If you can't love me now, don't love me later.

Efter solsken kommer regn. Fast jag tror det heter efter regn kommer solsken. Vilket fall som helst så efter strålande solsken igår så har det nu regnat hela dagen idag! Snön börjar försvinna och man kan till och med se gräs på vissa ställen. Regn för en Au Pair innebär att det blir extra svårt att underhålla ungarna. Men det har gått hyffsat bra. Åkte och badade i morse vilket dom älskar. Måste dock erkänna att det är ett himla besvär att hålla reda på alla grejer. In på gymmet kom jag med 3 väskor och två jackor eftersom två av ungarna slängde av sej dom på vägen in. Men jag lyckades hålla ordning på allt och jag tror jag fick med mej allt hem:P Inklusive barnen! :)

Nu sover busungarna lite middag och jag inväntar mina värdföräldrar så jag kan påbörja min upptagna helg! Jag kan nog redan nu säga att jag antagligen inte kommer hinna uppdatera här under helgen. Har jag ork och lite tur så kan jag kanske klämma in det på söndag. :) Jag säger dock inget om mina planer än, allt för att hålla kvar mina läsare:P haha! Även fast jag faktiskt har trogna läsare :)

Ha iallafall en bra helg därute! Vartän ni är :)



♦ Joey

The apple of my eye.

Strålande sol och humöret har varit på topp hela dagen! Detta trots att jag av någon konstig anledning inte kunde sova i natt. Sist jag tittade på klockan stod den på 3 am.. Och klockan ringde halv 7! Så jag trodde jag skulle vara mer eller mindre död. Men nääärå. Släppte av tvillingpojken hos en kompis i morse och fortsatte sedan dagen med flickorna! Åkte först skidskor. Eller ja dom åkte första kvarten, sen gick resten av timmen ut på att jag skulle dra runt på dom :P Därefter åkte vi till ett ställe där man kan måla på gipsskulpturer. Jag hjälpte väl mest lillen med att få till hennes lilla kanin :) När lillen sen sov middag på eftermiddagen tittade jag och tvillingflickan på hannah montana och låg sen i varsin soffa med en bok :P Soft dag med andra ord! Det är dagar som dessa då man inte har några problem alls att vara Au Pair!

Måste ju bara nämna lite om mitt besök på Aftonbladets hemsida idag. Brukar faktiskt vara och kolla läget där, så man vet vad som händer i Sweden också :) Men idag var det inte en nyhet i Sverige som fick mej att virra på huvudet utan från Egypten tror jag det var. Där har nämnligen en familj nyligen döpt sin nyfödda unge till Facebook... Herre min skapare..! Det är en flicka dessutom, jag vet inte men jag har alltid sett Facebook som ett killnamn(haha)..? Det var en kille som hade skrivit en krönika om just detta och avslutade hela krönikan att han med närmare åtanke funderade på att döpa sin nästa unge till Blocket. Det ÄR väl bara en tidsfråga. Man kan ju undra vart världen tar vägen. När jag blir gammal heter väl ungarna inte lägre Sara eller Martin utan Google eller YouTube.. Skulle inte förvåna mej, tror jag.

Och på tal om YouTube, titta in detta klippet! Många har säkert sett det redan, men helt ärligt, jag skulle dö för en unge som henne:P Hon är ju helskön :D



♦ Joey

Only got one life, you know what to do.

Jag tycke vi fixade firandet av Neal igår bra. Visserligen tar vi upp allt firandet i helgen igen, men ändå. Slutade mest med att vi fick tag på en spritpenna som vi gjorde tatueringar på varandra med.. Vi insåg att Viktor och Sina passade båda väldrigt bra i skägg :P Vi kanske ska diskutera hur gamla vi är?? :P Jag fick även min nya telefon igår!!! :D På tiden! Nu kan jag äntligen prata i telefon utan att den dör! Och jag kan också åka iväg utan att ha laddaren som ett bagage eller behöva ladda mobilen på dom mest konstiga ställena :P Var kanske inte den telefonen jag hade velat ha. Men man får väl vara glad för det man får? :) Även fast hälften av USAs befolkning kommer skratta när det ringer :P

Idag hade jag planerat in den perfekta dagen. Skypa med Linda på förmiddagen, saknar henne väldigt mycket.. Så lite skypning funkar alltid när man saknar någon. Sen efter det skulle jag fika med Sina och Sandra. MEN. Fikandet blev aldrig av för jag fick jobba. Istället kommer Sina snart och hämtar mej. Så ska vi hem till henne och ha lite myskväll, laga middag och umgås. Så min dag blir nog bra trots allt!

♦ Joey

Take a walk outside your mind.

Ledig idag. Jag har ingen bil. Och jag har supertråkigt. Jag gör frivilligt arbetet som vi ska redovisa på lördag, åtmindstonde en liten del. Och jag känner mej lite sådär extra kreaktiv! Ikväll ska vi fira Neals födelsedag hemma hos Sina! Kan ju bli trevligt! :)

Jag ser nu att dom flesta av dom som kom till USA samtidigt som jag, har bokat flyg hem. Konstigt att jag inte gör det också. Jag sa ju att jag absolut inte skulle stanna, och om jag nu skulle stanna så skulle jag ABSOLUT inte stanna i samma familj. Men det blir inte alltid som man tänk sej. Och ska sanningen fram ser jag mej inte alls åka hem nu. Ni vet man lär ju få en bild av hur det kommer vara att komma hem, den finns lixom inte alls. Istället ser jag på allt jag ska göra i sommar! :) Så jag antar att jag tagit rätt väg :)
 

Hold your head up and you'll go far
Don't hide yourself in regret
Just love yourself and you're set
I'm beautiful in my way
I was born to survive
I was born to be brave

♦ Joey

Thank you for listening, Over and Out.

Filmen Smala Sussie kom ut någon gång när jag gick på högstadiet. Jag kom ihåg att jag och Felicia skrattade åt denna lite smått sjuka filmen redan då. Men jag hade i princip glömt bort filmen. Men så nämnde Sandra filmen igår! Hon är ju trots allt från Värmland:P Vi båda började i munnen på varandra prata om denna sjukt roliga scenen! Så vi blev tvungna att visa den för dom andra. Jag och Sandra vek oss av skratt även fast dom andra kanske hade lite svårt att fatta humor in det hela. Iallafall kanske mina läsare tycker det är roligt, så jag delar med mej lite :P
 


♦ Joey

A dream is a wish your heart makes.

Jag vet! Jag har varit jättedålig på uppdatering denna helgen! Till mitt försvar så har det varit en aning upptagen helg! Men ska ändå försöka förkorta den!

I fredags var det jobb hela dagen. Följde med lillen till skolan då dom hade filmstund där i fredags. En storbildsskärm i gympasalen och alla ungarna hade tagit med sej filtar och kuddar :) Riktigt mysigt för dom:) Efter jobbet åkte jag direkt till AnnaPyttePanna. Vid 10 på kvällen åkte jag 5 min från Anna för att hämta upp Leyro som skulle vara min inneboende över helgen :) Jag började redan bli trött, men Viktor tyckte minsann att vi skulle dra oss till Sinas hus eftersom hon var själv hemma. Jag sa att vi kunde komma en liten stund. En liten stund blev till flera timmar och 4 på morgonen la jag mej på huvudkudden..

Efter alldeles för lite sömn vaknade vi upp på lördagsmorgonen för att köra till skolan. Körde fel IGEN! Hur svårt kan det vara att ta rätt avfart...?? Men till sist satt vi i klassrummet. Som vanligt var det inte världens roligaste lektion. Min lärare tyckte iallafall det var extra kul att sätta mej på plats eftersom jag hade gjort kursen innan med henne. Sen klagade hon på att jag hade färgat håret. Kan inte bestämma mej om hon gillar mej eller hatar mej? :P

Efter skolan åkte vi ett gäng till Natick, ett stoort köpcentrum. Spenderade någon timme där. Sen körde jag och Leyro och käkade på en kina restaurang och insåg att vi nu framöver alltid ska beställa en måltid istället för två. Mer ekonomiskt och dessutom räcker all mat ändå. Körde vidare hem en sväng för en snabb till fixning innan bilen styrde mot Norwell där Brasilianaren Carla hade en liten fest. Hennes värdfamilj hade VÄRDLENS finaste hund. Men jag lyckades inte kidnappa honom.. :P När festen dog ut hamnade vi hemma hos Sina för att äta "världens godaste tacos" enligt mexikanarna. Hälften av folket satt nästan och sov så jag och Leyro blev inte så långvariga utan åkte hem och sov istället :)

Gav oss själv en sovmorgon på söndagen! Välbehövlig! Vi var sen typ segast i världen. Flippade coin om vi skulle stanna hemma för frukost eller åka till Ihop. Två av tre gånger vann hemmaförslaget men klockan 15 på eftermiddagen satt vi ändå på Ihop. Men istället för att äta frukost eller lunch körde vi rätt på middagen. Åkte sen hem till Sina igen där vi bara satt i köket och snackade i flera timmar. När mörkret sen kom åkte vi och hyrde "The girl with the dragon tattoo" eller "Män som hatar kvinnor" som den också heter. Vi kollade på den dubbade versionen :P Lite irriterande när munnanrna inte riktigt matchade men sen vande man sej och jag tyckte nästan det var bättre att vi såg den på engelska än på svenska versionen:P Det roligaste var kanske att dom hade dubbat ALLT förutom Skål... Varför? :P

Så för att sammanfatta så var helgen helt okej. La Familia är fortfarande ett starkt gäng. Och jag tror att vi bara kommer bli tajtare. Nu har våran vänskap satts riktigt på prov och jag tror vi kommer komma igenom detta starkare än vi var innan.


Är han inte sötast?? :)


South Shore Love :)

♦ Joey

Speechless.

Såå.. Har jag blivit slarvig med mina inlägg eller vad:P Men om ärligheten ska fram så har det inte hänt så himla mycket. känns bättre att sammanfatta allt i ett och samma inlägg:) Kort och gott :)

I tisdags åkte jag och Anna till Hanover, jag med humöret inte riktigt på topp. Varför vet jag inte. Men att träffa Anna hjälpte väldigt mkt :) På mallet fick jag se henne prova ut lite sommarkläder och efter det åkte vi vidare för att möta upp ett gäng Au Pairer på Panera Bread. Efter att ha snackat en massa där blev det bio! Just go with it! Riktigt rolig film som jag bara måste rekomendera starkt till alla! :)

Idag fick jag DRA mej själv till mataffären.. Finns det något tråkigare?! Men försöker köpa på mej det mesta så jag har i minst 2 veckor framöver :) Då slipper jag ju åka så ofta :P haha! Jag vet garanterat vad jag ska införskaffa mej "när jag blir rik" iallafall. En person som åker och handlar mat till mej! Så jag slipper:P Jag kan stå för det roliga istället:P

I promise you
I'm always there
When your heart is full of sadness and despair
I'll carry you
When you need a friend
You'll find my footprints in the sand ♥

(Närsomhelst finns jag. Du vet vem du är.. ) 

♦ Joey

Do you wanna be my Valentine?

Happy Valentines Day! Glad Alla Hjärtans Dag :) Detta är dagen då alla tar tillfället i akt till att berätta för sina nära och kära hur mycket dom verkligen betyder. Det kan man aldrig säga för ofta! :) Jag älskar iallafall denna dagen! Det är kanske den enda dagen på året då allt runtomkring sej känns överdrivet kärleksfullt:)

Lillen har berättat 5000 gånger för mej hur underbar jag är och ungarna kom hem med hur mycket alla hjärtans dags presenter som helst från skolan. Man kunde se hjärtan lite överallt och det stod till och med en äldre man vid skolan idag och höll i en bukett med blommor, han såg väldigt glad och kär ut :) Min tvillingpojke hade dessutom gjort ett brev till mej! Det stod: "Dear Josefin, Thank you for taking care of us. Love you!" Sedan hade han också stoppat in ett foto på sej själv i kuvertet. Jag menar hur gulligt är inte det då? :)

Kärlek, kärlek, kärlek! :) Till och med när jag var inne på starbucks nu på kvällen kändes allt extra vänligt. Jag lyckades såklart spilla ut hela min kaffe så att det bildades en stor sjö på golvet. Kanske såg jag extra ledsen ut eller så ville killen i kassan bara vara snäll, men en liten stund senare fick jag en ny latte i handen:) Det har även lyckats bli en middag på Fridays och timmars pratande nu på kvällen. Allt är som det ska med andra ord :)


Ett hjärta till alla mina nära och kära! Jag älskar er! ♥

♦ Joey

A neverending dream.

Ifall ni inte visste så har jag fullt med bilder från folk hemifrån uppsatta i min lägenhet. Det har hjälpt att haft dom uppe. Det har verkligen känts som att ni hemifrån inte varit så långt ifrån mej. På sistonde har jag inte riktigt stått och tittat på bilderna, dom har mer bara funnits där. Men så idag stannade jag upp framför min säng. Där är det flest bilder uppsatta. På allt och alla. Såklart kommer alla tankar då. Men för första gången på dessa 9 månader känns det livet jag hade då, på alla bilderna, väldigt långt borta..

Det är som en helt annan värld. Som för mej just nu står helt stilla. Men tyvärr gör den ju inte det. Allas liv rullar ju på. Jag kan inte låta bli att undra om jag verkligen kan hoppa in i det livet igen som om ingenting har hänt. Det är en underlig känsla att ha två liv som man vet aldrig kommer bli ett och samma liv. Jag antar att i slutändan anpassar man sej alltid till det liv man befinner sej i. Och allt kommer lösa sej till det bästa. Det gör det alltid, mer eller mindre,

Så nu när jag babblat på om mina tankar kan jag ju berätta om min helg. Men det finns inte så mycket att berätta. Varit ovanligt lugn helg. Igår kom lite folk över hos mej och vi gjorde ingenting tillsammans. Vilket alltid känns bättre att göra i en grupp än att göra det ensam. Idag skulle vi egentligen på bio. Men herregud vad dom planerna gick i kras. Man kan ju kanske säga att denna helgen varit lite tråkig, men samtidigt är det kanske nyttigt för oss att bara ta det lugnt ibland. :) Så länge vi har varandra lyckas vi alltid skratta så att tårarna nästan sprutar, isn't that enough? :P

♦ Joey


Give faith a fighting chance.

Jag har kommit på varför jag ibland inte städar alls. Det är för att jag aldrig slutar.. Om jag väl börjar städa börjar jag dra överallt och snart har man fixat till ett dagsprojekt till sej själv.. :P Men ibland måste man ju städa upp. Så denna lördagsförmiddagen fick det minsann bli lite städning!

Kommer ni förresten ihåg att jag för några veckor sedan la ett puzzel? Anyway detta har legat kvar på mitt vardagsrumbord, färdig och allt. Men idag satt jag och stirrade på det och undrade varför jag inte hade plockat undan det.. Så jag började ta sönder det och lägga tillbaka alla bitar i lådan. Ville ju lägga på en duk på bordet istället (vuxenpoäng?). Då slog det mej. Det låg kvar på bordet för att jag ville ta en bild. Damn.



Never settle for the path of least resistance
Living might mean taking chances but they're worth taking
Lovin' might be a mistake but it's worth making
And when you get the choice to sit it out or dance
I hope you dance

♦ Joey

Tryin' to be perfect, tryin' not to let you down.

Helg!! :D Yay! Jag har egentligen inte något direkt att se fram emot denna helgen, men ändå! :) Jo förresten nu ljög jag:P Jag ska träffa mitt folk. Min familj. Jag kom på mej själv att sakna alla väldigt mkt. Nu när jag inte träffat vissa på mer än en vecka. Men ikväll samlas vi för umgås hela gänget :)

Jobbat hela dagen lång idag. Jag fick för ovanlighetens skull åka runt i den lilla bilen. Annars brukar jag köra runt med vannen men nu blev det den bilen jag annars har när jag är ledig. Detta för att vannen är inne på lagning.. Iallafall så åkte jag som vanligt på fredagar till en dramalektion med lillen. Den vanliga läraren var tydligen inte där utan en kille som var lite äldre än mej fick hoppa in istället. Ibland önskar jag att jag kunde kontrollera mej själv lite bättre. Men inhopparen gjorde ju det inte lätt för mej att sitta och vara seriös.. När han står och bokstavligen imiterar en fisk och sedan direkt efteråt hoppar iväg som en apa.. Då är det inte lätt för Josefin att hålla skrattet inne.. Ungarna däremot stod som frågetecken och undrade vad han höll på med.. :P

Annars har solen strålat här i några dagar. Underbart! Jag längtar till våren! Jag vill bara gå runt utan jacka:) Då blir jag nöjd:) Men jag antar att det säkert dröjer ett tag. Men man får njuta av det lilla man får :)

♦ Joey

This is me swallowing my pride.

Jag tycker att veckorna går alldeles för fort. Men vem gör inte det? Nu har onsdagen till och med passerat.. Idag hade jag lite jobb och likaså igår. Och det har gått bra. Igår började det snöa påvägen hem från skolan och ungarna tyckte det var fräckt om vi vevade ner rutan och sjöng i högan sky så det hördes ut. Sagt och gjort. Kändes nästan som sommar:P Det är alltid lite roligt när ungarna sitter där och sjunger på Bruno Mars och Taylor Swift:P Utan att säga fel:P haha:)

Igår hade jag även Au Pair möte. Är det inte ett stort skämt att vi bara är 3 ynka Au Pairer i min grupp? Det är ganska vanligt annars att vara runt 20 st. Men vi tre gick iallafall på bio och såg Black Swan. Typisk Oscars film. Ni vet en sån film som är lite konstig, men som man får tänka till litegrann. Inte en film i min smak, men ångrar samtidigt inte att jag såg den:P

Idag mötte jag upp Tine och Sandra på Derby St på kvällskvisten. Lämnade äntligen tillbaka dom julklapparna jag inte ville ha:P Lite förvånad att jag kunde göra det såhär sent efter. :) Sen skulle vi egentligen dricka lite kaffe på Starbucks men dom hade tydligen stängt.. och det hade även Panera Bread. Jag blev ganska sur för jag inte alls fick kaffe som jag ville:P Men jag antar att det kommer fler dagar :)

Nu ska jag titta lite på tv. Det har börjat en ny serie nu med Matthew Perry, ni vet han som spelar Chandler i från vänner. Den heter Mr Sunshine och först programet var idag, så spelade faktiskt in den. :) Får se om det är något värt att titta på:P

♦ Joey

Quebec, Canada!

Runt halv 7 på kvällen i fredags rullade våran buss in i Quebec. Resan var lång och lite halvt trött var man allt! Men jag var nog inte den enda om att gå på högvarv över att befinna sej i Canada :) Jag, Frida, Anna och Sandra intog vårat rum som var över förväntan! Bättre än vad vi hade ens kunnat drömma om:) Det blev rullande band vid duschen och en snabb tillfixning innan vi gick och käkade lite mat. Vi bestämde oss för att vi minsann skulle ha en öl till maten, men till våran stora förväntan sålde dom inte alkohol! Vi fick istället till svar att man fick ta med sej det själv.. Det var ju något nytt som ingen av oss hade varit med om innan! Så vi sprang in i butiken brevid och inhandlade dryck till maten, billigare än vad det skulle blivit annars:P haha! Väl tillbaka på rummet spelade vi lite kort och bra umgicks. Vi hade bestämt oss för att inte gå ut och dansa natten lång förrän dagen efter. Men efter att ha fått nys om en förfest på hotellet var vi fyra sedan dom första som hoppade in i en taxi som skulle ta oss in till det området där alla klubbar fanns. Efter en ganska kort tur med taxin kom vi fram till en jättefräck nattklubb och ställde oss glatt i kön. En och en halv timme senare var vi frustrerade, den braiga stämningen hade släppt en aning och frusna. Men vi stod då längst fram i kön och skulle bli nästa grupp som skulle få komma in. Då bestämmer sej vakterna för att stänga dörrarna och hänvisar oss istället till en annan sidodörr!! Ni kan ju tänka er hur det blev.. Dom som stod sist i kön kom såklart först i den nya och vi var tillbaka till noll. Det blev pricken över i:et så vi tog en taxi hem istället:P

Efter en frukost på starbucks på lördagmorgonen satt vi i bussen igen med en guide stående inne i bussen. I 3 timmar fick vi se Quebec både till fots och från bussen. Skyskaporna som man annars är van vid att se i USA fanns knappt. Industrier hittade man ingenstans förutom ett pappersbruk och alla hus var efter fransk eller engelsk design. I den gamla delen av Quebec hade dom verkligen bevarat allt gammalt och inne på dom små gatorna kunde man inte mer än fatta tycke för staden. Till sist blev vi avsläppta vid den stora vinterfestivalen som var i full gång under hela helgen. Men vi förstod ganska snabbt att allting kostade så vi begav oss tillbaka till hotellet istället där vi vilade lite. När mörkret kom styrde vi mot ett ishotell. Skaparen av hotellet hade fått iden efter ett besök på ishotellet i Sverige :) Trots att det var kallt var det riktigt häftigt att få se alla delar av hotellet:) Eget kapell, café, bar och spa hade dom! Dessutom fick vi också se alla rum som var och en var dekorerat olika, men alla gick i temat "bikupa". Jag hade inte sagt nej om jag fick möjlighet till att bo på ett sånt hotell. Fast det hade mest varit för upplevelsen, annars tror jag att jag föredrar att sova inne i värmen:P

Tillbaka på hotellet beställde vi upp världens äckligaste och dyraste pizza.. Mest för att det inte fanns tid till att gå ut och äta. Vi praktiskt taget sprang hit och dit i vårat rum när vi fixade till oss men kom precis ut i tid för att se våran limousine anlända till hotellet :) Efter en timme med hög musik och skålade blev vi avsläppta en bit utanför utestället som vi skulle spendera resten av kvällen! Vi praktisk taget låg över varandra av skratt när vi insåg att det var samma ställe som vi dagen innan inte ens kom in på.. Men det gick lite lättare denna gången! I timmar dansade vi i neon och sjöng i högan sky! Riktigt toppenhelg! Och en riktig bra sista kväll i Qubec! :)

Det blev inte direkt mycket tid att spendera i Quebec på söndagen. Istället för att flänga runt satt vi oss ner i lugn och ro och käkade frukost. Sen påbörjade vi den långa bussturen hem. Klockan 9 på kvällen blev jag avsläppt hemma av Anna. Trött och i stort behov av en dusch. Men Halleluja vilken underbar helg det var! :D


Lower town of Quebec


Isskulpturer!


Sånna här mysiga butiker fanns det gott om :)


Riksdagshuset i Quebec.


Statue of faith.


Denna byggnaden var byggd samtidigt som Empire State Building och i samma stil, den kunde man se i Upper town i Quebec.


Häst och vagn :)


Mysiga restauranger fanns överallt.


Quebecs första postkontor


Vinterfestivalen


Utsikt


Hôtel de Glace!


Café :)


Ja dom hade små brasor i ishotellet, dom bara utgav ingen värme utan var där bara som inredning.
 

I baren :)


Kapellet :)


Kallat grodrummet:) Om jag var typ 10 hade jag lätt velat ha detta rummet :P


Frida, jag, Anna och Sandra i limousinen :D


Sju Svenskar och en norska i en limo :)

♦ Joey


It's all about what makes you happy.

Hemma igen efter en RIKTIGT rolig helg i Canada!! :) Jag har så mycket att berätta för er och antalet bilder som är tagna i helgen blev över 300.. Så har en del att gå igenom. För kan inte direkt lägga upp sååå mycket bilder här:P Men jag kommer med uppdatering imorgon. Just nu är jag bara väldigt trött och vill inget hellre än att slänga mej i soffan en liten stund innan sängen:)

Men. Ville ändå berätta för er att jag kom tillbaka hel:) Och det var inte heller några problem att komma tillbaka in i USA igen:) även fast det kunde blivit problem, då dom höll på att glömma att stämpla mitt pass på vägen in i Canada. Men det är en helt annan historia :) Mer om Canada imorrn :)
♦ Joey

There's no way I'm turning back.

Som sagt, 9 månaderna i staterna. Och för min del känns det som en hel färsk start. Det känns som jag flyger, typ. hehe. Idag när jag gick till bibloteket kom jag på mej själv gå runt med ett äckligt leende på läpparna:P Det kanske bara såg läskigt ut, men jag bryr mej inte. :) Dom ska vara glada att jag inte kom ingånede med hoppla steg. För det om något hade väl fått folk att kolla snett på mej:P

Imorrn åker jag till CANADA och Qubec! Det kommer bli så roligt att jag nästan inte kan sitta still! Datan stannar hemma. Vill inte spendera tid med datan när det är så mkt annat jag ska göra :) Kanske därför jag idag lyckats skriva två inlägg:P Känner mej kreaktiv.. Men när jag är tillbaka på amerikansk mark ska ni får uppdatering om allt, det kan jag lova :) 

Jag lovar också att se till att trippelchecka att jag har med mej passet och mina visumspapper innan jag åker. Så jag får komma tillbaka in i landet igen:) Kanske inte är allt för roligt att bli stånde på gränsen mellan USA och Canada!

Hoppas alla min underbara läsare får en underbar helg :) Och hoppas ni kan leva utan mitt babbel i några dagar :)

♦ Joey

9 Months!

Idag firar jag 9 månader med USA! :) Fattar. Inte. Det. Hade jag varit gravid hade jag ploppat ut en unge vid detta laget.. Herregud. Man har alltid en speciell relation med dom människorna man träffade när man först kom hit, på skolan. Har fortfarande kontakt med vissa av dom. Men framförallt svenskarna, då vi kom varandra väldigt nära på kort tid. Tittade in på facebook innan och alla verkligen räknar ner nu, 3 månader kvar i staterna! Men... Medans många av dom planerar sina sista månader i USA kan jag meddela att jag nu kommer stanna 6 månader till i staterna. Så för min egen del betyder 9 månader i USA, halva tiden!

Jag saknar folket hemma så fruktansvärt mkt. Jag har insett HUR mycket alla betyder, och längtar tills jag får träffa alla igen! Jag längtar så in i norden! Men jag har nu fått knuffa min saknad åt sidan. För om jag lyssnar på mitt hjärta, som man tydligen ska göra, är jag inte redo att lämna USA.

Det är nästan lite löjligt hur mkt jag har tänkt igenom detta valet.. Kan nästan skratta åt mej själv nu! Men sån är jag. Och nu i slutändan är jag nöjd med mitt val. Jag kommer se USA en sommar till. Och jag kommer ha HUR bra folk vid min sida som helst. Jag kommer stanna kvar i den familjen jag har nu. Tyckte det var det bästa. För lägenheten jag har här nere i källaren var också en av anledningarna till att jag stannar. Jag trivs som fisken i vattnet. Nu har jag även mer tid till att besöka dom platserna jag vill se. :) Så fast att jag är i samma stad och delstat som innan ser jag verkligen framemot allt vad som nu står framför mej:)

Måste faktiskt tacka alla som har stöttat mej i mitt beslut! Jag vet att detta hade varit så mycket värre beslut att ta om jag inte haft alla på min sida. Så TACK för att ni förstår, stöttar och nästan är lika förväntansfull som jag är:)

Jag hoppas Sverige väntar på mej. I slutet på detta året kommer jag hem. Och då tar jag Sverige med storm, det kan jag lova:)


Reser mot nya äventyr! Även fast jag är kvar på samma stället:)

♦ Joey


I see your true colors.

Nä men titta det snöar ute! Yay! Som att vi inte hade tillräckligt... Såklart när det snöar så flippar ju amerikanarna ut. Så mina ungar slutade redan halv 12 idag från skolan. intressant tur det var  till skolan. Tog mej 50 min!! Annars tar det unt 10. Blev även stående utanför skolan ett tag. Då en kvinna fastnade med sin bil 2 ggr!! Folk hjälpte henne loss men sen fortsatte hon ändå att försöka komma upp för den lilla backen.. haha! Till sist kom jag iallafall förbi henne och 40 min senare var jag hemma med ungarna. High Life!

Ja för high life är precis var det varit.. ungarna har klättrat på väggarna.. Så det har inte varit en toppen dag precis... Kan ju bero på att jag inte mår helt hundra heller. Mina bihålor gör ooont.. Och huvudet har värkt nu i 3 dagar. Skulle egentligen jobbat imorrn också men pga snön ser det ut som att jag får ledigt. Vilket jag gör tummen upp för. Så kan jag försöka återhämta mej upp lite. Måste bli frisk till helgen då jag åker till CANADA :D

♦ Joey

RSS 2.0