Be Thankful.

Så blev dax för att fira jul på amerikanskt vis! Dom firar ju den 25:e och inte den 24:e December som vi gör i Sverige! Jag gick upp till familjen vid nio i morse. Då hade ungarna redan fått alla sina julklappar och var i full gång med att leka med allt:) Här kommer ju inte jultomten hem till familjer utan han kommer på natten och lämnar alla presenter under julgranen och i julstrumporna:P Så direkt när alla vaknar upp på morgonen öppnas allt. Men jag hade fortfarande mina presenter som jag skulle ge till ungarna! Det blev star wars Lego till tvillingpojken, ryktsaker till tvillingflickan och till minstingen gav jag en tingelingdocka. Dom blev jätteglada för allt :) Jag fick även mina paket! :D Smycke, mystofflor, mössa, vantar, halsduk, pyamas och lite annat! Och även det blev jag glad över! Efter all presentöppning gjorde min värdpappa pannkakor till frukost. Riktigt mysig morgon med massa lek med barnen och bara umgås med hela familjen.

Vid 12 gick jag dock upp till mej för lite skypande med pappa, Marita och Madeleine! Kanske på tiden att pappa får lära sej skype :P haha! Och efter en lång stund skypande fixade jag till mej och begav mej upp till familjen igen! Då hade även Jen med familj och Nana och Papa kommit! Plockmat stod framme, Celticsmatch visades på tv och ungarna sprang runt för fullt så det var bara till att dyka in i allt julstök.

Efter ytterliggare en till julöppningsstund och lite film tittande var det dax för middag. Skinka, någon potatisgratäng, majs, broccolistuvning och lite annat prydde bordet och var inte alls i närheten av en svensk julmiddag. Okej om man då bortser från skinkan:P Men det var kul att prova på lite vad amerikanare käkar på julen! :)

Sen blev det att titta klart på filmen. Och det blev en riktigt mysstund. Ungarna låg på golvet, vuxna satt i soffan och jag hade dom två minsta på varsin sida för lite snuggle:P Söta:) När filmen var slut var både vuxna och barn trötta efter allt stök att det blev en snabb efterrätt. Jen hade gjort "Birthday Cake to Jesus" och alla sjöng Happy Birthday Jesus innan alla högg in. Verkligen en remider om varför vi firar jul.

Igår under julklappsövningen viskade Papa i mitt öra att han bad verkligen om ursäkt men att dom inte köpt någon julklapp till mej. Jag sa ju till honom flera gånger att det inte gjorde något! Jag var ju bara glad över att vara en del av allt firande! Därför var jag väldigt förvånad när jag faktiskt fick en present idag av dom! Det var ett Yankee ljus som hette "Be Thankful". Nana berättade för mej hur oerhört tacksam dom var för att jag tog så bra hand om ungarna. Jag fick även ett jättefint kort då dom än en gång berättade hur oerhört tacksamma dom var! Verkligen kul att höra! Och det är ju det jag också ska vara. Thankful för att jag trotts allt haft en jättebra jul! Thankful för att jag få vara i USA och thankful för typ en miljon andra saker.



Mina värdbarn förra veckan när vi var på HanoverMall.


Santa var där :)


Vi fick en vit jul! Och visst är det så mkt mer juligare än om det inte varit det :)


Julgranen här hemma!


Tvillingpojken:) Jag hann inte med att få ett julfoto med honom. Han hade rätt fullt upp :P


Tvillingflickan :)


Minstingen :)

♦ Joey

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0