I carry your heart, I carry it in my heart.

Har precis sagt hejdå till Anna som kom över såhär på kvällskvisten för lite söndagsmys. Vi kollade Jersey Shore och snackade. Även om jag i slutet kände mig lite som en zombie. Får väl snart försöka att gå och lägga mig snart:P Annars så har jag idag besökt fyren i Scituate. Där är så fint.. Påvägen dit stannade jag och Leyro lite här och var för att ta lite foton. Och såklart blev det ju hur många som helst när vi väl kom fram till Scituate. :) Sista stoppet innan jag lämnade av Leyro var Steven Tylers hus. Man kan verkligen inte se ett smack in till honom. Man kan inte ens skymta huset. Men endå så är det lite fräckt:P hehe. Jag hoppades väl på att han skulle komma körandes men sån tur har man väl då inte :P Nästa gång kanske?:P

Igår umgicks jag lite med Leyros värdfamilj, och såhär efter 16 månader så har jag kanske hittat ett stall jag kan åka till någon gång innan jag åker hem. Vi får se. :) Wally, Leyros värdpappa skulle snacka lite med ägarna av stallet och se:P Känner mig så välkommen i deras hus! Igår när jag kom dit, ringde jag Leyro och bad henne gå och öppna dörren. Då kom HELA familjen ut för att hälsa mej välkommen:P hehe:) Dessutom är jag kär i deras hund Nero, som Wally och Linda helt allvarligt pratat om att skicka med mig hem till Sverige:P Men där sa jag stopp:P Tro det eller ej! :P Annars bjöd lördagen på en tripp till Mallet i Kingston och senare en trevlig tur till Bucks. :)

Verkligen varit en ganska så lugn helg, så förstår inte riktigt varför jag känner mig så trött:P Men även dom lugnaste helgerna kan ju få en att bli trött:P haha! Nu ska jag faktiskt ta tag i mig själv, gå och duscha och sen hoppa i säng! :)


Mina flickor och jag på Bucks.


Pojkarna kastade pil.


haha!


Underbart fint hus i Norwell! :)


Scituate


Leyro gömmer sig bland klipporna:P




Lilla fyren:)


Ingången till Steven Tylers hus:P haha


Här bor Steeeeeeven


Fint i Marshfeild:)

♦ Joey


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0