I'd rather be a comma than a full stop.

Då är vi inne på en ny vecka! Och jag lyckades minsann få måndagen ledigt! Najs med en till långhelg! Men ska kanske börja med att uppdatera er om söndagen. Hände väl inte för mycket dock. Eftersom vädret var underbart blev det ju såklart en dag på stranden och vattnet var underbart! :) Men det var MYCKET folk.. Satt i trafikkö för att komma till stranden och sen även från att åka därifrån. Ibland bara äääälskar man USA.. :P Men tack vare älskade Tine som bor 5 min gångväg från stranden kunde vi iallafall få parkering :)

Idag har vädret forsatt varit underbart! Gjorde lite småsaker under dagen som att åka till posten och banken, ni vet sånna roliga saker:P Hämtade sen upp Viktor för att åka till stranden med honom och Leyro. Blev att lägga ut filten, käka pizzan som vi hade köpt med och bara vara :) Älskar sommaren!! :)

Imorgon är det tillbaka till verkligheten :) Känns lite skönt ändå. :) :)


Det här är egentligen den delen av Nantakset Beach som det inte brukar vara mycket folk alls. Och detta var inget jämfört om man tittade mot det hållet där "alla" vanligtvis håller till! Alla ville ta del av en solig dag på stranden :)

♦ Joey

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0