The hope is we have so much to feel good about.

Kort, väldigt kort arbetsvecka! Men jag klagar absolut inte! :) Underbart väder idag!!! Solsken och upp mot ca 26 grader :D Spederat mycket tid utomhus med lillen! Men efter lunch åkte vi och såg på bio. Hop, filmen om en EasterBunny. Ganska så gullig film detdära. Ensamma i biosalongen var vi också:P Sen har jag haft lillen som ett plåster hela dagen. Märks ju verkligen att hon saknat mej:P Och jaaa.. Jag har faktiskt saknat henne också. 2 veckor ifrån vararanda går ju ändå ganska bra. Men hur i hela skogen man ska kunna säga hejdå till dessa barnen när jag väl ska åka hem, är ju ett stort fett frågetecken. Men den tiden den sorgen, som man brukar säga!

Ikväll ska jag få gänget att fira lite valborg. Får se om jag lyckas! :P Hela familjen verkar vara lite smått nere för tillfället. Men det är ju då vi jobbar tillsammans. Så det ska nog gå bra! :)


It's who I am, don't have to try hard
We always say, say like it is
And the truth is that I really miss
All of it
And nothing at all

♦ Joey


When you're lost outside, look inside to your soul.

Tillbaka till verkligheten! Ungarna tillbaka i skolan och jag tillbaka till arbete. Jag vet inte om jag ska tycka det är skönt eller inte. Visst är det skönt att vara ledig ibland, men jag gillar rutiner. Även fast mitt jobb kanske inte går så himla mycket på rutin. Vilket fall som helst så har lite tid från barnen gjort gott! Både från mig och för dom! Tvillingarna har varit som små änglar idag och jag skulle kunna krama luften ur dom när dom beter sej så:P Lillen fick jag inte träffat så mycket då hon skulle vila direkt när hon kom hem från skolan. Men det märks attt hon och jag inte heller träffats på ett tag då hon inte ville att jag skulle lämna rummet. :P Hon tyckte jag skulle lägga mej i sängen med henne som hennes nalle björn. :P Söte :P

Mulet, regn och sen åska har varit dagens väder. kanske inte det roligaste. Men det som är desto roligare är att allting börjar vekligen blomma upp nu! Träden börjar bli gröna, blommorna börjar blomma, gräset är grönare. JIPPY är allt jag kan säga om det! :) Vååååren är här!!! :)

När jag ändå är inne på våren så är det ju faktiskt valborg på lördag. Något jag inte trodde jag skulle missa direkt. Men värre blev det när älskade Rut skickade en inbjudan till hennes fest på facebook. Hon vet ju att jag inte kommer vara hemma men hon ville ändå inkludera mig. Jag kunde inte trycka på "kan ej komma" knappen.. Gästlistan fick ju mej att sakna ihjäl mej efter mina kompisar.. Så nu ska jag delta i festen! Åtmindstonde i mina tankar... 

♦ Joey

I don’t need easy, I just need possible.

Igår var en typisk "sista dagen på semestern" dag. Jag började tänka igenom vad jag egentligen behövde hinna med innan semestern var slut och det lyckades bli en fullproppad dag! Sen på kvällen kom jag dessutom på att jag hade lovat grannen Peg att jag skulle dyka upp någon gång under min semestern. Så jag slutade kvällen med dricka te inne hos henne! Vilket faktiskt var trevligt! :)

Idag var det dax för familjen att komma hem från Florida och jag skulle hämta upp dom på flygplatsen. Lyckades komma alldeles för tidigt och hittade ingenstans att parkera bilen så blev till att köra runt en massa inne bland alla termiraler! Jag kan nog hela flygplatsområdet utantill nu:P Annars var det faktiskt lite kul att se familjen igen! Alla verkade dock vara helt slut efter resan utom såklart den minsta. Jag skojar inte om hon pratade oavbrutet påvägen hem! Ska kanske nämna också att det tar ca 30-40 min hem:P haha!

Nu ska jag snart bege mej ut för att lämna tillbaka en film och sen möta upp tjejerna på Panera för att snacka lite skit! Men passa på att titta in videon här nere då Leyro hittar en av mina svenska tidningar. Hon är faktiskt duktig på att läsa svenska trots att hon aldrig tidigare i sitt liv ens hört språket:P Men såklart är det ganska så roligt att lyssna på henne:P



♦ Joey

Some people feel the rain, others just get wet.

Anledning till min lilla paus här i bloggen är helt enkelt att jag inte haft något bra att säga. Jag följer Stampes råd i Bambi "om du inte har något bra att säga, så säg inget alls". Det uttrycket var väl menat att man inte skulle säga något dumt om andra men jag tror det funkar ganska så bra nu med:P Av olika anledningar gick mina planer om att åka till New York denna helgen inte riktigt som jag hade tänkt mig. Men men, det kommer komma fler tillfällen! Istället blev det en ganska lugn helg. Såg "Water for Elephant" på bio som var en grymt bra film, var på en fest, hade myssöndag med Anna och lite annat smått under påskhelgen. Och jag kan ärligt säga att det blev inget påskfirande överhuvudtaget.

Idag var jag på Braintree Mall med Anna under dagen. Hur kan det komma sej att jag som inte alls skulle handla något kom hem med mer saker än Anna som skulle storhandla? :P Det lät kanske lite överdrivet för jag handlade inte speciellt mycket.;P Nu på kvällen mötte jag upp Leyro som jag inte sett på hela helgen. Vi kunde helt enkelt inte ha längre tid ifrån varandra:P

Annars fick jag reda på idag att LINDA kommer nästa vecka!!!!!! Blev ju nästan så glad att jag började gråta! :) Ska bli underbart att få se henne igen! :) Längtar sjukt mycket!



♦ Joey


Take a look at my face, there's no price I won't pay.

Väldigt osmart drag av mig att bestämma mej för att inte göra så mycket under min semester. Speciellt eftersom mina semesterveckor sker tätt inpå då jag firar ett år med USA. Jag visste att det skulle bli jobbigt då. All denna "avkopplingstiden" blir inte så avkopplande som jag hade hoppats. Hade någon gett mej en biljett hem så jag kunde fira påsk hemma hade jag tagit den direkt. Men om någon frågar mig imorgon kommer nog mitt svar bli lite annorlunda:P Like a roller coaster!

För att inte låta allt så negativ så är ju helgen här nu och då brukar allt kännas myket bättre! Dessutom har solen tittat fram idag! Så nu sitter jag på min veranda och solar lite. Och just precis sprang två ekorrar förbi. Så fy skam är det verkligen inte:)

Tänkte även passa på att säga Glad Påsk till alla mina läsare! Jag hoppas ni får en superbra helg! Och tack för att ni läser, det är för er jag skriver. ♥



♦ Joey

Sing like no one is listening, dance like no one is watching and love like you’ve never been hurt.

Hur kan man vilja ha två saker så mycket på samma gång? En del av mej vill bara att detta ska vara över så jag kan komma hem igen. Men en annan del av mej vill aldrig att detta ska ta slut. Hade man gjort en tv-serie om mitt liv som jag känner mej just nu hade den väl kallats typ Skilda världar eller nått. Som alla kanske kan räkna ut är min saknad efter Sverige lite extra stark idag.

Det är redan torsdag och en vecka av min semester har redan passerat. Vädret är inte alls som man hade velat på sin semester. Igår stod jag och skrubbade mitt badrum och tvättade 4 maskiner tvätt. Jag försöker att njuta av min semester men känner mej mer stressad av allt jag vill göra i sommar och hade kunnat dödat för att haft dessa två veckor då istället. Men kan vara bra att bara va också. Man kanske inte behöver göra något speciellt varje dag bara för att det är semester? :P

♦ Joey


Washington D.C.

Så kommer äntligen min uppdatering om trippen till Washington D.C.! För att ta det från början så startade resan hemifrån mej ca halv 8 på fredagsmorgonen. Efter att ha åkt taxi, tunnelbanna och buss var vi ganska så extakt 12 timmar senare äntligen framme på hotellet. Vi stod gapande i hotellet som var bland det lyxigaste jag bott på!  Lämnade iallafall väskorna på rummet innan vi gick ut för att käka lite middag. Mycket mer än en middag ute hade vi inte ork med, då vi sedan hamnade utmattade på hotellet:P

Efter lite Starbucks frukost på lördagmorgonen packade vi oss alla in i bussarna. Vädret för dagen = regn. För en gång skull kan jag stolt säga att jag faktiskt hade ett paraply med som jag och Leyro trängdes under hela dagen:P Första stoppet på den guidade turen blev Vita Huset! Hur overkligt som helst att stå där utanför..! :) Washington D.C. är en stad som har en massa monument, och såklart fick vi se några av dom:) Nästa stopp blev National World War II Memorial. Grymt fin plats där dom hedrade alla som kämpat och stupa under andra världskriget. Därefter fick vi se Vietnam Veterans Memorial, Lincon Memorial och såklart den höga Washington Monument. Bussen tog oss sedan runt så vi fick se lite mer av staden innan turen avslutades vid U.S Capitol byggnaden.

När guiden tog slut fick vi två val. Vara lata och åka tillbaka till hotellet eller att hoppa av och utforska staden själv. Jag och Leyro valde att hoppa av:P Utforskade Capitol byggnaden lite mer innan vi hamnade på det stora Visitor Center där vi kunde gå in och värma oss samtidigt som vi aktivt kunde se mer av vad staden har att erbjuda:) Hittade till sist en tunnel som gick till Library of Congress vilken var en mycket bättre syn än vad vi hade förväntas oss! Otroligt gammal byggnad som var otroligt vacker faktiskt:) Jag och Leyro insåg sen att vi var hungriga så vi tog taxi tillbaka till hotellet för att byta om och begav oss till en Cubansk restaurang nära China Town.

När vi var mätta och belåtna begav vi oss tillbaka till hotellet för att fixa till oss till den årliga NAVY balen som ägde rum in Annapolis ca 40 min från D.C. Verkligen en häfftig upplevelse att se alla pojkar i sina vita kostymer:) Och visst dansade vi loss. I ca 2 timmar sen tyckte vi det var bra. Men två timmar ytterliggare fick vi vara kvar där innan vår buss tog oss tillbaka till D.C. Jag och Leyro vägrade inse att kvälen tog slut där så drog med oss dansken Maja och tysken Yolanda ut när vi väl kom hem:) Dansade hela natten lång och hamnade till sist på efterfest i Virginia:)

Efter alldeles för lite sömn vaknade vi upp i ett solit Washington på söndagen, typiskt kan man ju tycka! Men vi avnjöt en frukost och gick lite runder innan det var dax för att packa ihop och börja resan hemåt! Intensiv helg, men hur rolig som helst :D


Utsikten från vårat rum. Rakt ner i lobbyn.


Vita Huset!


National World War II Memorial


"Here we mark the price of freedom". Väggen bakom är fylld av stjärnor. En stjärna representerar 100 amerikanare som dog eller som fortfarande är försuvunnen sedan kriget..


Delar av Vietnam Veterans Memorial


Lincon Memorial


Aj! Jag blir stucken av Washington Monument:P


U.S. Capitol


Library of Congress


Alla Au Pairer står redo inför NAVY balen i lobbyn på hotellet! Vart är då jag? Jo längst upp till höger kan ni se mitt huvud sticka upp:P


Jag och Leyro innan balen :)


När vi på kvällen gick ut i D.C. fixade min älskade Ronja, som jag lärde känna för nästan exakt ett år sedan på training school, in oss på klubben Spot. Och inte nog med det, vi kom in VIP. För övrigt var det underbart att se henne igen! :)

♦ Joey

It can happen so fast or a little bit late, timing is everything.

Just nu ligger jag i en sang hemma hos Anna:) Eftersom bade hon och jag har semester nu sa kan vi ju lika garna spendera den tillsammans. Idag har vi tagit det lungt dock. Jag tog en sovmorgon innan jag akte hem till henne. Vi har tittat pa film, gatt en promenad pa stranden med hennes hund Sydney och lagat middag tillsammans:) Far val se vad morgondagen har att erbjuda, vi tar allt lite som det kommer. Kan vara skont det med!

Kande att det var lite pa tiden att slanga ivag ett inlagg har i bloggen. Mest for att informera alla mina trogna lasare att jag faktiskt kommit hem helskinnad efter en underbar helg i huvudstaden Washington D.C. :) Saklart lyckades min data strejka for mej sa jag kunde inte alls uppdatera er som jag ville i fredags. Men jag har faktiskt fixat datan, dock har jag inte kommit pa installningarna sa jag kan ha ett svenskt keyboard, men det kommer:)

Bilder och en full uppdatering om min helg ar pavag! :) Sa hall utskik! :)

♦ Joey


I got all the time in space.

Kanske inte världens bästa dag som nu snart går mot sitt slut. Tack och lov, typ. Vill bara komma iväg! För imorrn bär det av till huvudstaden här i USA, Washington D.C! Ska bli grymt roligt! Annars är det många tankar som snurrar runt i huvudet. Så ska bli skönt att få tankarna på annat håll för ett litet tag.

Idag har jag varit på Burlington Mall, tänkte mycket på dej Linda! Var ju dina ägor för inte så länge sen! Saknar dej massoooor! Kom tillbaka? :) På vägen hem snurrade såklart min GPS till det igen. Men gick bra denna gången också:) Nu ska jag invänta Leyro, sen blir det till att tvätta lite, packa och lämna av kanin(jävlen) till min värdmammas syster. Jag hoppas även på att hinna med att färga håret. Ja det ser ut som att det bli en sen kväll:P


Everything I know and anywhere I go
It gets hard but it won't take away my love
And when the last one falls,
when it's all said and done
It gets hard but it
won't take away my love.

♦ Joey

Nobody said it was easy, no one ever said it would be so hard.

SEMESTER!!! :) Ja nu står jag inför två veckors semester:) Najs:) Åkte med familjen till flygplatsen i morse för att sedan köra hem bilen. Kul att jag sen missar avfarten och lyckas komma in i Boston.. I rusningstrafiken. Med en GPS som var för slow för att hinna med alla gator. Men till sist lyckades jag hitta rätt:) Regnat har det gjort hela dagen, en perfekt dag för att göra absolut ingenting:P Okej det är inte helt sant att jag inte gjort någonting. Jag åkte faktiskt äntligen och handlade lite mat till kylskåpet. Jag gav mej även på att göra pannkakor. Något jag svor mycket över då det blev mest en röra. Jag erkänner. Jag är ingen mästerkock. Men det insåg vi väl alla när jag inte fattade vad det menades med att RIVA potatis och inte hacka sönder dom. Men jag ska ju ha en privat kock sen när jag blir rik så det spelar ju ingen roll:P

Nu på kvällen fick jag sällskap av Anna. Vi tittade på Idol och snackade. Dreglade även över hästsportstidningar och alla fina saker man kan köpa här... Jag är faktiskt lite sugen på att köpa med mej något hem.. Hade det inte varit lite fräckt? En sadel kanske. Kan man ta det på planet? :P Okej, nu var jag nog lite ironisk..



I love u my BFF. ♥

♦ Joey

We all have our time machines. Some take us back, they're called memories. Some take us forward, they're called dreams.

Haft en konstig känsla i kroppen hela dagen. En känsla av lycka men samtidigt har jag känt av saknaden hemifrån. Usch, ibland kommer hemlängtan typ som ett slag i magen. Bara att kunna ta på en person hemifrån hade varit guld värt. Det har gått nästan ett år sedan jag gjorde det sist och snacka om att det är en tvistad känsla.

Men tur då att min dag varit så upptagen! Började lite tidigare än vanligt. Det har varit lek, en visit på bibblan, gymnastik och sen en djurshow på skolan där vi fick se ormar, öglor och massa andra exotiska djur. Efter den showen fick jag med mej tvillingarna också hem. När min värdmamma sedan kom hem efter jobb åkte hon, jag och flickorna till stallet! :) Det är nämligen så att tvillingflickan börjat låna en häst, 2 dagar i veckan har hon lektion men en dag i veckan ska hon rida själv. Jag antar att mina värdföräldrar insåg att jag passade bäst för den uppgiften då dom inte vet mycket om hästar:P Blev en hästskötare/barnpassare till den minsta. Vilket inte rörde mej i ryggen:) Avslutade sen kvällen med att åka och käka glass:)

Så i det stora hela har det det varit en lång, men bra dag! Nämnde jag förresten att det varit runt 20 grader hela dagen? :) Funderar nu stark på att inte duscha utan sova med min hästlukt:P Ja jag vet, jag är inte frisk:P Men med närmare eftertanke ska jag nog duscha ändå. Känner delar av ridhusunderlaget innanför mina strumpor:P



♦ Joey

It's hard to catch a falling star.

Idag var det dax för att bege sej in till Boston för att se Blue Man Group! Sjukt bra show måste jag säga!! :) Lätt det bästa Au Pair möte jag har haft här.. :P Tur hade vi också att det inte var fullsatt så vi kunde sitta tillsammans. Annars hade vi 2 platser som var tillsammans och 2 platser som var utspridda. Så kan det gå när man kommer för sent:P Men slutet gott, allting gott. Får ni chansen att se dom, så gör det! :)

Efter den nästan 2 timmar långa showen mötte vi upp Viktor, Sina och Tine i Public Garden. Njöt av det fina vädret och hade det allmänt mysigt och roligt. Sen att allting slutade med att Leryro skulle ta 500 bilder på oss överallt är ju en annan femma:P Hon borde bli fotograf eller något:P

Nu är jag iallafall hemma igen. Och ser fram emot en kort vecka då jag faktiskt går på semester nu på onsdag! Mitt schema är väl inte det stressigast Au Pair schemat man kan ha. Men två veckors avstånd från familjen ska faktiskt bli skönt:)


Ja just det. Jag glömde ju berätta att jag träffade Justin Bieber:P


Krattningen igår. Jobba på pågar!


Charles Playhouse där vi såg Blue Man Group.






:)

Då vi varken fick ta foton eller spela in något när vi såg Blue Man Group har jag inga bilder från showen. Men hittade ett ganska bra klipp på youtube som visar vissa delar av vad dom gjorde i showen:)



♦ Joey

Where we go we don't need roads, where we stop nobody knows.

Fredagkvällen blev lugn. Leyro och jag käkade middag på Friendlys och åkte sen hem till mej. Sen kom även Viktor och gjorde oss sällskap! Skypade med Leyros familj hemma i Mexico. Fick pratat med hennes pojkvän, hennes syster och hennes systerbarn! HUR kul som helst:P Fattade hälften av vad dom sa, men man förstår mer än vad man kan tro genom att bara se dom:P Annars tvingades jag och Leyro kolla på en massa klipp på datan av Viktors förebild och vi fick även se att Brad Pitt kanske inte är den vi trott han var! :P

Vid ett idag lyckades vi komma ut ur huset.. Mötte upp Anna och Mike och slutade med att vi satt i Mikes trädgård för att titta på när Mike och Viktor krattade löv:P Solen har bara strålat idag och värmen är påväg:) Men jag och Leyro fick tyvärr inte njuta mycket ute i det fina vädret då vi var tvungna att åka iväg för att hitta något att ha på oss till balen som är nästa vecka. Gick ju sådär.. Istället för en klänning kom jag hem med en massa andra saker.. hm.. Skärpning Josefin! :P

Nu sitter jag här och är lite halvsur. Jag jobbar nämnligen.. Jag jobbar nästan aldrig helger så det är inte själva grejen att jag behöver jobba som jag är sur över. Nä det är för att hela gänget är och kollar på en fotbollsmatch mellans Bostons lag och Dallas. Och här sitter jag.. Men jag antar att man inte kan göra allt:P Det kommer nog fler turer:) 


Wish it. Dream it. Do it.

♦ Joey

I probably wouldn't if I could.

Idag har jag varit på zoo! Perfekt väder för att gå runt och titta på djur faktiskt! Och tydligen ska det fina vädret hålla i sej hela helgen:) Det gillas. Det som också gillas är att för tillfället känns allt så himla bra! Jag går mot ett årsstrecket här i USA och det går nog bättre än någonsin! :) Det är dessutom fredag! :D Leyro kommer hit ikväll för att inta min lägenhet under helgen. Vad som mer kommer att hända ikväll återstår och se:)

Skypade precis en sväng med mamma och tvillingarna. Var ett tag sen nu sen jag skypa med huliganerna. Konstigt nog är dom bland dom jag saknar mest här. Trots att dom drev mej galen när jag var hemma:P Nu är det till och med så illa att dom knappt ens kan säga till mej att dom saknar mej för att jag ska vara på gränsen till att börja gråta. Men kommer ju se dom snart. Snabbare än både dom och jag kan ana!

Eftersom jag vet att Svärd-familjen ser detta så vill jag verkligen passa på att TACKA för paketet som idag nådde mej! :) Tack!! :)

♦ Joey


It's the moment of truth and the moment to lie.

Vilken toppendag! :) Började med att dra upp mig själv i morse. Vilket inte var det lättaste ska jag säga:P Men väl ur sängen åkte jag till banken för att få några papper till mitt körkort. Därefter åkte jag till amerikanska versionen av Vägverket. Det var på tiden att jag åkte dit för att ge mej på teoriprovet, så jag kan få mitt amerikanska körkort i tid! Men jag vet själv hur jag är. Jag går och drar på det, pluggar och pluggar för att kunna ALLT. Men någon gång måste man ju också göra provet. Så jag sa till min värdmamma i början på veckan att jag skulle göra provet denna veckan:P Mest för att sätta press på mej själv. Och ja. Det visade ju säg vara lönt. För jag klarade minsann det!! :) Sen att jag ser ut som ett stryk på mitt körkort är ju en annan historia. haha! Nu är det iallafall bara körtestet kvar och det SKA jag ju bara klara av utan några problem!

Efter mitt glada besked över att jag klarat mitt prov åkte jag hem för att göra klart alla mina uppgifter innan det var dax för att hämta ungarna på skolan. Och ungarna har varit som små änglar idag :) Lillen la sig i sängen för sin eftermiddagsvila utan att göra en big deal. Tvillingarna sprang ute och lekte och rätt var det var så kom dom in för att göra sin läxa:P Det också utan att göra stoj och stim:) Att solen sedan stålat och det varit hyssat varmt har ju bara varit en plus i kanten :) Nä, det kommer nog vara ett leende på läpparna idag när jag går och lägger mig.



♦ Joey

I need your grace to remind me to find my own.

Ibland är det inte så lätt att inse att vuxenlivet inte är så underbart som man trodde när man var liten. Jag kommer ihåg när man var liten och man inte fick den där leksaken i leksaksaffären eller när man var så trött på att inte kunna bestämma själv. Min enda tanke var då " När jag blir stor då jävlar ska jag minsann köpa 1000 leksaker och göra allt det som jag inte får göra nu". Jag antar att det inte är så kul när man väl kommer dit. Vuxenlivet innebär också massa andra tråkiga saker. Som att fylla i massa lappar till staten som man fattar noll av. Eller som att vara ansvarsfull nog och inse att pengarna faktiskt inte räcker till till ALLTING. Att sedan mötas upp en onsdagkväll på Starbucks och klaga på allt detta fick väl oss allihopa att känna oss som 100 år.

Ja det var ungefär det vi gjorde igårkväll. Klagade på den amerikanska staten och klagade lite mer. Fast mellan varven skrattade vi som vanligt åt oss själva. Inte lönt att vara runt 21 år och redan klaga på allt detta. Vi får nog tid till det också:P Men för att ge oss själva en klapp på axlen köpte vi äntligen biljetter till RIHANNA i Juli!!!! :D Ska bli så himla roligt!! Förbandet är dessutom Cee Lo Green vilket kan bli intressant! :) Läääängtar redan!! :)

♦ Joey


Dreams are hard to follow but don't let anyone tear them away.

Kalla mej lite halvdum om ni vill. Men när saker och ting går bra, lite för bra för att vara sant, då är det nästan som att jag går och kollar mig över axlen. Jag väntar på att en bomb ska fällas ner och slita sönder allt det som för tillfället är bra. Precis som nu. Jag har väntat på att vissa saker skulle falla på plats och nu verkar dom göra det. Och jag är lite för rädd för att slappna av. Men alla krafter i min kropp säger till mej att lätta lite på tyglarna och njuta av stunden. Dock har jag gjort detta innan och lyckats bli lite för blåögd. Något jag har fått sotat för i efterhand. MEN. Men. Jag försöker att leva i stunden, man vet aldrig vad som händer i morgon. Så jag ska faktiskt göra allt för att njuta. För visst, vi vet inte vad som händer imorrn, men idag är allt bra. Och det är den bästa känslan och dom bästa stunderna man i efterhand kommer ihåg. Ibland måste man släppa rädslan. Så det är det jag försöker göra nu. Jag försöker att inte titta mej över axlen, resten löser sej efterhand.

Så för att byta samtalsämne helt och hållet! Många av sveriges kanaler har konstigt nog stängt av så att dom som är utomlands inte kan titta på program online. Resultatet av detta har nu blivit att jag då och då  sitter och glor på Big Brother... Hm.. Ska jag sätta mej i skamvrån nu och skämmas lite? Kan ju också säga, för dom som inte tittar på detta, att det är många skåningar inne i huset i år. Igen måste jag då fråga; är detta något vi ska vara stolt över ej? :P

♦ Joey


You're feelin' all alone but you won't be on your own.

Prisa Gud, här kommer skatteåterbäringen, som dom säger i Robin Hood! Fick ett glatt mejl av mamma idag om att jag faktiskt får tillbaka pengar på skatten och inte behöver betala. Gött! :) Kom dock som en total överraskning. Livet hemma är långt borta nu, och allt med skatt och sånna saker tänker jag inte ens på. Desto mer tänker jag på skatten som ska betalas här, så det går väl jämt ut skulle jag tro. Men har jag tur får jag lite pengar kvar:)

Jag har en speciell känsla i kroppen som jag inte kan sätta fingert på vad det är. Oro, stress, glädje, sorg´, förvirrning, lycka? Känslorna är överallt. Det är mycket just nu, samtidigt som splittrade känslor kommer fram då min årsdag här i USA börjar närma sej. Nog för att jag vill vara här. Men jag saknar alla där hemma lika mycket för det. Nåja. Nog om det.

Titta istället på videon här under där Erika (en svensk tjej som var här förra sommaren för att satsa lite på sin musik) sjunger fint för oss. Hittade videon nu när jag tittade igenom lite bilder. Det var hennes sista dag i MA och vi var alla samlade runt brasan. Bara jag tittar på filmen kommer jag ihåg den enormt stora lycka som fyllde min kropp just den stunden. :)



Erika spelade inte bara sina egna låtar utan det blev mycket allsång. Denna videon visar hur vi tappert försöker lägga in lite svensk musik. Något som kanske inte helt och hållet uppskattades, förutom kanske av oss själva:P


♦ Joey

It's as simple as this, couldn't spell it out more clearly.

Då var vi inne i April. S-J-U-K-T. Var det inte igår vi firade jul? Hehe. Aprilskämt blev det inte mycket till detta året. Gav mej på Leyro och försökte lura henne om att min värdfamilj skulle flytta till LA i Juni. Jag trodde verkligen inte aprilskämt existerade på denna sidan av jordklotet. Men jo. Fick tillbaka ett sms där det stod "haha you wish! If you're moving, I'm coming with you:P Happy April Fools Day." Hur kul var det då? Så jag gav mej på Anna istället med samma skämt, vilket jag aldrig trodde hon skulle gå på. Men det gjorde hon:P Ringde upp mej på fredagskvällen efter att hon fått smset. Hade hon inte väckt mej från min sköna tupplur hade jag kanske kunnat dra det ett steg längre. Men let's face it. Skämtet var dåligt och min hjärna var inte där den skulle vara för att kunna svara på Annas frågor:P Så jag gav upp. :P

Men hujeda mej var jag ser fram emot April! Titta bara vad jag har planerat! :)

10 April Se Blue Man Group i Boston
13-17 April Två veckors semester!! Inte riktigt helt planerad men vem vet vad som kommer att ske?
15-17 April Under mina semester dagar; Washington DC
23-24 April Under mina semester dagar; New York City

Annars ska jag stå med ett amerikanskt körkort, bokat 2 resor plus en konsert innan April är slut. Är jag en busy woman or what? :P

♦ Joey

Just open your eyes, you will see the light shine.

Vårkänslorna bara sprudlar denna helgen! Vädret har varit underbart! Fast det var väl tur det, det lyckades minsann snöa i fredags så pass att man började få tvivel om våren verkligen var påväg. Men yes! :) Grillning ute på Viktors veranda tills solen gick ner. Dansade till musiken och hade solglasögonen på tills vi knappt kunde se våra fötter:) Men vi fick väl inse till sist att det blev lite för kallt för att vara ute hela kvällen. Så vi fick dra oss in och leka lite lekar och dansa i Viktors lilla rum i källaren :) Det var en toppenkväll om du frågar mej :)

Söndagen har varit lugn, kanske så lugn som en söndag ska vara. Hade ingen bil idag så fick underhålla mej själv ett tag innan Anna kom och gjorde mej sällskap:) Köttfärssås och spagetti fick vi lagat innan Viktor, Tine och Sina klampade in i min källare. Tillsammans åkte vi sen till Shipyard i Hingham. Men bara för en liten stund för sen var det dax för mej att åka hem och jobba en sväng. Alla ungarna sover sött så jag kan väl kanske inte kalla det jobba. Var precis uppe hos tvillingflickan och klappade på hennes huvud då hon trodde det var monster i gardroben. Men jag jagade ut dom:) Bra va? :)

För övrigt firar jag 11 månader med USA idag. Vart tog tiden vägen?


Jag sa ju det. Jag är Dr Dolittle. Denna fula kalkonen stod hos våran närmsta granne igår:P


När hela familjen ska käka brunch på Niko's kan det se ut såhär:P haha!


Grillmästaren Viktor:)


:)


Viktor har discobelysning gånger 5 nere i sitt rum :P


It has no end. That's how long you will be my friends. ♥

♦ Joey

You fight to hold on. You fight to let go.

Jag skriver nästan aldrig korta inlägg så nu ger jag det ett försök. Igår var internet nere = ingen uppdatering. Hade ändå inget nytt på gång. Mådde inte så bra. Stannade hemma hela kvällen och somnade tidigt. Ikväll ska vi kolla på solnedgången och ha grillfest. Ska bli kul! Viktor blir snart riktigt arg för vi är så långsamma.

Titta på denna videon och skratta. Gulligare unge kan man nog inte hitta.



♦ Joey

Never knowing who to cling to when the rain set in.

Som jag nämnde igår så skulle jag försöka sova över hos Leyro, och det gjorde jag också. :)  Skönt att komma ifrån lukten. Dock börjar jag undra om jag blivit Dr Dolittle eller nått.. Inte nog med att vi fick reda på idag att lukten visst kom från något dött djur, troligtvis en mus eller flera möss, men under den lilla stunden jag körde runt i Leyros lilla småstad trodde jag att jag var mitt inne i ett zoo eller något. Det första jag stötte på när jag körde in på Leyros uppfart var fyra råddjur som stod i hennes trädgård. Var kanske inte så onormalt i och med att hon bor ute i skogen. Men när vi sen skulle köra och käka hann vi inte långt förrän något annat djur långsamt kom gåendes över vägen. Både jag och Leyro stirrade som om vi sett ett spöke. Men jovisst var det en pungråtta! Det är inte varje dag man får se det i skåne! haha! :P Läs ironin.. :P Påvägen hem lyckades vi också stöta på ett annat djur. Som vi blev lika förvånade över att se som när vi såg pungråttan. Men denna gången visste vi verkligen inte vad det var! Leyros värdmamma hade en aning om att det kunde varit en Fisher Cat. Något som jag aldrig hört, sett eller ens vet namnet på svenska:P 

Lukten här hemma har blivit mycket bättre, tack och lov. :) "Experten" som kom hit tog ett steg nere hos mej och sa direkt att det var ett dött djur någonstans. Sen tittade han och sa "good luck with finding that animal". Jag trodde jag skulle smälla av då jag verkligen inte vill gå en dag till i denna stanken. Men han grejade det :) Och jag ville nästan krama honom så glad jag blev:P Han frågade mej sen på vägen ut vart jag kom ifrån. Såklart svarde jag Sverige. Då hörde jag honom bakom mej säga något otydligt på svenska. haha! jag såg väl ut som ett frågetecken ungefär men han förklarade att han hade en god vän från Norge som lärt honom en fras på norska:P När jag sen bad honom upprepa frasen kom orden "Jeg er ikke sjuk, jeg er bara svensk" från hans mun. Jävla norrmän :P Lär amerikanarna nått vettigt att säga istället:P


Fisher cat.


Pungråtta.

♦ Joey

RSS 2.0