick hela stranden som publik där vi lekte och grejade:P När jag gick upp ur vattnet fick jag beröm av en äldre tant som tydligen undervisade andraklassare. Hon sa att trots alla år med barnen hade hon inte hälften av det tålamod som jag hade:P haha!

Men det har varit en väldigt bra dag! Dagar som dessa känner jag att mitt jobb är rätt bra!! :P Det får gärna fortsätta såhär tycker jag :)


Kommer ni ihåg denna watersilde? En ekorre har lyckats käka 3 stora hål i den under vintern så var inte så mycket kvar av den.. Jag tyckte ju denna var gigantisk. Men det var inget jämfört med den nya som vi nu har:P 


Den är stooor :P

♦ Joey

Happy 4th of July America!

Fjärde Juli betyder helgdag här i USA, så har blivit en långhelg med ledigt även på måndag! Det är klart att man tycker det är härligt, en extra dag ledig som man bara kan umgås med sina vänner :) Min dag började med att jag och Anna åkte och hämtade Leyro på flygplatsen! Leyro har ju varit hemma i Mexico på lite semester och trots att hon haft det super är jag glad över att ha henne tillbaka! Insåg när jag såg henne HUR mycket jag saknat henne!! Men nu är alltig tillbaka till vanligt! :) 

Vi åkte tillbaka igen till Hingham och käkade en frukost/lunch på Nikos innan vi tog tunnelbanan in till underbara Boston! Mötte helt random Sandra på tunnelbanan vilket var en glad överraskning! Började gå mot Charles River och det var VARMT!! Men som tur var så var det lite svalare nere vid vattnet! Nere vid Charles River var det folk överallt! Alla ville spara en plats till raketerna som skulle smällas på kvällen! Vi lyckades ändå hitta en plats i gräset! :) Brevid oss lyckades det hamna ett gäng Norskar! Ibland är världen liten! Hur märkte vi då att det var norskar förutom att dom pratade norska? Killarna var snygga. Jag skojar inte. Man är så van vid att se amerikanska killar överallt att man såg direkt att dom inte var härifrån:P 

Efter några timmar på filten bestämde jag, Anna och Leyro oss för att åka hem till Mike och kolla på hans fyrverkerier. Så tog tunnelbanan hem igen. Väl hemma hos Mike var det rätt mycket folk och vi fick en trevlig stund med raketer och allt :) Höll på att gå lite illa där ett tag när en av raketerna ramlade och sköts in mot oss som stod och tittade.. Men förutom att Mikes mammas hår började brinna lite och att en kille fick sig en smäll på handen verkade det gått bra. :) Kunde gått mycket värre! 

Jag kan ändå inte säga att denna 4th of July slog förra. Det var en upplevelse som är svårt att slå. Men absolut en bra dag!!! :) :) Väl godkänt :P  



Stackars lilla Viktor har brytit handen men han verkar lika glad för det. "Thumbs up Viktor" :P


Fullt med folk längs Charles River!




Den kända scenen där det var konserter och grejer under helgen! :)


Boston Common.


Uppladdat för fyrverkerier!


Tänt var det här! :)


Mikes pappa hade första parkett! Men gammal brandman som han är tog han sej inte ens upp ur stolen när raketen kom flygande brevid honom:P Istället satt han lugnt kvar:P


I love u US!

♦ Joey


I know every mile will be worth my while.

För exakt ett år sedan firade jag 2 månader i USA. Jag tyckte det var väldigt stort. Jag hade klarat av 2 hela månader hemifrån i ett helt främmande land! Nu såhär ett år senare firar jag 14 månader med USA och vet inte riktigt vad jag ska tycka. G.A.L.E.T! Det känns ju verkligen inte som att det har gått så länge. Men just nu njuter jag. Jag är precis där jag vill vara. Jag har lyssnat på mig själv och jag lever fortfarande min dröm, även fast jag ibland måste påminna mig själv om det.

Med alla som åkt hem och kommer åka hem snart har det även gjort att jag börjat tänka på min hemgång, något som jag faktitskt inte vill tänka på än. Men i fredags fick jag Viktor till att pepptalka mig in på rätt spår med resten av mitt gänget i ryggen. Och det fungerade. Jag är inne på rätt spår nu och jag känner att jag inte alls behöver känna någon stress. Jag vill bara njuta av detta nu. Underbara USA. :)

 
This one's for you and me
Living out our dreams
We're all right where we should be

Lift my arms out wide
I open my eyes
And now all I wannna see
Is a sky full of lighters

♦ Joey


When life gives you hundred reasons to cry, show life that you have hundred reasons to smile.

Att förklara för amerikarna varför man vill få tag på ståltråd för att sedan kunna göra en midsommarkrans är svårt. Dom tittade mest på oss som om vi var dumma, vaddå en krans runt huvudet? :P Men vi fick tag på allt vi behövde så jag, Anna och Tine kunde göra oss en krans till gårdagens fest med temat Midsommar och 4th of July :) Dom där kransarna blev riktigt bra tycker jag allt! Och väldigt populära:) Även firandet igår blev super! Mycket folk som kom och allt var väldigt trevligt :)

Nu under söndagen har vi spenderat lite tid i Dougys hus då vi var ett gäng som sov där över natten. Sen drog vi oss till Nikos för lite frukost/brunch. Hamnade till sist hemma hos Mikes moster som hade lite folk över! Nu på kvällen blev jag splittrad från resten av gänget då jag behövde jobba. Men ungarna sover så  jag har inget att klaga på angående min jobbekväll:P


Här görs det midsommarkransar! :)


:)


Viktor, Mike och Jon


Sverigieflickorna! :)


Jonny hittade en krans han med!


Lite av folket :)

♦ Joey

I'll stand by you and won't let anyone hurt you.

Jajamensan. Nu startat den efterlängtande helgen! Och denna helgen har jag ju äran att ha 3 lediga dagar i sträck med mina vänner! Det vankas nationaldag i USA på måndag som alltid firas stort! :) Har egentligen inga stora planer för helgen. Ska bara njuta av mina vänners sällskap och ta vara på min tid med dom! Okej nu ljög jag lite.. Visst ska jag njuta av deras sällskap men imorgon vankas midsommar/4th of July fest! Hur bra kommer inte det bli då!? Fira dom två ställena i världen som står mig närmast hjärtat förtillfället:)

Ikväll har vi allafall planerat att träffas hemma hos Neal. Han har huset för sig själv och det utnyttjar vi såklart! Måste dock hämta upp Anna först. Så kommer bli en liten sen ankomst dit. Men det gör inget! :) Men nu får jag ta och fixa till mig lite! Ska försöka uppdatera efter förmåga! Men för säkerhets skull, ha en underbar helg alla mina kära läsare :)

♦ Joey

Share our Secret worlds.

Idag var det dax för en sväng till stallet med flickorna medans tvillingpojken var på Baseballcamp! Så då fick jag äntligen lite tid att faktiskt stanna kvar i stallet:P Tvillingpojken brukar inte tycka det är så jätteroligt att vara där så när han är med brukar det bara bli till att springa in i stallet, lämna tvillingflickan och pussa på en av hästarna lite snabbt. Åh, vad jag saknar att vara flera timmar i stallet och bara pyssla.. Men jag är glad för den tid jag får:)

Nu på kvällskvisten mötte jag upp Sandra och Anna på Derby St! Har inte träffat Sandra på ett bra tag så det var väldigt trevligt faktiskt! Fick pratat lite svenska också, såhär på amerikansk mark, vilket inte händer allt för ofta nuförtiden:) Kändes bra men är lite förvirrande. Jag pratar nästan alltid engelska så blir det ibland svårt för mig att uttrycka mig på svenska:P Det vill gärna komma ut engelska ord ur min mun. Kommer antagligen göra folk hemma i Sverige galna med det. Men passar på att varna er lite nu:P


Flickorna och lilla söta Keagan:)


:)

♦ Joey

RSS 2.0