Sometimes even to live is an act of courage.

Igår kväll lyckades min värdpappa faktiskt lukta den vidriga lukten. Hade han inte gjort det hade vi kunnat konstatera att det var något fel med hans luktsinne:P Iallafall sa han till mej att tända lite ljus så den äckliga doften inte blev lika stark. Sagt och gjort. Josefin tände ALLA sina doftdjus.. Kanske inte var det smartaste, för helt plötsligt hade den äckliga lukten blandas med den kanske allt för starka, med goda lukten, av mina värmljus. Min värdpappa kom även på att lukten kanske kunde vara en gasläcka. Så halv tolv på natten satt jag gäspande i soffan uppe i huset mendans en gubbe var runt och kollade om det var någon fara att var där nere. Tack och lov var det ju inte det! För hur kul hade det varit att evakuera hela huset mitt i natten.

Iallafall så sov jag med fönsterna öppna och med två stora duntäcken. Det fungerade bra. Kommer en specialist imorrn som ska ta sej an problemet. Och antagligen sover jag hos Leyro i natt för att göra saker enklare. Men ska iallafall bli skönt att få reda på vad det är som gör en sån odör:) Jag kom precis på i denna stund att det kanske inte är någon som är intresserad av mitt "luktproblem". Är det väldigt konsitigt att säga att jag vill ha det nerskrivet i min blogg som minne? :P Som om jag lixom kommer glömma bort lukten..

För att gå till något helt annat. Det är ju bra då att jag lyckts snurra ihop alla datum om när jag ska åka till DC . Har sagt fel till kompisar, sagt nej till olika förslag och sagt helt fel till mina värdföräldrar om när jag blir borta. Kul. Eller inte. Nu måste jag snurra ut allt detta. Känns som att allt är rätt stessigt just nu. Med allt som ska fixas, donas, vad jag ska tänka på eller inte tänka på. Det är i dom situationerna jag sätter mej ner och blackar out. Då gör vi inget istället så löser det sej ändå. Hmf. Kanske något jag måste jobba på. A lot.

♦ Joey

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0