Då var det helg, mina vänner!

Vilken bra dag jag har haft idag!! Mina värdbarn har varit små änglar (nästan:P) hela dagen! Började dagn med att köra till Tball och ha den sista lektionen där med lillen:) Graduation för hennes del och dom tog det väldigt seriöst:P Coachen nynnade på den traditionella graduatehymnen:P och även vi "vuxna" fick vara med o spala lite baseball:P

Efter Tball körde vi iväg till stranden:) För kallt för att bada men det gjorde inget för vi hade such a good time:P :) Gick längs ut på alla klipporna med barnen och vi fångade även kräftor:) O tydligen är jag världens bästa au pair idag:P haha! Det kan vända snabbt:P Men jag tyckte det var ett perfekt slut på en arbetsvecka:)
















Efter vi fångat alla krabbor avslutade vi med ett krabb race:P Så mkt race blev det väl inte precis! Alla sprang in under fötterna på oss för att gömma sej:) Dom gillade visst inte att bli solbrända:)


Vet ni förresten vad jag gjorde på vägen hem?????! Jag körde på två ekorrar.... På samma gång.. :( Så jävla hemskt! Jag som har lyckats undvika att köra på något djur under hela denna tiden jag haft mitt körkort!! O nu kör jag på 2 st samtidigt!! Ville bara skrika rätt ut i luften och börja storböla, men jag bet mej i läppen för barnens skull och lossades som ingenting. Inte lätt att göra det ska jag säga er!

Hoppas alla får en trevlig helg:) Jag själv kommer väl fortsätta hålla er informerade om vad jag sysslar med:) Kärlek till er alla! <3

♦ Joey

Kommentarer
Postat av: Marita

Hua vad hemskt med ekorrarna.Men kul att ni har haft en bra dag,såna vill man ha många.Kram Marita

2010-06-12 @ 12:45:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0