HalloweenWeekend 2010

Vilken helg! :) Jag hade rätt om min feeling i fredags, för en gång skull :D Mkt skratt och roligheter! Jag ska försöka korta ner allting så gott det går:P

I fredags verkade det inte hända allt för mkt. Så halv 10 gick jag och duschade och tog på mej pyjamas redo för en lugn hemmakväll. Men hann inte mer än att sätta mej ner förrän Anna ringer och vill att jag ska hänga med till en bar i Hingham. Så det blev till att fixa till sej igen och ge sej iväg. Väl framme får jag reda på att Anna inte kom in. (Anna bli 21 någon gång då!! :P) Så istället drog vi hem till Mike och kollade på Skräckfilm :) Passande såhär på Halloween :)

I lördags gav jag mej själv en liten sovmorgon innan jag, Anna och Mike åkte till Ikea:) Jag inhandlade massa ljus och en visp.. Vuxenpoäng? :P Och såklart lite svenskt godis :) hittade även julmust i den svenska shopen, hur awesome var inte det då!? :) på kvällen kom Leyro och Ida och joinade oss. Gjorde oss redo för halloweenParty och tog sedan taxi tillsammans till ett hotell i Braintree! Doug hade hyrt ett hotellrum som det skulle festas i. Låter lyxigare än vad det var;P haha! Kanske är dax för mej att avslöja vad jag var utklädd till:P A Grape! En Vindruva! :D haha! Hade ballonger fastsatta runt hela mej! Och Leyro var min coola grape kompis;P Grym utklädnad och allas ögon när vi kom in i det lilla hotellrummet slår allt! Haha!

Till min och Leyros fördel fick vi bytat till ett större rum bara 15 min efter vi kom! Jag kan säga er att det var inte lätt att gå runt med ballonger på sej! Man slog till alla hela tiden och slog ner en och annan sak bara man vände sej om:P Men det var en grymt rolig fest! Som varade fram till klockan 5 på morgonen! Leyro blev på egen begäran ganska så snabbt ett russin:P Men när jag kom hem hade jag 3 ballonger kvar, vilket jag kan tycka är ganska så bra. Jag menar det var nog inte någon som Inte ville smälla våra ballonger! :P Våran kostym blev en Succé och jag tackar mitt värdbarn sååå sjukt mkt för den brilljanta iden :D

Hade både Leyro och Anna som sov hos mej så idag vaknade vi alla RÄTT så trötta! Men drog ändå iväg på en liten roadtrip mot Salem! Salem är ett känd turistställe under hela oktober och under Halloween! Det är nämnligen en Häxstad:P Massa historik om om häxor och grejor. Iallafall så hittade vi dit efter många om och men. Och det var verkligen HUR häfftigt som helst! Varanan människa var utklädd till något. Barn, vuxna, gamla, unga, till och med hundar! Gick runt och kollade på alla människor och till slut hamnade vi i ett spökhus. Dom hade nån 3D grej.. Skådespelare som kom fram och skrämde oss. Riktigt läskigt var det! Men kanske inte värt 10 dollar.. :P

När bilen rullade in på min gata trodde jag dessutom inte mina ögon! Var såååå mkt barn där! Alla skulle gå bus eller godis! Helt galet! Halloween är så mkt större här i USA. Och jag är så glad över att jag fått vara med och fira denna galna traditionen! Kunde inte blivit bättre! :) Men en bra helg kommer kanske inte utan bieffekter. Är sjukt trött! Så bilder får vänta tills imorrn! :)


Detta är kanske den bästa bilden jag kunnat få på ett riktigt utsmyckat hus! Man kan se sånna extrem fall som detta i mellanåt:P Man blir lika häpen varje gång! :)


The grapes :P

♦ Joey

Truth is i am done pretending.

Så var det ÄNTLIGEN helg! Som jag har längtat! För nu är det Halloween på riktigt! Är så exited för att fira denna högtiden just i USA. Allting större. Allting mer överdrivet. Slutsatsen jag drar innan helgen riktigt dragit igång är att den också måste vara så mkt roligare :)

Igår träffade jag Linda en sväng efter jobbet. Blev middag på Fours i Norwell innan jag körde hem henne till Concord. Kan ju säga så mkt att det är tur att vi har så kul tillsammans och kan ta vara på minsta lilla stund vi får. Över en timmes bilkörning brukar ju inte vara så kul! Men när vå slår våra kloka huvuden ihop blir det ju som det blir:P Lite mindre kul var den över 20 minuters långa kön jag fick sitta i på vägen hem! Men så blir det när giriga amerikanare ska gå från 3 filer till en.. Dom som säger att skåningar inte kan visa hänsyn i trafiken ska se hur amerikanare beter sej.. Unbelievable..

När jag ändå är inne på det med amerikanare i trafiken, så hade jag en gubbe som körde rätt ut framför mej igår. Jag tutar ju såklart och då räcker han upp ett finger som kanske inte är så snällt. Ja men tack för den lixom! Men jag kan iallafall ta upp min lilla lista med "saker jag måste uppleva när jag är i USA" och kryssa CHECK på punkten "Någon som räcker finger åt mej när jag kör bil". :P haha!  


Lillen fick idag tag på min kamera, igen:P Fotade 5000 bilder på bara löven som ligger så fint i våran trädgård:P



♦ Joey

The pumpkin died..

I onsdagskväll när jag kommit hem efter en, som nämnt, trevlig middag på cheesecake pratade jag som vanligt med Linda i telefon. Och när jag sitter och lyssnar på vad Linda säger tittar jag upp mot min pumpa som står så fint på en hylla ovanför tven. Och van ser jag då!? Jo att min lilla pumpa inte alls mår bra! han hade typ smält.. Eller nått.. Vilket fall som helst så har jag nu insett varför alla har sina pumor UTOMHUS istället för inomhus... Tyvärr så svärde jag mest åt min kära pumpa. Så vi fick inte direkt ett sånt bra avslut. Men jag hade verkligen förväntat mej mer av den pumpan. Åtmindstonde att han skulle få stå kvar under helgen, då det är då själva Halloween är.. Men nää! Att slänga honom i soporna var inte heller det lättaste kan kan säga! Och fy F*n vad han luktade illa.. Poor guy.


Före. Se så glad och fin han är här! Dagen efter jag tagit hem honom!


Efter.. Ja så mycket mer behöver jag väl inte säga.......

♦ Joey

Truth and Time Tells All.

Åkte en sväng till Hanover Mall och gick runder innan jobb. Jag har alltid tyckt det varit ganska drygt att gå i affärer själv, men i USA är det annorlunda. Precis som allting annat:P Nä inne på Macys fastnade jag en lååång stund och pratade med han som jobbade i kassan. När jag sen kom till nästa affär så fastnade jag även i kassan där en stund! haha! Men det är det jag gillar med amerikanare, dom gillar att kallprata med vemsomhelst:) Fick iallafall köpt det sista inför Halloween! Så nu är man all set! Skönt! För jag kommer ihåg förra året då jag samma dag sprang igenom stan och inhandlade allting i sista minuten, på typ 15 min! Stressigt värre! :P Men nu kan jag vara lugn:) Nuuu ska vi bara hitta festen haha! :P

Efter liten lugn stund på jobbet åkte jag med Ida och Leyro till CheeseCake Factory! Jag åt min favvosallad och vi delade på en pumpkin cheesecake till efterrätt:P Riktigt trevligt hade vi! Även om vi blev färre än vad det var planerat! Det var ju Anna och jag som planerade att gå dit från början. Och Anna kunde inte ens komma:P Men hon är förlåten:)


Jag kan verkligen inte sluta skratta åt denna bilden som vi tog i Söndags:P

♦ Joey


Seems so far away.

Hur härligt är det inte då att ha 22 grader och sol i slutet på Oktober?! Jag skrattar mej lycklig:) Jag fick till och med byta om en gång idag. För även om jag visste att det skulle bli lite varmare, trodde jag inte att det skulle bli SÅN stor förändring:P Även fast man blivit lite trött på all värme så är 22 grader helt okej:)

♦ Joey

It kind of sucks..

Har försökt i flera dagar nu att försöka kolla på fredagens avsnitt av idol.. Men det har inte gått! Står bara att det är något fel på videoklippet.. Bara för att tv4 "hippar" till sin tv4play behöver inte vi DESPERATA männiksor som sitter ute i världen bli drabbade. Inte dom i heller som sitter i Sverige och kanske har missat avsnittet helt. Och om 3 dagar får man minsann betala för att se programmet! Det värsta är att jag kommer antaglien vara den idioten som betalar. En höst utan idol är ju ingen höst! TUMMEN NER för tv4play!

Annars är jag allmänt trött idag. Ska försöka komma i sängen i tid. Och sen kanske. Men bara kanske ska jag unna mej själv lite sovmogon i morgonbitti.. Får väl se hur snäll jag är mot mej själv! :P

♦ Joey

Live it out loud.

Tummen upp för min Söndag iallafall :) Har varit riktig trevlig:) Började med att hämta upp Mike i Hingham för att senare köra vidare för att hämta upp Anna i Cohasset. Jag och Mike ville lura Anna att vi fått punktering, men det gick väl sådär.. :P Att lura någon att man kört på en trottoarkant sidan om vägen med frasen "A turkey came out in the middle of the road. No wait, it was a hole family of turkeys" kanske inte gör historian så jätte trovärdig:P Men kul var det:P Nästan gång kanske vi lyckas lura henne:P Anyway, efter att ha hämtat Anna åkte vi vidare till Ihop för lite amerikans frukost. Var godare denna gången. Men kanske var för att klockan var nära halv ett och jag inte käkat frukost. Så blev väl mer som en brunch. Men njaa..

Efter att ha lämnat Mike hemma hos sej åkte vi och hämta upp Leyro! Stannade sedan på Iparty för att fixa lite till halloween. Riktigt kul där inne när vi provade hattar och allting annat:P Hann med att fixa en hel del grejer också. Nu saknas bara några saker för att vi ska vara helt redo inför helgen! Ska bli SÅÅ kul att fira halloween här!! :)

Efter att ha praktiskt taget tvingat Anna och Leyro att åka på pumpa plockning med mej, styrde vi mot Bridgewater. Knappade in adressen i GPSen och så bar det iväg. Men när vi väl kom fram till adressen såg vi inte en pumpafarm så långt ögat kunde nå.. Så till sist stannade vi vid en mack, där några killar fakiskt var schyssta och lät oss köra efter dom hela vägen till farmen, så vi kunde komma rätt! men väl framme hade dom lyckats stänga.. Och tydligen hade dom slutat köra ut till pumpa fältet redan 15 på dagen.. jag var sååå sur.. För jag hade sett fram emot det.. Få väl se om jag får med mej någon nästa helg:P Om vi hinner. Men då blir det sista chansen innan allting stänger för i år!

Väl hemma hos mej blev det tacos! Med en mexikanare i gänget var det ju nästan ett måste:) Efter middag och lite Greys blev det fotboll för hela slanten. Killarna drog hem en seger. Och vi är nog lite av deras maskotar när vi sitter där och kollar på dom varje söndag. Förra helgen åkte vi aldrig dit och då förlorade dom stort. Så vi får nog bara inse att vi måste sitta där. Så pojkarna blir glada:P




Jag och Leyro på PumpaFarmen:P



:)



Gillar dessa flickor skarpt :)



Jag fick iallafall hålla i en pumpa:P För det har jag ju inte gjort förr:P hehe

♦ Joey

Back to Yesterday,

Igår kväll hade jag VFF det vill säga VärdFamilj Fritt. Leyro och Kevin kom över och gjorde mej lite sällskap. Och efter vi suttit och umgåtts ett tag så körde vi till Berrworks, en pub i Hingham. Eftersom Kevin inte är 21 än så fick vi inte ett bord vid baren.. Och servetrisen visade NOGGRANT den linje han inte fick passera!!! Själv satt jag där och skrattade så jag inte fick luft. Kul grej det att stå med en fot på den förbjudna sidan och en fot på den tillåtna sidan. Var bara löjligt till sist. Om han behövde gå på toaletten så visade hon även honom hur han skulle gå runt hela puben.. Herregud:P Men även dom måste följa regler:P haha!

När jag väl kom hem mitt i natten skulle jag öppna min data lite snabbt för att kolla läget. Och då såg jag att minsann Amanda var inloggad på Skype. Så vi började snacka lite :) Konstig känsla att veta att hon precis gått upp hemma i Sverige och jag inte ens gått och lagt mej :P Jag fick till slut sluta prata med henne när jag insåg att klockan var över 4 på morgonen! :P haha!

Var mer än halvdöd i morse när klockan ringde halv 10.. Men det vara bara till att dra sej upp och köra och hämta Ida. Ja Ida är ju skåningen som är ny Au Pair i området! Och fan vad skönt det var att umgås flera timmar och bara höra skånska:P haha! Jag hade helt glömt bort ord som "Klydderöv":P haha! Blev iallafall lite shopping på Mallet:) Blev dumförklarad när jag kom in på Target och skulle köpa ett USBminne.. Hallå Josefin häng med i svängarna:P En extern hårdisk stod jag istället sen och betalde för. Ja det är inte lätt att hänga med i tekniken alla gånger:P Efter allt handlade blev det lunch/middag på CheeseCake :) Mumsigt värre:)

Klockan är halv 6 på kvällen nu och jag är väl mer eller mindre redo för sängen.. Men får nog hålla mej uppe och se om det händer något mer ikväll. :P Man vet ju som sagt aldrig:P


Den här handtorken inne på Beerworks säger allt " Fell the power" och ja vilken power det var i den alltså.. haha!


Kevin och Leyro :)


Grymt god Halloween öl :) Kom till USA och smaka vetja:P Men skynda! Halloween är ju över nästa helg:P


Jag blir ibland rädd för mej själv:P

♦ Joey

Flying high!

Sitter med en kopp kaffe framför mej. Laddar upp för inför ikväll! VAd än det nu blir! :) Men jag har en liten känsla av att det kommer bli en skojig kväll! Har haft den känslan innan men kanske inte riktigt blivit så bra som jag hoppats. Men man vet ju aldrig med detta landet :)

Jag har bestämt mej för vad jag ska vara på Halloween :) Jag säger inte det än. Det får ni se nästa helg :) Meen det är sjukt bra, tycker jag iallafall ;) Det var faktiskt tvillingflickan som gav mej iden;P haha! Så ni kan ju bara ana hur det kommer bli:P

VAD håller dom på med i Malmö?!?! Skjuter ju hit och dit.... Katastrof! :S Skärpning!

Angånde min hemlängtan som kom till mej för några dagar sen, vill jag säga TACK för allt stöd jag fått hemifrån. Alla mejl, meddelande och allt det där har fått mej att känna att ni är närmare än vad ni är. Det underlättar. Sen kan jag ju säga att jag har ett bra crew här på andra sidan jordklotet som gör det lättare :) Så kärlek till er alla :) <3

Nu får ni alla ha en underbar helg :) Ta'et lugnt :)

♦ Joey

Everybody needs inspiration.

Haft en intensiv förmiddag med bara tråkgöra.. Skulle sen börja jobba lite tidigare för att jag skulle plocka upp kaninen innan jag plockade upp ungarna efter skolan. Ja jag vet. Den meningen make no sence. Den bästa förklaringen är väl att tvillingarna hade med sej kaninen till skolan för att visa upp för klassen. Och eftersom det är så mkt barn som ska ut samtidigt från skolan, när alla slutar, så skulle jag hämta kaninen först. Sagt och gjort. Dock skrattade alla gott när jag kom in till kontoret och sa "I'm here to pick up a bunny" mer eller mindre. :P Lillen den lilla stackaren hade fått utslag över hela huvudet så hon var hos skolsyster. Så jag plockade med henne till bilen. Ja hon såg verkligen inte bra ut. Men pigg var hon ändå :)

Efter jobb var det Au Pair möte. Av någon konstig anledning skulle vi stå ute och skära i pumpor. JAg tyckte det var kul:) Minus kylan och att man inte såg riktigt vart man skärde. MEn resultatet blev hyffsat bra:) Jag bröt dock en tand på min söta pumpa. Jag skyller på att det var för mörkt:P Träffade även på en ny svensk au pair, FRÅN SKÅNE!! :D till och med Svedala! :P haha snacka om att det var underbar att höra skånskan igen :D:D Underbara skånskan! :)


Min pumpa är på nedersta raden. Andra pumpan från vänster. :) Om ni undrar vad det är för hål han har på sidorna så är det skotthål. Ja han har blivit skjuten den lilla stackaren!


Visst är han snygg? :) Lugg har han också! :)

♦ Joey



Miss Home. ♥

Efter alla underbara skypedater idag har min hemlängtan kommit smygande. Jag saknar bara allt. Och alla. Ni är bara så bäst. O usch vad ni är underbara! Skulle vilja åka hem just i denna sekunden och krama er.. Varför måste det vara så långt mellan oss? Ibland blir det bara jobbigt när det är runt 600 mil hem.. Det är ca 60 timmar om man kör bil eller hela 900 timmar att gå den sträckan. Det är långt!

♥ ♥ ♥


Hösten har även hittat till Weymouth.

You can't know
How much I think about you, no
It's making my head spin
I know that we can't
Be together
But, I just like to dream
It's so strange

♦ Joey

Who I am, who I’m not, who I want to be.

Saw (femtoelfte Saw filmen?) i 3D som kommer ut på bio nu snart, är något jag starkt funderar på att gå och kolla på. Lär ju vara det läskigaste och hårresande jag sett på länge! Dessutom så bara känner jag för en riktig skräckis snart :) Kommer inte ihåg sist jag såg en sceary movie:P

Men ikväll var det dax för mej och Anna att se den nya hästfilmen "Secretariat"! Var liiite seg imellanåt, men bara att få se hästar röra sej och se glädjen med att vara nära en häst gör mej knäsvag.. En hästafjolla som jag saknar dom stora fyrbenta djuren så mkt att jag blev helt tårögd under filmen. Det är något med hästar som får mej att känna mej hel. Alla hemifrån som känner mej vet att jag är en hästnörd. Att inte få vara runt hästar som jag alltid varit i stort sett hela mitt liv har fått mej att lära känna en helt annan sida av mej själv. Men faktum är att jag behövde den breaken som jag nu fått. Alla problem, alla missförstånd, alla knäppa hästmänniskor och all otur fick mej att tappa suget. Något jag inte ville skulle hända. Jag vet att jag inte har slutat med hästar. Bara lagt det på hyllan för ett tag. Jag behöver sakna det. Det livet. Även fast det är otroligt svårt att känna sej vilsen som en "icke hästmänniska" för ett tag. Men när kritan kommer fram så står det skrivet i stjärnorna, en gång hästnörd, alltid hästnörd:P

Gud vad jag flöt från ämnet där. Pratade om en filmer och huxflux flöt jag in på något annat:P För att ytterliggare flyta in på något annat så pratade jag med Sandra idag! Kul att höra hennes röst igen:) Hon är lixom saknad här borta hos oss. Men verkligen credit för henne för det hon gått och går igenom! Hamnar högt på min lista med "starkaste psyket hos en människa som jag träffat på". :)



♦ Joey


Being silly.

Lillen äääääälskar att filma och fota allt och alla. Därför tänkte jag visa er hur det kan se ut när hon ställer sej framför kameran :)



♦ Joey

We run so fast, we run so free.

Söndagen har bjudit på lite mys med Annis :) Bakat muffins, gjort kycklingsallad och tagit det lugnt! Skulle egentligen åkt på pumpkin picking men klockan rann iväg så det får bli i veckan :) Vi gick ut i det fina vädret på en promenad istället. Nu ska vi däremot förvandla min lägenhet till en skönhetsalong. Jag ska klippa annas hår(!) och jag ska färga mina ögonfransar och försöka mej på att göra något med min lugg. Good Luck Chuck? :P

Annars har helgen bjudit på en liten fest. Jay(en från killarnas fotbollslag) hade lite folk över i hans källare. Det spelades lite beerpong och flipcup. Trevlig och lugn fredagkväll. Igår blev det lite jobb och jag åkte även med Anna och Mike och kollade in lite halloween dräkter. Hm. Dom lyckades bra med att hitta en bra outfit. Jag tänker fortfarande på vad jag vill vara.. Förra året var jag djävulen. Passande va? Höhö:P Men detta året står mitt huvud stilla. Kanske för mkt att välja på. Förslag är fortfarande välkommen! :)


jag och Linda på förra årets halloween fest :)


Jonna, Lina, jag och Jeppe :)


O så jag och byggare bob. Eller jag menar Anton :) Usch, saknar folket hemma! Men det vet ni nog redan :)

♦ Joey


I won't back down.

Jag tror att jag börjar bli för gammal. För gammal för att låta mej själv sova utan att ställa en klocka.. Det gjorde jag idag. Anna och Mike ringd och väckte mej lite efter elva.. Och jag kände att mitt morgonhumör var lite för dåligt för att ens kunna tänka. Efter att jag bestämt mej för att ändå hänga med och kolla på amerikanskt fotboll laddade jag om. Började sjunga på en glad låt och vände snabbt på mitt humör.

Ja jo för det höll ju i länge.. Kom aldrig iväg till matchen av olika orsaker. Orsaker som jag inte behöver gå in på.. Men som gör mej att jag kan hata min sits ibland. Som gör mej trött på allt och känner mej instängd.

Inte för att jag ska låta mitt humör förstöra min lördag. Nä för om jag bortser från allt som jag stört mej på idag så känns läget bra. Jag känner att jag som person går framåt. Jag känner för kanske första gången på länge att jag har vuxit som person. Med det sagt. Inte allt för djupt och invecklat, så ska jag glo lite på idol innan jag ska bege mej ut.

♦ Joey

What Happens Happens.

Då var det fredag igen! Snart måndag som pappa skulle säga.. hm. Anyway. Sleepover med Linda från onsdag till torsdag! Käkade god mat på kvällen tillsammans innan vi poppade popcorn, öppnade en påse bilar och satte oss framför datan och kollade på Sherdil in till småtimmarna! Och jag måste säga. Älskar den filmen! :P Hääästar :) Efter en trevlig kväll med Linda(vad annars lixom??) somnade vi gott. och jag vaknar väl mer eller mindre av att Linda ligger och sjunger med till min väckarklocka! Herregud. Att jag aldrig vaknar. Kan säga att jag bytte ut alla mina låtar som jag har som väckaklocka igårkväll.. Vet inte om det hjälpte.. Men kanske:P Men Linda det är "TELEFONEN ringer"!! och inte väckarklockan ringer som hon sjunger den där Julia:P haha! När jag ändå är inne på att snacka lite om Linda så är det rätt konstigt. Saknar henne redan. Hatar att vi inte bor närmare varandra! Men ändå sjukt glad att vi kan träffas minst en gång i veckan :) och snart är det ju Philadelphia som gäller :D

För att återgå att berätta om min torsdag. Efter att ha släppt av Linda på tågstationen åkte jag hem gick en sväng i det fina vädret, träffade till och med på Peg:) Sedan fixade jag lite med allt jag skulle göra uppe i huset innan jag åkte och hämtade ungarna. Ungarna var för övrigt ganska lugna hela eftermiddagen. Skönt! Och kvällen blev inte mer livad för mej. Tittade på Greys innan jag somnade tidigt! :)

Regnit och blåsit Boston idag. Riktigt höstväder. Väntar snart att tvillingarna kommer hem från fotbollsmatch, säkerligen dyngsura.. Sen börjar helgen för mej :D Inte för att jag vet vad som händer. Som vanligt inget planerat. Men kan tänka mej att Anna Pyttepanna kommer hem till mej lite senare :) Sen får vi se vart helgen för oss! Håller er uppdaterade:) ♥

♦ Joey


Never say never.

Kvällen igår hade jag missuppfattat rätt mycket. Anna åt med sin familj, medans jag satt hemma hos mej vrålhungrig och väntade på att hon skulle komma så vi kunde käka tillsammans:P Som det kan bli. Men bio blev det! "Life as We know it" var grymt bra! När dn kommer till Sverige, se den! Både skratt och allvar inbakad i samma film! Det gillar jag :)

Kan ni fatta att det är mitten på oktober och Bostonområdet bjuder på värsta vårvädret! Solen skiner och temperaturen är inte låg precis! Däremot så förvirrar amerikanarna mej med att redan börja sälja julpynt i mataffären.. Vilket får mej att fundera på om jag ska dra in en julgran i min lägenhet.. Hade ju varit lite mysigt! Frågan är bara var jag ska ställa den.. Gosh. Ja julen kommer nog inte komma som en chock detta året. Jag menar jag har nog aldrig tänkt på julpynt i oktober! 

Just nu sitter jag och chattar med syster Madeleine på facebook. Så min stor fråga är nu vad har hänt med mina systrar!? Den största skriver uttryck som chill och lide...till och med skabbig! Skabbig är lixom mitt ord:P haha har aldrig ens hört henne använt sånna uttryck! Och den minsta systern skickade ett mejl förra veckan där hon berättade att hennes klasskompis fått åka till ckukhuset! Behöver jag komma hem och ge dom lektioner i hur man pratar och skriver?? :P

Näää, nu ska jag "jobba" vidare. Är ju så krävande att sitta uppe i huset och bara glo medans lillen sover och tvillingarna är iväg med min värdmamma. Jag är helt utmattad! :P Njaa. Men sparar mej tills ikväll då Underbara Linda kommer och hälsar på! Förhoppningsvis blir det sleepover också :D

♦ Joey


Cause you're amazing just the way you are.

Vaknade upp idag och mådde sjukt mkt bättre! :) Fortfarande lite krasslig, men ändå. Woohoo! Så eftersom jag spenderat två dagar med att vara sjukt trött och inte alls mej själv måste jag på något sätt ta igen det. Därför är mitt humör verkligen på topp! Sprudlande lycklig som jag tydligen sa väldigt mågna gånger en kväll förra månaden haha! Kan det vara vädret? För det har nästan varit på gränsen till vårväder idag! Eller ja det är ju höst, men jag tror ni fatta vad jag menar :P Jag har varit så glad att jag bara vill hoppa upp och ner och skrika ett vårskrik precis som Ronja Rövardotter! Det vårskriket gjorde förövrigt en av tvillingarna idag under läxläsningen. För att jag skulle hjälpa honom med läxan istället för sin syster.. Ja nog föll ögonen på honom allt!  

När det sedan damp ner ett paket till mej i brevlådan från älskade Lina kunde det inte bli bättre! TACK Lina!!! Du är en räddare i nöden!!! :) <3

Nu väntar jag på att Anna ska komma! Vi ska käka, kolla på det nya avsnittet av One Three Hill och sedan köra vidare till biografen för att kolla in en ny film som kom ut i helgen. "Life As We Know It". Verkar vara en film som jag kommer tycka är awesome. Men jag berättar imorrn vad jag tyckte :) Tills dess. Kolla in trailern vet ja! :)



♦ Joey

Lampan drunknar!

Det droppar från mitt tak.. Eller rättare sagt från min lampa.. Av någon konstig anledning. Min värdpappa springer upp och ner som om det brann för att komma på varifrån allt vatten kommer ifrån. Jag vill bara lägga mej i soffan med en filt över huvudet. Mitt huvud orkar inte mer!

Och om jag inte får dra filten över huvudet snart så funderar jag starkt på att ta fram saxen och klippa snelugg på mej själv.. (flyg inte i taket nu Marita! :P) Den frisören som klippte mej lyckades ju inte så bra. Så hur fel kan det  egentligen bli???

♦ Joey

Open my eyes, it was only just a dream.

Columbus day! Det var runt denna tiden för en herrans massa år sen som Columbus hittade Amerika. Och därför blir det ännu en helgdag i almenackan för USA. Konstigt nog så är alla barn ledig från skolan, men det är inte många som är lediga från jobbet. Så jag hade alla ungarna idag. Included tvillingarna. Dom har verkligen bråkat HELA dagen! Enda lugna stunden var när vi var och bowlade, tack och lov. Men annars har det varit fullt ös medvetslös. Mitt huvud har skrikigt "gå och lägg dej Josefin" medans min vilja har sagt "det får vänta". haha! Men så länge jag inte har feber och inte kan röra mej, så får jag faktiskt ta och jobba på.

Nu har barnen lite vila. Och jag passar på att njuta av den tysta timmen. Funderar på om jag ska åka och käka med Taru ikväll på Chessecake eller om jag ska stanna hemma och lägga mej tidigt som igår. Hm. Får se hur det blir. Kan vara skönt att komma ut lite! Utan ungar i bagaget.

♦ Joey


Don't say it's too late.

Som om någon slagit något i huvudet på mej. Så kan man ju kanske förklara hur jag känt mej idag. Tydligen hade vi strömavbrott under natten så i morse vaknade jag upp och trodde klockan var 3 på natten. Därför somnade jag ju om... Men sedan vaknade jag igen och såg att klockan faktiskt blinkande, som den bara gör om man dragit ut sladden eller ja varit strömavbrott. Då var klockan halv 11! Så jag klädda snabbt på mej och åkte o hämtade Anna. Vi åkte till Quincy för att att käka en riktig amerikansk frukost! Den vi åt i New Hampshire var ju vidrig så efter att blivit tipsad om detta stället så åkte vi dit! Det var mycket bättre än sist!! Men förstår mej fortfarande inte på amerikanare och deras frukost.. Tacka vet jag svensk!

Åkte sedan hem till mej och kollade på lite tv. Vi somnade båda. Så mkt såg vi av filmen. Drog sedan ut oss själva på en promenad till affären. Tog oss 45 min att bestämma vad vi skulle käka till middag och jag kände mest att det kunde kvitta haha! Men mat blev det. Sen drog Anna med mej på fotboll. Pojkarna vann. Vi tjejer funderar starkt på att skaffa pompoms och heja ordentligt:P När alla sedan drog sej upp mot baren åkte jag faktiskt hem. Kände mej tråkigare än tråkigast. Men jag vet att jag har en lång dag framför mej imorrn. Med alla barnen hemma! Och jag känner mej inte riktigt 100. Så dax för att stoppa i sej lite tabletter och sedan väntar sängen!



ps. Känner att jag gav mej själv plus i kanten igår! Josefin har tagit ett steg framåt. Hade det varit för lite mer än ett halv år sen hade jag sprungit och gömt mej :P

♦ Joey

I take the baby steps 'til I'm full grown.

Klockan är halv 1 på natten och här sitter jag och uppdaterer min blogg. Idiotiskt jag vet. Trött är jag också. Men jag kände att det var dax. Inte för jag har så jättemycket att berätta men ibland är det skönt att skriva om ingenting.

Igår började min helg med en massa ändringar av planer och en massa sittandes i telefon i väntan på att folk skulle bestämma sej:P Efter MYCKET om och men slutade det med att Mike och Anna hämtade upp mej. Vi körde till Pembroke för att gå på en bar, där alla andra satt och hade trevligt. Kom till insläppet men där tog det stopp. Anna den lilla stackaren fyller inte 21 förrän i December så hon kom inte in.. Blev istället så att vi stod utanför och snackade en stund innan Mike och Anna hängde med hem till mej för att kolla på Greys! :)

Idag vaknade jag upp och kunde knappt svälja. Ont i halsen. Jippy! Typiskt. Here we go again typ. Ont i huvudet och allmänt slö. Så ni kan ju tänka er hur givande och aktiv min dag varit. Eller inte. Skypat med Amanda och mamma. Sedan pratade jag en lång stund med pappa i telefon. Lyckades kolla igenom det nya avsnittet av idol och jersey shore. Sen tröttnade jag på att vara slö. Gjorde lite vettiga saker i typ 2 timmar innan jag somnade på soffan:P Anna väckte mej vid halv 7 och efter att vi insett att vi inte orkade köra 1 timme för att gå på en fest som inte verkade allt för lockande så blev det till sist brasa hemma hos Mike! Ja och där var huuur crowded som helst... Haha. Lite ironi. När Mikes pappa joinade in var vi 5 personer. Men det var trevligt ändå:)

Ska gå och lägga mej och sova nu. Även fast tankarna rullar. :P Jag vet att Anna kommer ringa imorrn och störa min skönhetssömn. Håller bara tummarna för att det inte blir allt för tidigt. Och sen håller jag tummarna för att jag inte känner mej krasslig längre. Har varken tid eller lust att vara sjuk. Sov gott allihopa! Snart vaknar väl sverige till liv. Underligt det dära. Här ska man sova och i Sverige börjar alla vakna om bara några timmar. Nä nu måste jag sluta skriva. Typ nu. God natt igen. Dröm sköna drömmar. En större bit. :)

♦ Joey


Caught in a chase.

Efter att haft flera känslosamma inlägg under en och samma vecka är det kanske på tiden att skriva om något annat :) Snart är det helg. Och jag är faktiskt taggad! Även fast man fortfarande inte har en aning om vad som kommer hända! Vilket raskt leder mej in på en väldigt typisk amerikansk sak! Dom kan inte planera! Allt bestäms i sista sekund! Så under helgerna så gäller det att hålla sej redo. Ni vet fixa till sej. Kolla ut kläder. Så när någon hör av sej ska man alltid vara redo för vadsomhelst! Tycker fortfarande det är grymt irriterande. Men man lär väl sej med tiden:P

Halloween börjar närma sej med stora steg och jag måste komma på något jag ska klä ut mej till.. Jag är öppen för förslag! Hör gärna av er :) Behöver ju inte vara något skrämmande. :P

Nu ska jag fixa till mej lite innan jag åker till Taru för att vara lite social med henne. Kan tänka mej att det blir middag och sen någon film.

♦ Joey


I med och motvind.

5 år. Jag kan fortfarande inte fatta det. Denna dagen har väl varit lika grå som vädret. Jag har känt mej sjukt tom i kroppen. Precis som att alla mina känslor bara försvunnit. Jag skulle kunna skriva ett superduper långt inlägg om hur jag känner mej, har kännt mej och antaglien alltid kommer känna mej. Hur jag förändrats och allting annat. Men det gör egentligen ingen nytta. Varken för mina älskade läsare eller mej själv.  

En underbar vän ställde en fråga till mej förra veckan som jag gått och tänkt på. Hur kommer man egentligen över en sånhär sak? Hur blickar man framåt och lägger det bakom sej? Och om jag ska vara ärlig så vet jag inte. Jag vet inte hur 5 år har kunnat passerat. Jag kommer ihåg varje timme som om det var igår. Men jag antar att jag lärt mej att vända på allting. Jag har försökt lära mej av det jag gått igenom. Jag tar ingen för givet längre. Jag hade hoppats att alla kunde tänka likadant. Livet är skrämmande. Äckligt skrämmande. Hur fort det kan ta slut.









Jag hoppas bara att jag kommer träffa denna underbaringen igen. Att hon en dag kommer springa mot mej skrikandes Joey, som hon en gång gjorde. Och tills vi ses igen så hoppas jag med hela mitt hjärta att hon har det bra. Vartän hon finns. <3

♦ Joey

Facebook Me.

Precis hemkommen efter lite bio med Linda :) Träffades så mycket halvvägs vi kunde komma varandra, en bra idé tycker jag! Men usch inte kul att köra när det är mörkt ute och det regnar.. Dessutom har amerikanare stora problem med att fixa till linjer på motorvägen, man ser knappt ens dom! Inte ens när det är ljust ute! Så ni kan ju tänka er hur jobbigt det är när det är mörkt! När jag ändå är inne på hur amerikanare håller sina vägar i skick så kan jag ju meddela att jag är lite orolig hur det kommer vara när snön börjar komma.. Så fort det regnar svämmas vägen över med vatten. Och alla verkar finna sej i det. Så jag undrar om dom är så flitiga med att ploga...

Men för att komma tillbaka till filmen som vi såg! Blev social network denna gången! Filmen som berättar hur facebook kom till. Kan ju även meddela för dom som inte vet att killen som kom på det faktiskt satt inne på Harvard Campus. Alltså en student på Harvard University. Fräckt! :) Filmen utspelades sej därför mycket runt Harvardområdet i Boston. Filmen i sej var ganska seg imellanåt eller så var jag helt enkelt för trött för att hänga med i alla svängar:P Men ändå kul att se hur allting startade. Nu har ju facebook runt 500 miljoner medlemar. Nästan lite stört hur stort det blivit..

Jag har inte riktigt kunnat förklara för alla är hemma (för dom som inte vet), hur riktig boston accent faktiskt kan låta. Kan vara helt omöjligt att höra vad dom säger.. Som om dom bara gör en massa ljud ifrån sej! Men här kommer en video där Ben Affleck visar hur det kan låta! Gaaanska roligt haha!




♦ Joey

Simply the best, better then the rest!

Hela min lediga förmiddag har jag skypat med min underbara Jenny! Första gången på 5 månader som jag fick prata med henne ordentligt, utan att ha fördröjning på skypen hela tiden. Och det var verkligen awesome att få prata med min soul mate! Min bästa vän. Hon som vet allt om mej. Till och med mina mörkaste hemligheter. Hon som alltid varit där för mej. Hon som alltid lyssnar och finns där. Känns grymt jobbigt att vara ifrån henne faktiskt. Visste inte HUR jobbigt det faktiskt var tills jag idag föll ut i gråt, bara för att saknaden är så stor! Men som sagt. Vi får hålla ut. Vi kommer träffas snabbare än vi kan ana. :) 

So many times have I Been so afraid
And just when I Have thought I’ve lost my way
You give me strength to carry on

I promise you
I’m always there
I’ll carry you
When you need a friend
You’ll find my footprints in the sand ♥

♦ Joey

Take a leap of fate into the unknown.

Ny vecka, igen! Och måndagar betyder ju att ja ska jobba en hel dag. Åkte hem till Anna och lekte lite med barnen innan det blev lite sjungtajm på biblan i Cohasset! Sen har jag o lillen bara lekt runder och hennes älsklingsfraser har gått varma idag! "A butt can't be cute, it's a butt!" och "You're killing me!" haha ungen kan verkligen vara sjukt charmig! Vi har ju våra ups and downs men jag börjar kunna ha riktigt kul med henne! Kan tänka mej att jag nog varit lite som henne när jag var liten. :P

Nu på kvällen bestämde jag mej för att stanna hemma. Ska ha Josefin-tid. Jag vet att det antaglien kommer bli saker som händer resten av veckan. Så jag tog mej friheten att bara slappa. All by myself:)

♦ Joey


5 hela månader.

153 dagar har jag varit här. Känns inte så länge när man lägger det i dagar. 5 månader låter längre. Har nästan tagit mej igenom halva tiden här i USA. För tillfället känns allting väldigt bra! Och jag är verkligen happy. Det känns bara sjukt länge sedan man såg alla där hemma. Det gör ibland ont i mej så mycket man saknar alla. Jag vill typ på något konstigt och magiskt sätt slå ihop mina världar. Vill att alla där hemma ska vara en del av den världen jag får vara med om. Hm. Får fundera på hur sjutton jag ska lyckas med det!

Har även fått två roliga nyheter idag! Anna har fått klartecken på att förlänga sitt år här i USA! JAG ÄR SÅ GLAD!! Hade nästan ont i magen där ett tag av bara tanken på att behöva säga hej då till henne! Men nej, hon stannar:D Och även lilla Sandra har fått en ny familj! Så hon slipper åka hem!! Jag håller verkligen tummarna för att allt går vägen med denna familjen :) Ett plus i kanten är ju att hon kommer bo på Long Island så kommer lätt kunna åka och hälsa på henne :)



I don't want to regret anything. This is my precious time. It's my turn. It's time for me to step up and show the world who I am.

♦ Joey

New Hampshire!

I fredagskväll tryckte vi in oss i 4 bilar, totalt 14 personer och körde 2 och en halv timmes färd till New Hamshire. Skulle fira att Viktor fyllt 21 och hans värdmamma hade lånat ut sitt lakehouse till oss. Sjön heter för övrigt
Winnipesaukee, tog mej en evighet innan jag kunde utala namnet:P Anyway, kom fram ganska sent och stugan låg verkligen mitt ute i ingenstans! Trodde för ett tag att Viktor dragit in oss i en skräckfilm:P

När alla var på plats åkte högtalarna upp, discoljuset på och alla fick till sist på sina finkläder. Teamat var ju "suitparty" så alla killar var tvunga att ha kostym och alla tjejer var tvungna att ha klänning :) Fina var vi allihopa :) Dansade hela natten lång :) Och jag hade verkligen Skitkul! :D

Efter 3 timmars sömn vaknade alla upp på lördagsmorgonen. Många åkte hem och resten åkte för att käka en riktigt amerikansk frukost. Dyrt som skjortan och inte alls gott. Efteråt lämnade vi in lite saker som skulle tvättas. Blev ju ett litet tårtkrig som satte sina spår! :)

Väl tillbaka i stugan blev det städning, mindre kul men var ju tvunget. Och sedan tog vi alla ett litet nap innan vi vid sex på kvällen åkte hem. Var riktigt trött när jag kom hem till min lilla lägenhet. Men det var verkligen en upplevelse att åka iväg alla sådär :)

En liten bildbomb :) Enjoy! ;)


Anna och Mike!


Leroy, Josefin med konstiga ögon och Chris


Födelsedagsgrisen Vikor, Eva, Gina, Neal och Chris


Jag och min underbara Anna Pyttepanna! :)


Leyro, Neal, Anna och jag :)


Det som lyser är "glowsticks" lös häfftigt upp i mörkret:P


Viktors fina tårta som typ ingen fick smaka:P


Ops, vi snodde tårtan:P


Sedan gick allt lite överstyr. Och jag kom i tårtfajt med Viktor och Neal.. Jag hade nog tårta överallt. Var väl kul just där och då. Mindre kul sen att städa upp.. hehe.


Tårta är väl bra för håret, har jag hört :P


Svinkallt ute, men ändå skulle pojkarna bada!


Utsikten från huset var underbart vacker! :)


Spelades lite fotboll i väntan på att tvätten skulle bli klar.


Fick väl ingen riktigt bra bild i New Hampshire. Men det var väldigt fint där!! :)

♦ Joey

Sandra Berglund!

Sandra, lilla vän. Vi fick nästan två hela månader tillsammans. Ganska kort tid egentligen, men det känns som en hel livstid! Kände verkligen att jag hittade en riktig vän. En som jag verkligen såg fram emot att stå vid min sida resten av min tid här i USA. Men jag är glad för den tiden vi fick! Gjort många roliga saker tillsammans! :) Och dom kommer jag alltid ha kvar i mitt minne :)

Jag är verkligen tacksam för att jag fått lära känna dej! Du är verkligen en underbar person! Och vilken styrka du har i dej! Inte många människor som har en sån styrka som du. Du har varit med om mycket under din tid i USA, och jag hoppas med hela mitt hjärta att allting löser sej till det bästa för din del! Det förtjänar du!

Det är med tungt hjärta som jag ser dej åka! Vi som hade planerat så mycket vi skulle göra. Men ibland blir det inte som man har tänkt sig. Jag vet iallafall att detta inte är ett Hej då, det är mer ett "vi ses snart igen". Så vem vet vilka hyss vi kommer ta oss an nästa gång:P Och VAR! Det vet ingen, bara tiden får utvisa det!

Kommer sakna dej vännen. Och som jag sagt innan, you're not alone! ♥



♦ Joey

All or nothing!

Fy på Josefin som hoppade över att skriva inlägg igår. Men kan inte direkt säga att det fanns någon tid. Jag klev upp med tuppen för att köra till Sharon och hälsa på Sandra.. Efter att jag hämtat upp henne åkte vi till ett liknade Mall. Eller ja det var en massa affärer. Satte oss på starbucks och catchade up. Var väl sen meningen att vi skulle gå i en del butiker, men det blev bara en:P Och jag fick med mej en ny plånbok hem. Donna Karen. Dyr, men snygg! O framför allt många fack till kort! För USA är verkligen kort nördar.. Man får kort till ALLT!! :P

Sen blev det dax för mej att lämna av Sandra och begära mej hemåt.. Lite jobbigt att inte veta var och när hon lämnar Sharon. Men som det var just i det tillfället, sä var det sista gången jag fck se henne på ett tag. Men vi kom överrens om att det inte var ett Hej då! För vi kommer ju träffas igen. Och jag vet inte vad det var, men var mer upprörd i söndags när jag lämnade henne i Sharon. Nu kände jag mej lugnare. Jag har en ganska stor feeling om att hon kommer stanna i landet. Men om den feelingen stämmer eller inte vet jag inte. Jag bara hoppas :)

Kom hem och jobbade några timmar. Därefter hämtade jag upp Linda :) Vi åkte och handlade o sedan blev det såklart Tacos :) Resten av kvällen bestod av svenskt surt godis, massa snack, och till sist såg vi "hipp hipp hora":P haha! Bra budskap i filmen men den är ju bara för töntig ibland:P Filmen får en ändå att tänka till på hur jobbigt det faktiskt är att växa upp. Anyway, när filmen var klar hade klockan hunnit bli mkt och vi somnade ganska så snabbt efter det :) Så glad att jag fick en sleepover med älskade Linda! Alltid lika roligt att umgås med henne! Vi har typ 500 saker att prata om. Hade vi varit tysta i 2 min hade något varit allvarlig fel:P Nä som mina värdbarn ibland säger, she's Awesome :)

Idag har det varit jobb. Och sedan blev det lite häng med Anna o Lisen. Blev även en sväng till Situate där det smeds planer inför HELGEN!! :D Imorrn åker vi nämnligen ett gäng till New Hampshire! Ska bli sjukt skoj!!!

Oj vad långt inlägg det blev nu! :P Men eftersom jag vet att jag inte kommer kunna uppdatera förräns på lördag så kanske det inte gör något:) Ha en trevlig helg alla underbaringar där ute :D <3

♦ Joey


RSS 2.0